Първоначално изпратено от sirex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Здравейте,чета какво пишете в този форум не защото съм заслужил инвеститор експерт в борсовите оперции или компютърен специалист,а просто за да видя и науча нещо от хора като вас, които са експерти и да разбера какви са възможностите .Но и тук нещата са типично по български ,когато нещо преуспее или спре и се върне една крачка назад всички скачат да го плюят-това е силната ни национална черта.Как от толкова хора с капацитет,възможности и достатъчно информация един не се нае да застане и да направи един прост анализ или да даде едно обикновенно предположение защо,какво и как е довело нещата до тук .Да каже едно мнение ,как според него ще се развият нещата ,да има спор относно темата нали все пак 100 глави са по-умни от една.Пък може тогава и Вие да научите нещо от някой,както аз се опитвам да науча нещо от вас.За съжаление в такива ситуации всички страни са лузари .Приятен ден и успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеН
А когато стане ще си признаеш ли, че си лузър?
А, че шиткойна няма да стане 5000 вече даже и на такива заслепени от алчност за лесни печалби от нищото като теб трябва да е станало ясно.
Но това така или иначе няма никаква връзка с мен, и няма как да съм нито лузър, нито уинър, защото аз нито купувам, нито продавам шиткойни. С глупости не се занимавам!
Имам си професия и парите си изкарвам от клиентите, които ми се доверяват за професионализма.
А ти продължавай да трепериш над графиките, гризкай си ноктенцата и се надявай на чудото как шиткойна ще стане 5000 и ти много ще забогатееш
Форка, я кажи кога ще стане 5000?Даже за начало и за по-лесно ми кажи кога ще стане 500
Много ги обичам твоите прогнози, както преди няколко месеца се изхвърли тук че имало само няколко дни да се купува евтино под 200
, както се изхвърли и в някои други теми по други въпроси
Last edited by Jimmy; 08.07.2013, 14:07.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Биткойна потъва бавно
Да направим малко ъпдейт на ситуацията с бития-койн:
След като приспаднат разходите за ток излиза, че който копае с карта от среден клас, вече работи на загуба.
В момента биткойнаджиите са между чука и наковалнята - затова са толкова изнервени.Положението им е такова, че те са принудени или да инвестират четири и пет-цифрени суми за специализирани устройства за копаене, или да продължат да кретат на загуба(или с мизерен доход) с видеокартите. Биткойна все повече започва да ми прилича на измамна схема, създадена и разпространена от производителите на тези устройства.
Няма нови шарани, които да наливат пари в пирамидата, затова биткойна започна бавно да потъва( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеПП Не коментирай кой бил лузър , защото се сещам за един образ, който купуваше и призоваваше да се купува сребро - почти на върха, злато почти на върха, биткойни 2 дена след достигане на върха... и тн....
всеки може да сбърка, но не всеки може да се държи достойно.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Нещата при биткойна започват да отиват към нормализация...не на цената, а на емоцията - това го казвам на база обемите, които започнаха да спадат драстично след като хората започнаха да се осъзнават за какво иде реч.
Фори - хората губят акъла си на тълпи и идват на себе си един по един... пътя до достигане на адекватно ниво ще е дълъг.
ПП Не коментирай кой бил лузър , защото се сещам за един образ, който купуваше и призоваваше да се купува сребро - почти на върха, злато почти на върха, биткойни 2 дена след достигане на върха... и тн....
всеки може да сбърка, но не всеки може да се държи достойно.
успех в 'инвестициите'това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеОмразата, злобата и завистта няма да те направят нито по-богат, нито по-щастлив!
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеНито напразните илюзии, че биткойна ще стане $5000 ...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе се радвай толкова... И не забравяй: лузър си роден и лузър ще си останеш завинаги!
Омразата, злобата и завистта няма да те направят нито по-богат, нито по-щастлив!
Нито напразните илюзии, че биткойна ще стане $5000 ...
Ако искаш удовлетворение , направи като мен -намери нещо в което си способен и тогава с истинска професия (а не с виртуални пирамиди), с умения и труд изкарвай парите си, не разчитай на чудеса. И зарежи форексите, борсите, спекулациите и пирамидите...
Успех, Форка!Last edited by Jimmy; 08.07.2013, 07:24.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеКо става, шиткойна мина ли 200Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеЕ, разбира се.
Само да добавя, че продължава да си е на над 50% от тогава, две седмици вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнениеКогато цената подскачаше , всички ревяхте:
"Ама какво е това, много е волатилно. За нищо не може да служи. Никой няма да го използва"
Сега от два месеца цената е между $100 и $130:
"Ама какво е това, тия манипулират пазара. Виж как цената не мърда. Уууу. Това е измамаа"
Да особено стабилна е цената сега - за няма 10 дена , се срина от $110 на $65.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнениеНа логаритмичната графика нещата не изглеждат чак толкова страшно (няма сериозно понижение).
А па ако сложиш едно обикновено огледалце отгоре - не само че не изглежда като понижение,а направо си приличана повишение!!!
Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Ей скоро не бях поглеждал тая тема
Ко става, шиткойна мина ли 200, че тук един Фори се беше притеснил преди няколко месеца, че за много кратко е паднал под 200 и няма да успее да си напазарува евтинки сатошки?
Last edited by Jimmy; 07.07.2013, 11:52.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнениеНа логаритмичната графика нещата не изглеждат чак толкова страшно (няма сериозно понижение).
Коментар
-
Още една добра новина - Flattr добави възможност за захранване на сметката чрез Bitcon.
PayPal все още се ослушват (но намекнаха, че може да го направят).
Коментар
Коментар