IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето колко зле е била България през 1940 г.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
    Не лъжи децата,а направо се пренасяйте в мАсква
    Що за логика Ви гони, Вас НПО-тата откровени!

Когато 1989 година демокрацията "дойде" благодарение на демократичния преврат от Младенов и Луканов, под надзора на Горбачов, а пък Горбачов под надзора на западните и американски служби, българинът си въобразяваше, че над всичко което има, работа, образование, медицинско безплатно образование и всички благини до момента, ще се прибавят и пътувания към Стара Европа, диалог, усъвършенстване, градивно движение!

Оказа се, обаче, че движението ще е в една посока, с цел прехранване на фамилията и всичките благини на вече сваленият социализъм ще му бъдат отнети от новите благодетели и държавата окрадена.

Тая лудост, да се говори непрелъснато за емиграция на всяка цена, поддържана дори от собственото ни правителство, които ни "търсят" работа последно Калфин за коя африканска държава гововреше, …., та тая лудост, която казва само едно на младите "Нямате работа тук", не е ли целенасочен умишлен геноцид над българите?

Москва си е за московчани, Лондон, за лондончани!
    Дай всекиму да може да иди, да види като екскурзиант, и никога като емигрант!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      ..1986 год на Аерогара София митничарите ми прибраха 30 долара,за да не срутя финансовият баланс!!!Пътувах за слабо развита Франция Със 150 франка/15 долара/ за 30 дни!!!Изпратен от същата тази България ..
      Я сега разкажи на младите как се пътуваше на запад до 1989 г. и кой имаше право на това?Ама гледай по малко да лъжеш.....
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
        И кой ти казва, че не ходим в Москва?
        На децата обещах за Петербург другото лято!

За Москва по-нататък...
        Не лъжи децата,а направо се пренасяйте в мАсква

Коментар

Айде не лъжи!!!Тогава всеки псуваше налево и десно!!!Ти си бил същият!!!Сега всички ми се репчите!!!И тогава и сега под масата, де!!!
          Кефалче,на таб пък какво се репча ?
          И тогава и сега се псува наляво и дясно,но ние не го правим.

Коментар

Някой спомена, за три милиона емигранти!

А да Ви питам, ама не ми отговаряйте!
            Тия три милиона къде работеха преди?
            Айде, децата да не ги броим, но на възраст за работа хората?

И какво работят навън?
            Колко от вас имат поне десетина % опит от емигрантство?

25 години дъвчете, какво станало до 1989!
            Айде да видим, какво става сега?
            А, били комунисти!
            Дет викаше един, на девети за една нощ всички станаха комунисти, на 10 ноември пак за една нощ станаха демократи!

Затова пък от 4 000 танка сега я имаме 80 я не!
            Ама темата се повтаря и нямам намерение някакви нови тролчета да им заработвам пари!
            Спасявайте се, идете на Запад, идете в Америка, идете на Луната, че на американците им е трудно да повторят успеха си от 1969!
            Викаш - с 400 танка ще живеем по-добре, а? Какво точно щеше да е по-доброто, купоните за храна или режима на тока и водата?

Навън работя квото и вътре - ИТ. Само че нямам на главата си лешпери като милиционерите, глупостите на ББ и ЦвъЦвъ и прочие.

Коментар

И кой ти казва, че не ходим в Москва?
              На децата обещах за Петербург другото лято!

За Москва по-нататък...
              Да не изпусна КримНаш-промоцията таз година?

Коментар

• Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнение
                Когато това е брутен външен дълг, публичен и частен, то той е смешен на фона на днешните дългове.
                По-големият въпрос е защо Луканов при такъв дълг обяви мораториум, но никой от пишман екунумистите не го задава.
                Много ясно що - щото по онова време частен дълг нямахме - и държавата закономерно си фалира
                Смешен е за икономики с по 2-3% ръст, не за нашата с 3.5% дефицит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Ми продължавай да си сигурен
                  Даже съм сигурен, че ако влезеш в тоалетна, си мислиш че това е заведение за бърза закуска.
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

И що не си забегнал още тогава?
                    Голям капацитет няма начин да не те оценят!
                    Наистина много късно се сещам за много работи а и страх лозе пази!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                      Сигурен съм че не можеш да различиш чушка от домат.
                      Ми продължавай да си сигурен

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Ми теб са те оценили айде сядай в таксито и дано има бакшиш че утре глад
                        Сигурен съм че не можеш да различиш чушка от домат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                          Ми хубавл че му задаваш този въпрос, но зададен от същество което не е излизало от циганската (ромската) маала в Сливен звучи малко ... патерично-тъпо-смешно,
                          Ми някои са ги оценили карат таксита.
                          Last edited by Бате Пешо; 06.10.2015, 21:14.

Коментар

Ми хубавл че му задаваш този въпрос, но зададен от същество което не е излизало от циганската (ромската) маала в Сливен звучи малко ... патерично-тъпо-смешно,

Коментар

Щото беше страхотна държавата,1986 год на Аерогара София митничарите ми прибраха 30 долара,за да не срутя финансовият баланс!!!Пътувах за слабо развита Франция Със 150 франка/15 долара/ за 30 дни!!!Изпратен от същата тази България с 80 милярда долара БВП!!!Хи-хи!!!Ма май си беше "Фи"!!!
                              Интересно,но тези 80 милиардадолара ми съвпадат с раздумките на Един партизанин,шеф на ОФ!!!Не ми се вярва да пише тука!!!Човеко е много дрът вече!!!Ама тая разходка до гората добре му се е отразила!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                                Ей,тези опорни точки ви излязаха като цирей на четиритишието
                                Представи си,че има хора,които сме се раждали,живяли,учили и видели цялата убавия на онази държава
                                Айде не лъжи!!!Тогава всеки псуваше налево и десно!!!Ти си бил същият!!!Сега всички ми се репчите!!!И тогава и сега под масата, де!!!

Коментар

Working...
                                X