Първоначално изпратено от i1939
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Ша извинявате за глупавия въпрос, ама ЗАЩО поскъпват тез "койни" ?
Не ми е ясен процесът на "производство" и предназначението им.
Интересно ми е, какво се е променило, та едно "нещо" да струва 10 пъти повече, спрямо предишната седмица ???
Не търгувам с биткойни и нямам такива...
Просто се замислих...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКой знае - може да е 1 седмица може и сто години.
Достатъчно е да ги забранят в развитите държави и готово стойността реално ще стане 0. А е много лесно да ги забранят.
Накрая е ясно че последните ще го отнесат с колосална сума, но е така при всеки един финансов инструмент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнениеТова ми звучи като някаква много дългосрочна прогноза.
За след колко години? 100 ?
Достатъчно е да ги забранят в развитите държави и готово стойността реално ще стане 0. А е много лесно да ги забранят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеясно мерси,а има ли някакво максимално време в което транзакцията да стои непотвърдена и да се вижда в blockchain.info ако не се предприемат горните стъпки
Не съм сигурен на какъв интервал, оставен отворен портфейл и свързан към биткойн мрежата, излъчва отново непотвърдени преводи. Обикновено до 2-3 дена не бъде ли включен няма изобщо да бъде включен и следва ръчно да се премахне записа в клиентския портфейл. Този процес нарочно не е автоматизиран с възпитателна цел за да не се опитват да пестят дори и тези символични такси за преводи.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнениеДайте прогноза до къде ще спихне .
Аз залагам на 280-300 $ .
Мастъре?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение1. Нека изпращача да остави портфейла си действащ и на линия за още 48 часа. Може някой миньор да обработи операцията и без такси.
2. Ако това не стане, се налага операцията ръчно да се премахне от файла wallet.dat в клиентската програма за да може салдото да се възстанови. Проблемът при такива преводи не е в блокверигата, а във вашия портфейл, който отчита направен превод от вас, но неприет от основната счетоводна книга /блокверигата/.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение0
За след колко години? 100 ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеСлед 48 часа или повече блокчейна ще анулира сделката и ще върне койните на изпращача или има шанс някой забуден минъор да я потвърдипо скоро е първото май
Блокверигата не анулира операции и не връща пари... Там се включват само правомерни преводи.
1. Нека изпращача да остави портфейла си действащ и на линия за още 48 часа. Може някой миньор да обработи операцията и без такси.
2. Ако това не стане, се налага операцията ръчно да се премахне от файла wallet.dat в клиентската програма за да може салдото да се възстанови. Проблемът при такива преводи не е в блокверигата, а във вашия портфейл, който отчита направен превод от вас, но неприет от основната счетоводна книга /блокверигата/.
Малко полезно четиво по темата:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=19207.0
http://bitcoin.stackexchange.com/que...-fee/2415#2415Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнениеДайте прогноза до къде ще спихне .
Аз залагам на 280-300 $ .
Мастъре?
Коментар
Коментар