IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Нямам идея. Аз съм тъп и така и не разбрах, какво точно копат
    Копат музика ..търсят съвършенната хармония
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Нямам идея. Аз съм тъп и така и не разбрах, какво точно копат

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Кво стана - колко си загубил до сега от златото, да ме беше послушал тогава нямаше да си 40% назад
        Аз банички не ям от доста време .. Виж телешкото е друга работа ...

Всички знаят, че златния пазар е манипулиран последните 18 месеца. Не помня да си споменал това някога

Коментар

Баси, лайта за 40 минути от 9 на 15 Баси цирка
          Не знам къде се пада границата на дърпането на шалтера.
          Нали копачите копат с цел профит в койни. Докато койна расте инвеститорите в майнинг оборудване процъфтяват, добре но... сложността се удвоява на еди колко си време, а ако койна се сгромоляса под някаква стойност, за която очевидно няма смисъл да се хаби повече ток, то копачите ще дръпнат шалтерите, а това не би ли значело световен ексхауст-колапс на койн-капитализацията. !?
          В подобен случай, когато и последния копач пресметне загубата на ел.енергия, какво може да се очаква. Няма да е чиста хартия (няма хартия) а какво ли ще е като цена!?
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
            Друго си е баничките...нали равнис
            Кво стана - колко си загубил до сега от златото, да ме беше послушал тогава нямаше да си 40% назад

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Много яка валута, едно кило телешко от 1 стана 0,5 за по-малко от час.

Понякога се чудя колко тъп трябва да е човек за да си мисли че нещо подобно може да служи за валута.
              Друго си е баничките...нали равнис

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                купуай жалко че я неам тая тапня в моя брокер на CFD да ги изтърбуша
                Не знам кой ти е бъкета, но внимавай щото на някои бъкети изтичат за деня

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                  Купувам LTC с плащане през ePay..
                  купуай жалко че я неам тая тапня в моя брокер на CFD да ги изтърбуша

Коментар

• Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнение
                    на 200-300 долара ще купя малко да имам за преордър на тера маинер
                    Докато е над 400 има надежда да върне, но мине ли 400 .... недей си и помисляй да слагаш на 300... вероятно ще хванеш ...макса
                    Готино е че е волатилна тази виртуалност, а ако се играе внимателно може и профит да даде. евалата на Мастера, кефи се сега нагоре надолу из вълните и прави още профит
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Баси, лайта за 40 минути от 9 на 15 Баси цирка
                      Много яка валута, едно кило телешко от 1 стана 0,5 за по-малко от час.

Понякога се чудя колко тъп трябва да е човек за да си мисли че нещо подобно може да служи за валута.

Коментар

• Баси, лайта за 40 минути от 9 на 15 Баси цирка

Коментар

• Купувам LTC с плащане през ePay..

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                            Че то те се мъчат да я направят световен резерв бе брачед

http://www.businessinsider.com/renmi...urrency-2013-9

http://www.forbes.com/sites/billcone...erve-currency/

http://www.zerohedge.com/news/2013-1...serve-currency

Тоя процес става бавно но натам варви работата, само глей, още една криза от тея идиоти американците и познай
                            И в Китай има капиталистически комунизъм мхм, това което ние се опитвахме да построим при Тато
                            В момента четеш американски неща по отношение на това - американските желания нямат значение. САЩ натиска Китай за конвертиране от 2003, тези работи където сега ги приказваш същите се говореха и 2003 и 2007 и 2011.

Китай не желае да прави валутата си конвертируема защото така губи възможността да трупа огромни валутни резерви и се намалява в още по-висока степен възможностите им за централно дирижиране

Коментар

• Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнение
                              на 200-300 долара ще купя малко да имам за преордър на тера маинер
                              Приятно чакане. На мен ми е интересно как китайската борса има потенциал да купува. Нали китайците са забранили депозитите? :
                              http://www.nytimes.com/2013/12/19/bu...its.html?_r=1&
                              Явно се измислят всякакви начини. Кой купува в момента - китайци, които са продали на 800$ ??? Брех май имало и умни китайци - очаквано , както някой беше писал - от тях има малко умни, но от ултра мега много(китайци) се получава малко=значително. .

Коментар

• на 200-300 долара ще купя малко да имам за преордър на тера маинер

Коментар

Working...
                                X