IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
    какво означава 0 лв активи ? 0лв контрол и 0лв сигурност ? и това ли ти е обосновката за фундамента ?
    редовен пътник ли си или са те изтървали от някой специфични заведения ?
    а ти ще се обосновеш ли или това ти е обосновката ><>?
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
      0 лв. активи
      0 лв. контрол
      0 лв. сигурност
      какво означава 0 лв активи ? 0лв контрол и 0лв сигурност ? и това ли ти е обосновката за фундамента ?
      редовен пътник ли си или са те изтървали от някой специфични заведения ?

Коментар

Няма фундамент виртуалката. Дано няма "грабеж" на някоя от койн-борсите, прикрит покрай вниманието към гръцките фойерверки
        Е колко пъти трябва да се обяснява, че пари по борси не се държат. Държи се на флашка или на хартия и се ползва , когато потрябва.

Коментар

Би ли се обосновал ?
          0 лв. активи
          0 лв. контрол
          0 лв. сигурност

Коментар

Няма фундамент виртуалката.
            Би ли се обосновал ?

Коментар

купихте ли девойчета ? щото в близките седмици ще стане мазало
              Няма фундамент виртуалката. Дано няма "грабеж" на някоя от койн-борсите, прикрит покрай вниманието към гръцките фойерверки

Коментар

• купихте ли девойчета ? щото в близките седмици ще стане мазало

Коментар

• Биткойните могат да спасят парите на гърците

http://pik.bg/%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%...ews352217.html

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                    Въпросът ми беше как след като бензиностанцията е получила биткойни срещу гориво след това процедира с биткойните.
                    По най простия начин. Ако не иска да държи биткойни ги продава на секундата за левове... Все едно имаш банкова карта в долари и плащаш на бензиностанцията горивото в левове. Разликата е само в това, че когато търговецът приема плащания в биткойни, финансовите му разходи са 1% от стойността на покупката. Докато ако приема банкови карти разходите му са при всички случаи над 2% дори могат да достигнат 3-4%.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                      Ми първо никой не плаща с биткойни. Това значително улеснява задачата на бензиностанцията да превърне койните в кеш
                      Второ, най-вероятно ползват bitpay.com. Демек ако някой нърд реши да си плати бензина с биткойни, плащането минава през битпей, те моментало обръщат койните в "чисти" пари и ги пращат на бензиностанцията.
                      Абе и аз си мислех за първото, че е по-добро, ама пусто някъде по-надолу разправяха, че бензиностанции на Лукойл приемали плащания за гориво в биткойни и се чудех дали отстъпката ми от 10 стинки ще е валидна и там
                      За второто - много благодаря, сега вече горе-долу ми е ясно.
                      Има ли други агенти освен bitpay.com, които да могат да преобразуват биткойните в с'тинки?
                      10X in advance
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                        Хартиената!
                        Не тази на Karo
                        Въпросът ми беше как след като бензиностанцията е получила биткойни срещу гориво след това процедира с биткойните. Не вярвам (възможно е, но не вярвам) да зарежва и тя гориво с биткойни. Та какво става с тях???
                        Знам, че е глупаво,но нещо ми се губи нишката...
                        Ми първо никой не плаща с биткойни. Това значително улеснява задачата на бензиностанцията да превърне койните в кеш
                        Второ, най-вероятно ползват bitpay.com. Демек ако някой нърд реши да си плати бензина с биткойни, плащането минава през битпей, те моментало обръщат койните в "чисти" пари и ги пращат на бензиностанцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ocetov Разгледай мнение
                          Извинявай за тъпия въпрос,но коя валута наричаш чиста?!?!
                          Хартиената!
                          Не тази на Karo
                          Въпросът ми беше как след като бензиностанцията е получила биткойни срещу гориво след това процедира с биткойните. Не вярвам (възможно е, но не вярвам) да зарежва и тя гориво с биткойни. Та какво става с тях???
                          Знам, че е глупаво,но нещо ми се губи нишката...
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Извинявай за тъпия въпрос,но коя валута наричаш чиста?!?!

Коментар

• Че защо им е да "разкешват" ? А иначе "разкешването" става за 30 секунди.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1
                                В Балтийските страни (Литва, Латвия и Естония) може да заредите гориво на бензиностанциите на Лукойл с Биткоини!
                                Повече на: http://cointelegraph.com/news/114217...l-gas-stations
                                Съжалявам за тъпия въпрос ама...
                                А как после бензиностанциите "разкешват" в чиста валута получените биткойни?
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X