Първоначално изпратено от kurta007
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение0 лв. активи
0 лв. контрол
0 лв. сигурности това ли ти е обосновката за фундамента ?
редовен пътник ли си или са те изтървали от някой специфични заведения ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеНяма фундамент виртуалката. Дано няма "грабеж" на някоя от койн-борсите, прикрит покрай вниманието към гръцките фойерверки
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеБи ли се обосновал ?
0 лв. контрол
0 лв. сигурност
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеНяма фундамент виртуалката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениекупихте ли девойчета ? щото в близките седмици ще стане мазало
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеВъпросът ми беше как след като бензиностанцията е получила биткойни срещу гориво след това процедира с биткойните.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеМи първо никой не плаща с биткойни. Това значително улеснява задачата на бензиностанцията да превърне койните в кеш
Второ, най-вероятно ползват bitpay.com. Демек ако някой нърд реши да си плати бензина с биткойни, плащането минава през битпей, те моментало обръщат койните в "чисти" пари и ги пращат на бензиностанцията.
За второто - много благодаря, сега вече горе-долу ми е ясно.
Има ли други агенти освен bitpay.com, които да могат да преобразуват биткойните в с'тинки?
10X in advanceOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеХартиената!
Не тази на Karo
Въпросът ми беше как след като бензиностанцията е получила биткойни срещу гориво след това процедира с биткойните. Не вярвам (възможно е, но не вярвам) да зарежва и тя гориво с биткойни. Та какво става с тях???
Знам, че е глупаво,но нещо ми се губи нишката...
Второ, най-вероятно ползват bitpay.com. Демек ако някой нърд реши да си плати бензина с биткойни, плащането минава през битпей, те моментало обръщат койните в "чисти" пари и ги пращат на бензиностанцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ocetov Разгледай мнениеИзвинявай за тъпия въпрос,но коя валута наричаш чиста?!?!
Не тази на Karo
Въпросът ми беше как след като бензиностанцията е получила биткойни срещу гориво след това процедира с биткойните. Не вярвам (възможно е, но не вярвам) да зарежва и тя гориво с биткойни. Та какво става с тях???
Знам, че е глупаво,но нещо ми се губи нишката...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1В Балтийските страни (Литва, Латвия и Естония) може да заредите гориво на бензиностанциите на Лукойл с Биткоини!
Повече на: http://cointelegraph.com/news/114217...l-gas-stations
А как после бензиностанциите "разкешват" в чиста валута получените биткойни?Only God Can Judge me...
Коментар
Коментар