Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеЕдинственото което има значение е че е с ОТВОРЕН КОДДа не навлизаме в конспирации.
Да, извънземните са ясни, САЩ ще инсценират нападение на извънземни защото им свършват заплахите, то не бяха комунизъм, студена война, ядрени заплахи, тероризъм...Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеА казал ли съм че е по-добър? Аз съм против всеки вид виртуални койни.
Вие се държите като деца, образовайте се. Аз разбирам вашата позиция, но вие дори не прочитате какво казвам, прочете първите 3 думи от поста ми и другите ги предположи ли?
ПП: пиша без лоши чувства, просто ме интересува темата
Абе ти самия не знаеш какво мислиш очакваш някой да те разбере.
Няма значение кои/кой ,как ,кога и за колко време са го измислили.Може и извънземните да са ни го дали като технология http://www.blitz.bg/news/article/243373
Единственото което има значение е че е с ОТВОРЕН КОД
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеОК,значи тоя койн който искат да го пускат J.P. Morgan,тея който са виновни в голямата си част за кризата от 2008 ,и чийто койн ще е с ЗАТВОРЕН код,ДЕЦЕНТРАЛИЗИРАН,абсолютно НЕАНОНИМЕН а напротив и изобщо не се знае и колко трилиони бройки ще му отпечатат и изобщо как ще действа и на какви принципи,та тоя койн викаш е по-добър от Биткойна който е с отворен код,децентрализиран, и му се знае всичко до последната запетайка но пък не му се знае кой/кой са го ИЗМИСЛИЛИ ? Странна логика няма що
И щом е с отворен код познай от няколко пъти какви са им мотивите?
Абе може ли такива глупости ,все едно споря с някви деца или с олигофрени ,образовайте се поне мааааалко от малко вместо да акате напълно безмислени глупости
Вие се държите като деца, образовайте се. Аз разбирам вашата позиция, но вие дори не прочитате какво казвам, прочете първите 3 думи от поста ми и другите ги предположи ли?
ПП: пиша без лоши чувства, просто ме интересува тематаМнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениесъздателя да е известен, в смисъл да се знае кои е. Иначе не знаеш какви мотиви се крият за "измисленото".
https://www.google.bg/#q=kim+kardashian
Не му трябва на човек да е известен, за да измисли читаво нещо. Даже - понякога пречи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеиначе да, трябва създателя да е известен, в смисъл да се знае кои е. Иначе не знаеш какви мотиви се крият за "измисленото".
И щом е с отворен код познай от няколко пъти какви са им мотивите?
Абе може ли такива глупости ,все едно споря с някви деца или с олигофрени ,образовайте се поне мааааалко от малко вместо да акате напълно безмислени глупостиLast edited by kurta007; 09.01.2014, 17:41.
Коментар
-
Google Ventures invests in OpenCoin, the firm behind Bitcoin exchange Ripple
Рипълите са на второ място по капитализация, а за хардуерния ресурс на Гугъл нямам идея.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеИ ?
трябва да е измислил някой известен и да има някой да гарантира за нея така ли?
Според мен САЩ са го измислили. Според мен е знак за нездрав разум човек да скочи на нещо подобно поддържано от анонимен човекМнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Не е ли преувеличено. nottroll.in държеше >50% от лайткойн мрежата доста време. Операторът му се оказа л**но и се покри с част от парите на хората, а на лайткойна нищо му няма. Това ли е причината за последните флуктуации в цената на бтц?
п.п. Всъщност гадничко си е - тия ако искат могат да пренасочат пауъра към примерно ТРЦ и да му разкажат играта, да си направят двойни тегления.
(да си припомним случая с [DEAD]coiledcoin
http://bitcoin.stackexchange.com/que...-on-coiledcoin
) Хубавото е , че нищо не могат да направят на лайткойна.Last edited by verimg; 09.01.2014, 16:16.
Коментар
-
Интересни данни, незнаех, че човека може да вдигне над киловат, ако се затича.
А че банковите служители са ужасно много ме навеждат на мисълта подобни полужълти статии:
http://www.economy.bg/business/view/...ad-1-mln-evro-
(но все пак има доза истина в тях)
Идеята е, че ако тези хора бъдат заменени от компютри копаещи някоя криптовалута - то нищо не се губи - ще останат пари да си взимат и да си ги харчат и освен това няма да пречат на икономиката, както често се случва в резултат на техните решения, алчност, некомпетентност и т.н. - спират се много ценни неща поради тяхното късогледство и алчност.
А днешно време човечеството има нужда от иновации и оптимизации , за да оцелее. И ако ще оцелява - именно това ще стане - тези които си мислят, че са седнали върху парите - ще се окажат в окаяно положение. Ще видят как светът ги заобикаля и изолира. Защото са неефективни, а никой не обича да ходи от София за Пловдив през Варна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнениеА на бас, че енергията отделяна от банковите служители по света е повече от енергията за копане сумарно. Освен това се мъчат - храносмилат, потят се, смятат как да се изкарат на печалба и да си раздадат бонуси в едни екселски таблици, което е сериозна мозъчна дейност.Защо - тази работа да не се предостави на машините, а на вече бившите банкови служители просто да се дават тлъсти социални помощи. Звучи безумно, но съм сигурен че сметката ще излезе. И ще останат пари да се развива реалната икономика.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнениеА на бас, че енергията отделяна от банковите служители по света е повече от енергията за копане сумарно. Освен това се мъчат - храносмилат, потят се, смятат как да се изкарат на печалба и да си раздадат бонуси в едни екселски таблици, което е сериозна мозъчна дейност.Защо - тази работа да не се предостави на машините, а на вече бившите банкови служители просто да се дават тлъсти социални помощи. Звучи безумно, но съм сигурен че сметката ще излезе. И ще останат пари да се развива реалната икономика.
Проблема на банките е алчността.
Моят аргумент е, че като копаеш биткойн никой не получава нищо за изразходената енергия, и това не означава просто по-голяма сметка, означава че реален ресурс от природата е изразходен за да получи някой виртуална паричка след като компютъра му и извършил огромно количество безполезна работа.
Тук проблема е че системата за копане е направена да пилее истински ресурси за да се "дадат" виртуални такива. А хората участват в това пак от алчност, така че няма нищо добро и полезно.
Евала за койните които се копаят без да се хоби енергия, ще ги разуча.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
Коментар