Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ето колко зле е била България през 1940 г.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение.... идиотите са в България тея които разбраха за кво става въпрос отдавна сложиха черта ....... от 9 млн. са са останали само 6 млн. и продължава да намалява населението ......
Или избягали в търсене на по-добър живот?
и ако са избягали след падането на телените огради на "рая" който ви се ще пак да дойде, то КЪДЕ са избягали?
Към "светлия строй и комунобъдещето " в рашистан или в гадната гейропа или пиндостан?
И виж там разберете се с бай-ти-пешу, тия които са останали в България ли са "идиотите" или тия, които той описва, като "миячи на чинии", а ти като "теа които разбраха за кво става въпрос".
шизофренни бълнувания на мурзилки
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеНе бе рани циганите в Максуда дет не искат да бачкат за 400стин кинта и бежанците, ако искаш аз ?? Сложи си парите в частните пенсионни фондове и КТБто и Дебелия да ти ги гепи пак, глей си Славчо тиквеника по БТVто и толкоз ...... идиотите са в България тея които разбраха за кво става въпрос отдавна сложиха черта ....... от 9 млн. са са останали само 6 млн. и продължава да намалява населението ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеПрав си приятелю, но защо спориш с троловете? Няма смисъл... Игнорирай ги и ги остави да си говорят сами!
А и новините на турски по Българската национална Телевизия .. и тях мое да погледате малко, че като гледам май в скоро време може да ни стане и задължителен в училищата ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеХайде не ме плаши с глупости,то толкова и акъл имаш,де.Какво си се захласнал по това джудже и неговите ислямски братя,плащат ли ти нещо ? Аз съм в Еврпа,не се намирам в Азия и нямам намерение да ходя никъде.Не се оплаквам като други некадърници !
От празни кратуни,които не могат да се грижат за себе си и плачат за "силна" ръка и на мен ми е писнало !
Чамадан–вокзал-мАсква.Хайде движение натам на всички идиоти !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеЧамадан–вокзал-мАсква.Хайде движение натам на всички идиоти !Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеНали са имаш бежанци и беднотия немаш една здрава улица и караш "западна кала" 6 употреба и водиш внуците за ръка на даскало до 12 клас да не ги изгърбят някъде по пътя ..... хои си ти в ХАмерика, че ми е писнало от такива кат вас дет немат една капка акъл в тъпите си тикви .... за тва после ше ривеш там с пенсия от 135 лв и после Доган и нея щи гепи поне мАсква е винона ....
От празни кратуни,които не могат да се грижат за себе си и плачат за "силна" ръка и на мен ми е писнало !
Чамадан–вокзал-мАсква.Хайде движение натам на всички идиоти !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеЯ,малко по-сериозно ! Аз питам ли ви защо не си ходите в мАсква,а сте се завряли тук да ми жалите за азиатците и времето когато ни бяха стъпили на врата ?
Са тея Сашови кат са ни стъпили на връта ко имаме , ко ни дадоха ? Петрол без пари ли, нещо производство дадоха ли нещо да продаваме на някой питам ви аз вас пенсиите кво ни дадоха Сашшови ?!?!? Курви и молове ни дадоха тва ни дадоа, че даже и заеми които ти и твоите внуци ше плащат докат са живи .....Last edited by michaelis12; 06.10.2015, 14:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеОстай човека да си хои в Исламабад свободно, нали са е анархия ......
То в Париж има повече брикети от Факултето .... ама щом ги влече ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеАййййде, измисли нещо друго де!
Да не ходиш на Айфеловата кула през ден?
Или боб дърпат за теб там?
И явно си бил голям сухар, за да нямаш спомени от бригадите!
То в Париж има повече брикети от Факултето .... ама щом ги влече ...Last edited by michaelis12; 06.10.2015, 12:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеГрубо казано БГ-икономиката към 1989г. беше за 80 млрд.долара! Срещу нея стояха 12 млрд.външен дълг! Та кой казваше,че България фалирала в края на комунизма?!
Впрочем колко струва американската икономика от 1913 г до момента при положение,че покупателната сила на долара е 3 цента,а останалото до 100, е инфлация?
Чакам включване на унсс-спецовете!
http://www.lostbulgaria.com/?p=1964
Делегатите на VI колоездачен конгрес в град Сливен, 28 юни 1911г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеИ бяхме на по 20 години,как да не ни се иска да се върнем там
Е,дори с риск да си призная свойте 55 год. никак не ми липсва онова време и купоните по къщята да не говорим за бригадите и затворените граници
Да не ходиш на Айфеловата кула през ден?
Или боб дърпат за теб там?
И явно си бил голям сухар, за да нямаш спомени от бригадите!
Коментар
-
Грубо казано БГ-икономиката към 1989г. беше за 80 млрд.долара! Срещу нея стояха 12 млрд.външен дълг! Та кой казваше,че България фалирала в края на комунизма?!
Впрочем колко струва американската икономика от 1913 г до момента при положение,че покупателната сила на долара е 3 цента,а останалото до 100, е инфлация?
Чакам включване на унсс-спецовете!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Минимална работна заплата за страната по години в лева
http://alexs.blog.bg/politika/2013/1...i-sega.1203065
2013 01.01.2013 - 310.00 1.85 ПМС № 250/11.10.2012 г.
1989 01.07.1989 - 30.06.1990 140.00 ПМС № 97/1988 г.
напредък 0 ......... даже е -10
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИ аз да напиша нещо,
Спомням си онзи свят преди 1989, хората живееха по-скромно, не ламтяха за материално и имоти, събираха се по-често по домовете си.
Далеч съм от мисълта да го идеализирам, но не е ли тъжно, че сега в провинцията и по селата е пълна скръб, градините са буренясали, къщите ги ограбват и се рушат и няма весели труженички, дето да ги кара камион да работят по полето и няма баби и дядовци, които да произвеждат благини за децата и внуците си!
Е,дори с риск да си призная свойте 55 год. никак не ми липсва онова време и купоните по къщята да не говорим за бригадите и затворените граници
Коментар
Коментар