IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето колко зле е била България през 1940 г.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
    Не ме учи какво да правя с парите,защото не си дорасал да го правиш.Къде живея също не знаеш,но да пишеш глупости те бива.Левак !
    добре де ако не живееш в Българията не го правиш, но ако си там щеш не щеш при Дебелия Пеевския и други такива пазвантини Костовисти, соросоисти ..... отиват твойте пароци

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      .... идиотите са в България тея които разбраха за кво става въпрос отдавна сложиха черта ....... от 9 млн. са са останали само 6 млн. и продължава да намалява населението ......
      Е чакай сега, тия 3 милиона дето ги няма умрели ли са?
      Или избягали в търсене на по-добър живот?
      и ако са избягали след падането на телените огради на "рая" който ви се ще пак да дойде, то КЪДЕ са избягали?
      Към "светлия строй и комунобъдещето " в рашистан или в гадната гейропа или пиндостан?
      И виж там разберете се с бай-ти-пешу, тия които са останали в България ли са "идиотите" или тия, които той описва, като "миячи на чинии", а ти като "теа които разбраха за кво става въпрос".

шизофренни бълнувания на мурзилки

Коментар

Не бе рани циганите в Максуда дет не искат да бачкат за 400стин кинта и бежанците, ако искаш аз ?? Сложи си парите в частните пенсионни фондове и КТБто и Дебелия да ти ги гепи пак, глей си Славчо тиквеника по БТVто и толкоз ...... идиотите са в България тея които разбраха за кво става въпрос отдавна сложиха черта ....... от 9 млн. са са останали само 6 млн. и продължава да намалява населението ......
        Не ме учи какво да правя с парите,защото не си дорасал да го правиш.Къде живея също не знаеш,но да пишеш глупости те бива.Левак !

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
          Прав си приятелю, но защо спориш с троловете? Няма смисъл... Игнорирай ги и ги остави да си говорят сами!
          точ тъй viva la chalgia de Bulgaristan .... Преслава, Креслава и други такива разпоретини .... може и на децата да им купите тетрадки с Азис и Галената .... иначе ние сме троловете .....
          А и новините на турски по Българската национална Телевизия .. и тях мое да погледате малко, че като гледам май в скоро време може да ни стане и задължителен в училищата ....

Коментар

Хайде не ме плаши с глупости,то толкова и акъл имаш,де.Какво си се захласнал по това джудже и неговите ислямски братя,плащат ли ти нещо ? Аз съм в Еврпа,не се намирам в Азия и нямам намерение да ходя никъде.Не се оплаквам като други некадърници !
            От празни кратуни,които не могат да се грижат за себе си и плачат за "силна" ръка и на мен ми е писнало !
            Чамадан–вокзал-мАсква.Хайде движение натам на всички идиоти !
            Не бе рани циганите в Максуда дет не искат да бачкат за 400стин кинта и бежанците, ако искаш аз ?? Сложи си парите в частните пенсионни фондове и КТБто и Дебелия да ти ги гепи пак, глей си Славчо тиквеника по БТVто и толкоз ...... идиотите са в България тея които разбраха за кво става въпрос отдавна сложиха черта ....... от 9 млн. са са останали само 6 млн. и продължава да намалява населението ......

Коментар

Прав си приятелю, но защо спориш с троловете? Няма смисъл... Игнорирай ги и ги остави да си говорят сами!
              Vanitas vanitatum...

Коментар

Нали са имаш бежанци и беднотия немаш една здрава улица и караш "западна кала" 6 употреба и водиш внуците за ръка на даскало до 12 клас да не ги изгърбят някъде по пътя ..... хои си ти в ХАмерика, че ми е писнало от такива кат вас дет немат една капка акъл в тъпите си тикви .... за тва после ше ривеш там с пенсия от 135 лв и после Доган и нея щи гепи поне мАсква е винона ....
                Хайде не ме плаши с глупости,то толкова и акъл имаш,де.Какво си се захласнал по това джудже и неговите ислямски братя,плащат ли ти нещо ? Аз съм в Еврпа,не се намирам в Азия и нямам намерение да ходя никъде.Не се оплаквам като други некадърници !
                От празни кратуни,които не могат да се грижат за себе си и плачат за "силна" ръка и на мен ми е писнало !

Коментар

Я,малко по-сериозно ! Аз питам ли ви защо не си ходите в мАсква,а сте се завряли тук да ми жалите за азиатците и времето когато ни бяха стъпили на врата ?
                  Нали са имаш бежанци и беднотия немаш една здрава улица и караш "западна кала" 6 употреба и водиш внуците за ръка на даскало до 12 клас да не ги изгърбят някъде по пътя ..... хои си ти в ХАмерика, че ми е писнало от такива кат вас дет немат една капка акъл в тъпите си тикви .... за тва после ше ривеш там с пенсия от 135 лв и после Доган и нея щи гепи поне мАсква е винона ....
                  Са тея Сашови кат са ни стъпили на връта ко имаме , ко ни дадоха ? Петрол без пари ли, нещо производство дадоха ли нещо да продаваме на някой питам ви аз вас пенсиите кво ни дадоха Сашшови ?!?!? Курви и молове ни дадоха тва ни дадоа, че даже и заеми които ти и твоите внуци ше плащат докат са живи .....
                  Last edited by michaelis12; 06.10.2015, 14:02.

Коментар

Остай човека да си хои в Исламабад свободно, нали са е анархия ......
                    То в Париж има повече брикети от Факултето .... ама щом ги влече ...
                    Я,малко по-сериозно ! Аз питам ли ви защо не си ходите в мАсква,а сте се завряли тук да ми жалите за азиатците и времето когато ни бяха стъпили на врата ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                      Аййййде, измисли нещо друго де!
                      Да не ходиш на Айфеловата кула през ден?
                      Или боб дърпат за теб там?

И явно си бил голям сухар, за да нямаш спомени от бригадите!
                      Остай човека да си хои в Исламабад свободно, нали са е анархия ......
                      То в Париж има повече брикети от Факултето .... ама щом ги влече ...
                      Last edited by michaelis12; 06.10.2015, 12:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Грубо казано БГ-икономиката към 1989г. беше за 80 млрд.долара! Срещу нея стояха 12 млрд.външен дълг! Та кой казваше,че България фалирала в края на комунизма?!

Впрочем колко струва американската икономика от 1913 г до момента при положение,че покупателната сила на долара е 3 цента,а останалото до 100, е инфлация?

Чакам включване на унсс-спецовете!
                        Те гледат сайта Изгубена България

http://www.lostbulgaria.com/?p=1964

Делегатите на VI колоездачен конгрес в град Сливен, 28 юни 1911г.

Коментар

И бяхме на по 20 години,как да не ни се иска да се върнем там
                          Е,дори с риск да си призная свойте 55 год. никак не ми липсва онова време и купоните по къщята да не говорим за бригадите и затворените граници
                          Аййййде, измисли нещо друго де!
                          Да не ходиш на Айфеловата кула през ден?
                          Или боб дърпат за теб там?

И явно си бил голям сухар, за да нямаш спомени от бригадите!

Коментар

• Грубо казано БГ-икономиката към 1989г. беше за 80 млрд.долара! Срещу нея стояха 12 млрд.външен дълг! Та кой казваше,че България фалирала в края на комунизма?!

Впрочем колко струва американската икономика от 1913 г до момента при положение,че покупателната сила на долара е 3 цента,а останалото до 100, е инфлация?

Чакам включване на унсс-спецовете!
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Минимална работна заплата за страната по години в лева
                              http://alexs.blog.bg/politika/2013/1...i-sega.1203065

2013 01.01.2013 - 310.00 1.85 ПМС № 250/11.10.2012 г.

1989 01.07.1989 - 30.06.1990 140.00 ПМС № 97/1988 г.

напредък 0 ......... даже е -10

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                                И аз да напиша нещо,

Спомням си онзи свят преди 1989, хората живееха по-скромно, не ламтяха за материално и имоти, събираха се по-често по домовете си.

Далеч съм от мисълта да го идеализирам, но не е ли тъжно, че сега в провинцията и по селата е пълна скръб, градините са буренясали, къщите ги ограбват и се рушат и няма весели труженички, дето да ги кара камион да работят по полето и няма баби и дядовци, които да произвеждат благини за децата и внуците си!
                                И бяхме на по 20 години,как да не ни се иска да се върнем там
                                Е,дори с риск да си призная свойте 55 год. никак не ми липсва онова време и купоните по къщята да не говорим за бригадите и затворените граници

Коментар

Working...
                                X