If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам къде се пада границата на дърпането на шалтера.
Нали копачите копат с цел профит в койни. Докато койна расте инвеститорите в майнинг оборудване процъфтяват, добре но... сложността се удвоява на еди колко си време, а ако койна се сгромоляса под някаква стойност, за която очевидно няма смисъл да се хаби повече ток, то копачите ще дръпнат шалтерите, а това не би ли значело световен ексхауст-колапс на койн-капитализацията. !?
В подобен случай, когато и последния копач пресметне загубата на ел.енергия, какво може да се очаква. Няма да е чиста хартия (няма хартия) а какво ли ще е като цена!?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
на 200-300 долара ще купя малко да имам за преордър на тера маинер
Докато е над 400 има надежда да върне, но мине ли 400 .... недей си и помисляй да слагаш на 300... вероятно ще хванеш ...макса
Готино е че е волатилна тази виртуалност, а ако се играе внимателно може и профит да даде. евалата на Мастера, кефи се сега нагоре надолу из вълните и прави още профит
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Тоя процес става бавно но натам варви работата, само глей, още една криза от тея идиоти американците и познай
И в Китай има капиталистически комунизъм мхм, това което ние се опитвахме да построим при Тато
В момента четеш американски неща по отношение на това - американските желания нямат значение. САЩ натиска Китай за конвертиране от 2003, тези работи където сега ги приказваш същите се говореха и 2003 и 2007 и 2011.
Китай не желае да прави валутата си конвертируема защото така губи възможността да трупа огромни валутни резерви и се намалява в още по-висока степен възможностите им за централно дирижиране
на 200-300 долара ще купя малко да имам за преордър на тера маинер
Приятно чакане. На мен ми е интересно как китайската борса има потенциал да купува. Нали китайците са забранили депозитите? : http://www.nytimes.com/2013/12/19/bu...its.html?_r=1&
Явно се измислят всякакви начини. Кой купува в момента - китайци, които са продали на 800$ ??? Брех май имало и умни китайци - очаквано , както някой беше писал - от тях има малко умни, но от ултра мега много(китайци) се получава малко=значително. .
Коментар