IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
    да не стане така овцете да изядат вълците а ?
    Това на некво клипче у ю тубата ли си го гледАл?...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
      Лисици, защо говорите за вкуса на гроздето BTC, преди да сте го опитали?
      Кажете ми адреса на вашия BTC-портфейл, за да ви пратя малко безплатни, да опитате
      Засега не продавам BTC. Ползвам ги за покупка на хардуер или виртуални GHS. Чакам курс 1200 USD/BTC

Произвеждам BTC от април 2013, сега съм на 384 mBTC на ден
      А ако стане 1201 каква е стратегията ?
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Сега, като падне под 100, ще си купя 1/100 койн да съм в парите като стане по 100 000
        Аз и сега плащам 800 лева за един биткойн. Ако има продавачи, ще ги помоля да ми пишат на лични, за да уточним точната бройка и начин на плащане. Принципно превеждам парите веднага, а ако има по-страхливи, мога да им плащам и в брой.

Коментар

• Сега, като падне под 100, ще си купя 1/100 койн да съм в парите като стане по 100 000

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
            Много народ държи милиони койни, а някакви смешни десетки хиляди койна го събарят с десетки %.
            Много викаш - цяяяла дузина - 12 по 1 милион

Коментар

• Пук!
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                Криптовалутите не са обезпечени с нищо реално или казано по друг начин са обезпечени със 100 % доверие. Като се подрони доверието и цената пада....
                Като чета оправданията на МтГокс все едно слушам оправданията на времето на Лекс...
                Само у жълтиот метал е истината. ама ората си мислят, че са пораснали много технически и тва е светия граал ...

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                  А вълците са отзад....
                  да не стане така овцете да изядат вълците а ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Това са глупости !
                    Не може на едната "борса" да са 600 а на другата 140 долара......
                    Не може пък.... !!!
                    Може, що да не може.

Правиш си няколко BTC портфейла, слагаш пари на няколко BTC борси и започваш да играеш на арбитраж. Купуваш евтини BTC от едната борса, прехвърляш си ги в портфейла на другата BTC борса и ги продаваш по-скъпо.

Коментар

• Аз пък за втори път ще ви кажа... Гледайте при какви смешни обеми колко пада. Включително и на други различни от Гокса борси. Много народ държи милиони койни, а някакви смешни десетки хиляди койна го събарят с десетки %. Тези душички с койнчетата са като стадо овчици в кошарка. Като тръгне стадото да се спасява, портичката ще е много тясна и ще се блъскат. А вълците са отзад....

С една дума, матирани сте, ама още не сте го разбрали.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                        Криптовалутите не са обезпечени с нищо реално или казано по друг начин са обезпечени със 100 % доверие. Като се подрони доверието и цената пада....
                        Като чета оправданията на МтГокс все едно слушам оправданията на времето на Лекс...
                        Бе, незнам за доверието, сигурно е така.
                        Ама един приятел ми разправя - абе как да купя на 300 долара, че и на 600 дори. Това освен някой миньор да ти продаде, не виждам как може да стане. Уж цената е ниска, а - я да видим как може да си купи човек. Майтап. Наистина интересно ще бъде да видим цена 0 - на МтГокс. Но то си е казано много пъти и в тая тема - пари/койни не се дьржат по борсите. Ама някои хора явно си дьржат - повечето явно са спекуланти та не е за яд. Какьв е смисъла да държиш 1000 койна или 100 000 долара на борсата , освен ако не се правиш на играч по графики и т.н. ?
                        Така че предпочитам да гледам на тоя курс в момента като на изчистване от спекулативния капитал. Поне аз де.
                        Last edited by verimg; 20.02.2014, 16:56.

Коментар

• Криптовалутите не са обезпечени с нищо реално или казано по друг начин са обезпечени със 100 % доверие. Като се подрони доверието и цената пада....
                          Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Това са глупости !
                            Не може пък.... !!!
                            МтГокс напрактика фалира преди 2 седмици. Още тогава я извадиха от всички индекси.
                            Там и 0 да покаже ще е все тая.

Коментар

• Това са глупости !
                              Не може пък.... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty

мхм кой ви кара да се занимаате с тва ....

Коментар

Working...
                                X