IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето колко зле е била България през 1940 г.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой спомена, за три милиона емигранти!

А да Ви питам, ама не ми отговаряйте!
    Тия три милиона къде работеха преди?
    Айде, децата да не ги броим, но на възраст за работа хората?

И какво работят навън?
    Колко от вас имат поне десетина % опит от емигрантство?

25 години дъвчете, какво станало до 1989!
    Айде да видим, какво става сега?
    А, били комунисти!
    Дет викаше един, на девети за една нощ всички станаха комунисти, на 10 ноември пак за една нощ станаха демократи!

Затова пък от 4 000 танка сега я имаме 80 я не!
    Ама темата се повтаря и нямам намерение някакви нови тролчета да им заработвам пари!
    Спасявайте се, идете на Запад, идете в Америка, идете на Луната, че на американците им е трудно да повторят успеха си от 1969!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
      Я,малко по-сериозно ! Аз питам ли ви защо не си ходите в мАсква,а сте се завряли тук да ми жалите за азиатците и времето когато ни бяха стъпили на врата ?
      И кой ти казва, че не ходим в Москва?
      На децата обещах за Петербург другото лято!

За Москва по-нататък...

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
        15% от БПВ малко ли ти се струва?
        Когато това е брутен външен дълг, публичен и частен, то той е смешен на фона на днешните дългове.
        По-големият въпрос е защо Луканов при такъв дълг обяви мораториум, но никой от пишман екунумистите не го задава.
        А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
          сигурно са челе едни и саще опорни точки "литература"
          Ей,тези опорни точки ви излязаха като цирей на четиритишието
          Представи си,че има хора,които сме се раждали,живяли,учили и видели цялата убавия на онази държава

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Грубо казано БГ-икономиката към 1989г. беше за 80 млрд.долара! Срещу нея стояха 12 млрд.външен дълг! Та кой казваше,че България фалирала в края на комунизма?!

Впрочем колко струва американската икономика от 1913 г до момента при положение,че покупателната сила на долара е 3 цента,а останалото до 100, е инфлация?

Чакам включване на унсс-спецовете!
            15% от БПВ малко ли ти се струва?

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              Интересно,но тези 80 милиардадолара ми съвпадат с раздумките на Един партизанин,шеф на ОФ!!!Не ми се вярва да пише тука!!!Човеко е много дрът вече!!!
              сигурно са челе едни и саще опорни точки "литература"
              "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
                грубо казано - държава с БВП $10к на калпак (и то преди 30 г!) е преминала от РАЗВИВАЩА СЕ в РАЗВИТА... ако си живял или дори посещавал някога развита държава - можеш да направиш сам сравнението с България от 1985 г с чакането 10 г за москвич и , липсата на тоалетна хартия и дамски пр., двуседмичната карта САМО в БГ станция и т.н.

реалистичната оценка на тия 80 млрд $ е да ги намалиш 3-4 пъти- и тогава се вижда една развиваща се страна с няколко хил $ БВП на калпак - каквато ни си бяхме
                Щото беше страхотна държавата,1986 год на Аерогара София митничарите ми прибраха 30 долара,за да не срутя финансовият баланс!!!Пътувах за слабо развита Франция Със 150 франка/15 долара/ за 30 дни!!!Изпратен от същата тази България с 80 милярда долара БВП!!!Хи-хи!!!Ма май си беше "Фи"!!!
                Интересно,но тези 80 милиардадолара ми съвпадат с раздумките на Един партизанин,шеф на ОФ!!!Не ми се вярва да пише тука!!!Човеко е много дрът вече!!!Ама тая разходка до гората добре му се е отразила!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Грубо казано БГ-икономиката към 1989г. беше за 80 млрд.долара! Срещу нея стояха 12 млрд.външен дълг! Та кой казваше,че България фалирала в края на комунизма?!

Впрочем колко струва американската икономика от 1913 г до момента при положение,че покупателната сила на долара е 3 цента,а останалото до 100, е инфлация?

Чакам включване на унсс-спецовете!
                  грубо казано - държава с БВП $10к на калпак (и то преди 30 г!) е преминала от РАЗВИВАЩА СЕ в РАЗВИТА... ако си живял или дори посещавал някога развита държава - можеш да направиш сам сравнението с България от 1985 г с чакането 10 г за москвич и , липсата на тоалетна хартия и дамски пр., двуседмичната карта САМО в БГ станция и т.н.

реалистичната оценка на тия 80 млрд $ е да ги намалиш 3-4 пъти- и тогава се вижда една развиваща се страна с няколко хил $ БВП на калпак - каквато ни си бяхме
                  "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                    Не бе нищо не се ядосвайте и тоя Duryto ме взима на сериозно - няма смисъл. Комунизма траеше 45г. сега от тая тъпотия дето цари при нас са минали 25г. значи още малко и ше се опрайм. Грубо казано един режим трае 50стина години, Ей и в Куба толкова 54г. и смяна .....
                    Аз мисля да запаля в Аржентината, че времето хубаво нема мангусти от Арапия и нема НАТО а и не искат визи за булгаристанци и отпечатъци и прочеее
                    Най добре си е Куба. Наскоро в едно предаване даваха за един наш клошар(българин) на острова. Значи там няма студ, винаги е лято, и може да се спи на всякъде. И ядене има в изобилие. Какво му трябва повече на човек? Плажове и загорели мацки!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                      Лигльо,такива като теб никой не ги взима на сериозно,особенно пък "пенсионерите"
                      Така и не разбрах,нито харесваш нато,нито мАсква,защо така ?
                      ЗапалИ,ако искаш не за Аржентина,а и в Куба върви само тук не стой !
                      аз отдавна не съм там ве мой дан искаш аз да храня джадаите, рани ги ти ....

Коментар

Не бе нищо не се ядосвайте и тоя Duryto ме взима на сериозно - няма смисъл. Комунизма траеше 45г. сега от тая тъпотия дето цари при нас са минали 25г. значи още малко и ше се опрайм. Грубо казано един режим трае 50стина години, Ей и в Куба толкова 54г. и смяна .....
                        Аз мисля да запаля в Аржентината, че времето хубаво нема мангусти от Арапия и нема НАТО а и не искат визи за булгаристанци и отпечатъци и прочеее
                        Лигльо,такива като теб никой не ги взима на сериозно,особенно пък "пенсионерите"
                        Така и не разбрах,нито харесваш нато,нито мАсква,защо така ?
                        ЗапалИ,ако искаш не за Аржентина,а и в Куба върви само тук не стой !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                          С единици в китай или рашистан, само доказваш обратното.

3 милиона бе! ТРИ! Ти сам си го написал. 2 900 000 от тях все по гадната гейропа, пиндостан, че и в Австралия даже.

Сега чета, че новият ни омбудсуоман се била върнала в България след дълго лечение в Германия.
                          Що така бе майче, що при гадните лицемеркели, а не в масква при бащицата?

Същата като оня отвратяга мафиот кобзон, дето моли императора да се дърви на гейропейците и хамериканците и същевременно го моли да се застъпи за него да иде да се лекува пак там.

Всички червени гнусари са невъобразими лицемери, лъжци и морални дегенерати. Факт!

Коментар

ей глей бе и в Китай има емигранти от наще .... не мога да вервам, абе тея не бяха ли комунисти и да си дружат с терористите от мАсква ?!?

http://ide.li/article4372.html
                            С единици в китай или рашистан, само доказваш обратното.

3 милиона бе! ТРИ! Ти сам си го написал. 2 900 000 от тях все по гадната гейропа, пиндостан, че и в Австралия даже.

Сега чета, че новият ни омбудсуоман се била върнала в България след дълго лечение в Германия.
                            Що така бе майче, що при гадните лицемеркели, а не в масква при бащицата?

Същата като оня отвратяга мафиот кобзон, дето моли императора да се дърви на гейропейците и хамериканците и същевременно го моли да се застъпи за него да иде да се лекува пак там.

Всички червени гнусари са невъобразими лицемери, лъжци и морални дегенерати. Факт!

Коментар

Е чакай сега, тия 3 милиона дето ги няма умрели ли са?
                              Или избягали в търсене на по-добър живот?
                              и ако са избягали след падането на телените огради на "рая" който ви се ще пак да дойде, то КЪДЕ са избягали?
                              Към "светлия строй и комунобъдещето " в рашистан или в гадната гейропа или пиндостан?
                              И виж там разберете се с бай-ти-пешу, тия които са останали в България ли са "идиотите" или тия, които той описва, като "миячи на чинии", а ти като "теа които разбраха за кво става въпрос".

шизофренни бълнувания на мурзилки
                              ей глей бе и в Китай има емигранти от наще .... не мога да вервам, абе тея не бяха ли комунисти и да си дружат с терористите от мАсква ?!?

http://ide.li/article4372.html

Коментар

Е чакай сега, тия 3 милиона дето ги няма умрели ли са?
                                Или избягали в търсене на по-добър живот?
                                и ако са избягали след падането на телените огради на "рая" който ви се ще пак да дойде, то КЪДЕ са избягали?
                                Към "светлия строй и комунобъдещето " в рашистан или в гадната гейропа или пиндостан?
                                И виж там разберете се с бай-ти-пешу, тия които са останали в България ли са "идиотите" или тия, които той описва, като "миячи на чинии", а ти като "теа които разбраха за кво става въпрос".

шизофренни бълнувания на мурзилки
                                ми ей ги тука ше видиш къде са избягали, аз виждам, че има и в Албания ... смяяяятай батко в Албания .... Индонезия ......Чехия, Сингапур ....

http://ide.li/

не са отишли всички в Сашш не се стягай

P.S. Но евала ЦРУто са наистина факири, как са си свършили работата машала. Как унищожават цяла култура и държави, напрао лудница. Не че и тея КГБ са по-различни, но те действат със сила, а докато CIA промиват мозъка и остава трайно напрао шапка им свалям
                                Last edited by michaelis12; 06.10.2015, 14:30.

Коментар

Working...
                                X