IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от barbaron
    За мен са инструмент. От април досега инвестирах X, досега получих обратно 5*X. Пък ти си пиши, не пречиш
    Вероятно си ги отгатнал нещата(моментно), звучиш уверено,... Няма лошо, нека и за напред да ти върви така в играта "тука има тука нема " та желая ти.. късмет!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Xman1
      От Plus500 не можеш да купиш или продадеш биткойни. Там вкарваш някакво количество пари... играеш с индексите и ако спечелиш евентуално си взимаш парите. Но за да си ги вземеш искат един куп лични данни, (включително снимка на личната карта) които не е ясно къде отиват. Аз лично никога не бих се занимавал с подобни измисленяци. Техните индекси изобщо не са реални, защото те не са борса. Там няма търговия с биткойн. Много е вероятно Plus500 да не притежават дори един биткойн и никога да не са притежавали... те дори не са нормален брокер.

      Общо взето те приличат повече на сайт за залагания отколкото на реална борса. Ти там не купуваш и не продаваш нищо, а залагаш пари дали курса на биткойн, ще падне или ще се качи. Нали разбираш колко е безумно това?! На истинската борса ти си участник в играта... т.е. наистина притежаваш активите, на Plus500 си просто един комарджия, от когото нищо не зависи. Примерно на Plus500, теоретично можеш да купиш 1 милион биткойна и от това курса няма да мръдне и на йота.

      Колкото до MtGox, няма как да купуваш биткойн от там... ако имаше начин мислиш ли, че ти щеше да си първият който щеше да се досети?! Цената в MtGox много отдавна не е реална.
      Благодаря за инфото

      Коментар


      • Цената в Гокс-а дълго време се поддържаше по-висока от останалите борси, което привличаше BTC обръщани в последствие в USD. Кешовите трансфери се бавеха със седмици, което акумулираше големи суми. Сега цената се сваля умишлено със стопиране не тегленията. Следващата стъпка е масирани покупки на BTC и два възможни изхода. MtGox си бие камшика с пълни джобове или се превръща в нормална борса.. най вероятно ще стане първия вариант..

        Коментар


        • Първоначално изпратено от barbaron
          Имам скромен 30-годишен опит в банка на Champs-Élysées. Критикувай колкото искаш биткойна (и другите стотина криптовалути), особено ако си разбрал, че нямат нищо общо с досегашните инвестиционни инструменти

          П.П. Минах временно на Freicoin, защото производството му стана по-рентабилно от това на биткойна
          Имаш 30г. опит в банка и не си разбрал,че койните не са инвестиционен инструмент, а стока? Това,че работиш в тази сфера ,не значи ,е си взел правилни и разумно решение .Има много БП/ пирамидата СЦИ /,които са много умни,образовани ,финансово интелегентни,но не осъзнават,че се занимават с пирамида.

          Коментар


          • Знам, че може да сте го коментирали но аз все още неразбирам следното:

            в https://www.mtgox.com/ в момента цената е $120
            а http://www.plus500.bg/Instruments/BTCUSD е над 500

            как се обяснява това, може ли да напазаруваме през mtgox.com и после да продадем в plus500

            На въпрос към Plus500 дали цените има са актуални отговориха:

            Здравейте ,

            Благодарим Ви, че се свързахте с нас .

            Цените , показани на нашия софтуер, са цените, които ние предлагаме. Цените на дисплея в други търговски обекти от размяна, са цените, които се използват за хеджиране при представянето на сделките на нашите банки и доставчици .

            Нашите оферти са базирани на външни и независими доставчици . Ние използваме тези цитати автоматично. Също така, всеки инструмент има допълнителни доставчици като подкрепление. Понякога като търговията е направено в световен мащаб , доставчиците могат да имат цени, които могат да варират от малко марж един от друг.


            В допълнение , моля , имайте предвид, че ставките инструменти в Google / Yahoo се появяват със закъснение на 15 минути, докато ценностите, които показват, са текущите стойности .

            Ако имате нужда от допълнителна помощ , не се колебайте да се свържете с нас .

            Коментар


            • D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                В момента издирваме Стошито, чрез ЦРУ-то го търсим т.е. слабо, ако това животно още падне тръгваме собственоръчно да го дирим.Много пада то и тоя Гокс излязаха мошеници, ама другите са честни.
                Аз пък издирвам Форекс Мастъра - с ЦРУ, КГБ, Д6, МИ7 - никакъв резултат. Сигурно е забегнал с надута гума от Камаз за Куба. Ама му трябват и мигновени лепенки за гумата, че ако някоя акула я гризне да лепи веднага. И помпа също. Пък там с фанфари ще го посрещнат.

                Коментар


                • luboil

                  В момента издирваме Стошито, чрез ЦРУ-то го търсим т.е. слабо, ако това животно още падне тръгваме собственоръчно да го дирим.Много пада то и тоя Гокс излязаха мошеници, ама другите са честни.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • К'во става тука ве?

                    То бетер имотите станало тука. За бобслей.

                    Коментар


                    • цъкам и яко форекс също да спомена
                      Keep going ...

                      Коментар


                      • имам акции, земеделска земя налична и акции във фондове за земеделска земя, гараж, недвижим имот, шортвам и държавни облигации

                        отделно виждам супер възможност в момента за инвестиции в една криптовалута, но съм малко суеверен и няма да споделя на този етап
                        Keep going ...

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от fefo Разгледай мнение


                          Сравняваш свободна генеративна технология СЪС комерсиален продукт и архаичен държавен механизъм за заплащане на несъществуваща вече услуга?!
                          И технологията за правене на камшици или карети вероятно е била свободна, но трябва ли вече на някого.
                          Както казах по долу - дано да си вземете печалбите някой ден, но тази сделка вече е твърде преекспонирана. Аз лично като убежище на кеша и запазване на стойността ще предпочета частните валути наречени акции на компании - примерно акции на Кокакола, Жилет, Макдоналдс, Нестле, Проктър енд Гембъл и т.н.
                          Хората нито ще спрат да ядат, да пият, да се бръснат, да се къпят и т.н. И го правят всеки ден. Тъй че тези компании сравнително адекватно ще си променят цените на продуктите при първите признаци на инфлация и така стойността на акциите ще си расте със инфлацията, а когато инфлацията спре ще продължат да печелят и да дават дивиденти.
                          Ако си спомняте нашата хипинфлация и цената на лева тогава ходи до 3000 и след това падна на половина. Стоките от първа необходимост пазят стойността си при хипер инфлация така че това ще бъде моят залог когато забележа че има признаци на такава. От друга страна Биткойна скочи вероятно в повече пъти от колкото очакваната хиперинфлация - ако имаме дори 100% световна инфлация държавните дългове ще паднат на половина мерено през БВП и ще станат обслужваеми и при по-високи основни лихви.
                          Критиците на бинкойна нямаме Биткойни, но все пак искам да попитам тези които имат какъв друг инвестиционен опит имат защото честно казано не съм ги виждал по другите теми...
                          Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Xman1

                            Наистина ли си вярваш че ЦРУ или НСА... ще го открият?! Че те не успяха Сноудън да хванат.... ще хванат Сатоши... това е просто смешно дори като предположение.
                            Как наистина смятате, че е възможно ЦРУ и НСА да хванат някого, стига да искат...Това си е наистина смешно предположение..

                            Коментар


                            • Сатоши Накамото може и да е анаграма

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                                Xman1,
                                ЦРУ не отдавна беше поканило един от кор разработчиците който последно е разговарял с него за 'разговор'
                                Разработчика лично ли се е срещнал със Сатошито или са си изпращали романтични телеграми?
                                "Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."

                                Коментар

                                Working...
                                X