If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лисици, защо говорите за вкуса на гроздето BTC, преди да сте го опитали?
Кажете ми адреса на вашия BTC-портфейл, за да ви пратя малко безплатни, да опитате
Засега не продавам BTC. Ползвам ги за покупка на хардуер или виртуални GHS. Чакам курс 1200 USD/BTC
Произвеждам BTC от април 2013, сега съм на 384 mBTC на ден
А ако стане 1201 каква е стратегията ?
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Сега, като падне под 100, ще си купя 1/100 койн да съм в парите като стане по 100 000
Аз и сега плащам 800 лева за един биткойн. Ако има продавачи, ще ги помоля да ми пишат на лични, за да уточним точната бройка и начин на плащане. Принципно превеждам парите веднага, а ако има по-страхливи, мога да им плащам и в брой.
Криптовалутите не са обезпечени с нищо реално или казано по друг начин са обезпечени със 100 % доверие. Като се подрони доверието и цената пада....
Като чета оправданията на МтГокс все едно слушам оправданията на времето на Лекс...
Само у жълтиот метал е истината. ама ората си мислят, че са пораснали много технически и тва е светия граал ...
Това са глупости !
Не може на едната "борса" да са 600 а на другата 140 долара......
Не може пък.... !!!
Може, що да не може.
Правиш си няколко BTC портфейла, слагаш пари на няколко BTC борси и започваш да играеш на арбитраж. Купуваш евтини BTC от едната борса, прехвърляш си ги в портфейла на другата BTC борса и ги продаваш по-скъпо.
Аз пък за втори път ще ви кажа... Гледайте при какви смешни обеми колко пада. Включително и на други различни от Гокса борси. Много народ държи милиони койни, а някакви смешни десетки хиляди койна го събарят с десетки %. Тези душички с койнчетата са като стадо овчици в кошарка. Като тръгне стадото да се спасява, портичката ще е много тясна и ще се блъскат. А вълците са отзад....
С една дума, матирани сте, ама още не сте го разбрали.
Криптовалутите не са обезпечени с нищо реално или казано по друг начин са обезпечени със 100 % доверие. Като се подрони доверието и цената пада....
Като чета оправданията на МтГокс все едно слушам оправданията на времето на Лекс...
Бе, незнам за доверието, сигурно е така.
Ама един приятел ми разправя - абе как да купя на 300 долара, че и на 600 дори. Това освен някой миньор да ти продаде, не виждам как може да стане. Уж цената е ниска, а - я да видим как може да си купи човек. Майтап. Наистина интересно ще бъде да видим цена 0 - на МтГокс. Но то си е казано много пъти и в тая тема - пари/койни не се дьржат по борсите. Ама някои хора явно си дьржат - повечето явно са спекуланти та не е за яд. Какьв е смисъла да държиш 1000 койна или 100 000 долара на борсата , освен ако не се правиш на играч по графики и т.н. ?
Така че предпочитам да гледам на тоя курс в момента като на изчистване от спекулативния капитал. Поне аз де.
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар