IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли фалити в застрахователния сектор, ако правирелството не емитира външен дълг

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Откъде-накъде задължителна? Просто трябва държавата да спре да плаща обезщетения за частни имоти - всеки да си носи отговорност.

Държавата да спре императоре , ама как да спре при положение,че е виновна за непочистени речни корита,неподдържани бентове и тем подобни(а като изключим предходното изречение и приемем,че всичко е точно),а да не говорим за безхаберието и ленивостта на гражданите , които знаят само "Държавата е виновна за всичко , нека ни плати искаме пари и т.н." и започват да реват.Затова трябва да стане задължителна , за да се научат , че при осъществяване на даден риск , сами носят отговорност за имуществото си,ако нямат застраховка.

П.С. пък и да започна да прибирам комисионни и от 'имущество' не само от ГО и КАСКО
    Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от vankera Разгледай мнение
      Като нямаш една кола да й правиш ГО поне и като цяло като нямаш досег със застрахователи кво изобщо пишеш ?

п.с. Ами ако застраховка 'Имущество" стане задължителна ?!?! Ти к'во на улицата ли живееш ?
      Откъде-накъде задължителна? Просто трябва държавата да спре да плаща обезщетения за частни имоти - всеки да си носи отговорност.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Не той, виновната страна се е била застраховала при мутрите! Човекът отива да си получи обезщетението по ГО от застрахователя на виновната страна и те му казват "имаш щета за повече но ето ти 100 лева и се разкарай!"
        Абсолютно си прав, моя грешка! Бат Пешо, моите извинения!

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
          А ти защо застраховаш при мутрите, а?
          Не той, виновната страна се е била застраховала при мутрите! Човекът отива да си получи обезщетението по ГО от застрахователя на виновната страна и те му казват "имаш щета за повече но ето ти 100 лева и се разкарай!"
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнение
            Mи като има ГО и за щета 1000 лева застрахователите ми платят 100 и то след месеци разправии и нерви.Дай бележка от НАТО ЕС Светия синод Путин Обама ама чакай еди какво си и се започва едно мотане разкарване докато се откажеш.Така че и да има ГО и да няма резултата е един и същи потърпевшия духа супата.А пък да се съдиш с мутри си е опасно
            А ти защо застраховаш при мутрите, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от La_Polo_Loco Разгледай мнение
              Ок да приемем,че никога не може да си виновен,но ако те удари някой как ще си вземеш парите от него ако той няма ГО и ти нямаш ГО и каже,че няма как да ти палати щото няма работа пари няма нищо?Съд?
              Mи като има ГО и за щета 1000 лева застрахователите ми платят 100 и то след месеци разправии и нерви.Дай бележка от НАТО ЕС Светия синод Путин Обама ама чакай еди какво си и се започва едно мотане разкарване докато се откажеш.Така че и да има ГО и да няма резултата е един и същи потърпевшия духа супата.А пък да се съдиш с мутри си е опасно

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Не знам, аз до сега не съм имал неплатена щета Може би защото опазил ме господ никога не съм имал нещо различно от одраскване по колата
                Обзалагам се, че и 1 лев не са ти дали на ръка или по сметка!!!

Всичко е една голяма схема за криене на печалби в която са овъртяни зстрахователи, вносители на коли и сервизи. В момента в който излезеш от кръга на тази схема ти ставаш безащитен като гол охлюв!

Също не съм имал проблеми докато съм бил в схемата. Но имах произшествие в чужбина при което нямах никаква вина и макар че имах международна застраховака, направиха всичко възможно да не ми платят и накрая успяха. Просто ме излъгаха - казаха платете вие и вземете документите и като се приберете ние ще ви ги възстановим... И накрая среден пръст! Явно международната им застраховка е само маркетингов трик и нямат никакви договори за презастраховане в чужбина... Смешковци!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Не знам, аз до сега не съм имал неплатена щета Може би защото опазил ме господ никога не съм имал нещо различно от одраскване по колата

Коментар

• Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнение
                    А коли имам две и трактори но съм отебал застрахователите.Кога се научат да плащат да се обадят
                    Хахаха... Абсолютно точно! Тези прошляци не плащат а след това реват, че нямат бизнес и осират входа на Народното събрание с искания държавата да въвежда нови закони за задължително застраховане...

Коментар

Ок да приемем,че никога не може да си виновен,но ако те удари някой как ще си вземеш парите от него ако той няма ГО и ти нямаш ГО и каже,че няма как да ти палати щото няма работа пари няма нищо?Съд?
                      От поста ти аз разбирам, че ако имаш ГО можеш да си вземеш парите. Както и да е

Коментар

Ами като си в застрахователния бизнес, как може да приказваш, че щом имаш ГО и ще ти платят щетите, ако нямаш Каско?
                        Не съм го казал,няма да ти платят ще трябва да си съдиш виновния

Коментар

по лошо,в застрахователния бизнес
                          Ами като си в застрахователния бизнес, как може да приказваш, че щом имаш ГО и ще ти платят щетите, ако нямаш Каско?

Коментар

Гробар ли си?
                            по лошо,в застрахователния бизнес

Коментар

За съжаление работата ми е точно със такива дето не си правят ГО или плащат 1 вноска или карат с алкохол и се стига до смъртни случай
                              Гробар ли си?

Коментар

Абе пич.... Ти май не си много наясно за какво служи ГО.
                                За съжаление работата ми е точно със такива дето не си правят ГО или плащат 1 вноска или карат с алкохол и се стига до смъртни случай

Коментар

Working...
                                X