IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
    Щом си такъв милиардер,за което аз нямам никакви съмнения , няма да ти е проблем да преведеш 200 от тея еврака и ще ти отговорим на всеки въпрос напълно обширно.
    Нали знаеш ,времето е пари
    Аз, като предвилив самарянин съм постнал фиша, за да няма 6-5. Ти си добър човек, нали, ама нашата бедна нация и е много трудно да си представи как един тип на 23 може да изкарва 5 хиляди еврунерчета - затова screensot на фиша ми е в коментарите. Ако някога изпиташ съмнения - можеш да скиваш коментарите от края на Март месец - профила ми е публичен.
    пс, Само да добавя, че тогава бяха още жалките 3751€..

А пари за знания бих дал, но не за биткойнката. Като подръжник на идеята за бъдещето е биткойн - във ваш интерес е да обедите колкото се може повече хора в правотата си, за да се достигне критичната маса и биткойнката да е бъдещето. Не е в мой интерес. Ако си съберете критичната маса - за мен няма да е трудно - превалутирам в биткойнка и купувам една флашка за 30-тина еврунгерчета и ето ти уолет.
    #dagoduhatbednite

Коментар

• Момчета, понеже някои хора още работим за хартийки и имам много работа, ще трябва да си запазя правото да продължим дискусията по-късно? Ок?

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
        Мен 5-те хиляди еврака ги отчитат на края на месеца, сигурно щото не ми загрява процесора.
        Щом си такъв милиардер,за което аз нямам никакви съмнения , няма да ти е проблем да преведеш 200 от тея еврака и ще ти отговорим на всеки въпрос напълно обширно.
        Нали знаеш ,времето е пари

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
          Как разбра???
          При биткойн всичко е прозрачно, освен ако самият потребител не пожелае друго!

https://getaddr.bitnodes.io/
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            По най-простия начин. Няма страна в света, където биткойн не се използва!
            Как разбра???

Коментар

Ох, ша падна! Явно съм от онези 99,9%, защото пак не ми стана ясно как определихте, че е световна валута????
              Аргумента е стабилен - ползва се навсякъде. Нещо като питайната вода.
              Можеш да си купиш вода с биткойн и салам може да си купиш - някъде назад в темата и такива аргументи имаше.
              Та така, световна валута.
              #dagoduhatbednite

Коментар

Нали знаеш кога се почва с личните нападки и обиди??? Свършиха аргументите ли или толкова си можеш?
                Няма нападки и няма лоши чувства Има досада от елементарни въпроси,задавани нон-стоп ,предимно от елементарни хора ,който не са си направили труда да отделят малко време да прочетат темата ,и на който елементарни въпроси е отговаряно поне 30 пъти.Само в тази тема.

Коментар

Ванката,на въпросите ти е отговаряно и то МНОГОКРАТНО именно в тази тема.Трябва ли на всеки разбрал недоразбрал да му се обяснява по 10 страници,докато процесорът му почне да загрява ???

Прочети темата бавно,виж уикипедия и някой други източници,инсталирай клиента,направи един два трансфера ,виж как работят нещата ,напрегни процесора да обработи и осмисли информацията и едва тогава ако имаш някакви по-сложни въпроси ,заповядай.

И си струва човек да отдели ден-два в разучаване,макар и крайно недостатъчно ,понеже това е бъдещето Ванка ! Ако не вярваш питай тея от Кипър или сега в Гърция

Ако пък нещо не те кефи биткойна,продължавай да въртиш геврека или баданарката и не го мисли много.
                  На тези въпроси отговори няма в темата.

Ако смяташ, че има значение дали ти плащат в биткойн или в долари - добре за теб. Мен 5-те хиляди еврака ги отчитат на края на месеца, сигурно щото не ми загрява процесора.
                  #dagoduhatbednite

Коментар

Ох, ша падна! Явно съм от онези 99,9%, защото пак не ми стана ясно как определихте, че е световна валута????
                    По най-простия начин. Няма страна в света, където биткойн не се използва!
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ванката,на въпросите ти е отговаряно и то МНОГОКРАТНО именно в тази тема.Трябва ли на всеки разбрал недоразбрал да му се обяснява по 10 страници,докато процесорът му почне да загрява ???

Прочети темата бавно,виж уикипедия и някой други източници,инсталирай клиента,направи един два трансфера ,виж как работят нещата ,напрегни процесора да обработи и осмисли информацията и едва тогава ако имаш някакви по-сложни въпроси ,заповядай.

И си струва човек да отдели ден-два в разучаване,макар и крайно недостатъчно ,понеже това е бъдещето Ванка ! Ако не вярваш питай тея от Кипър или сега в Гърция

Ако пък нещо не те кефи биткойна,продължавай да въртиш геврека или баданарката и не го мисли много.
                      Нали знаеш кога се почва с личните нападки и обиди??? Свършиха аргументите ли или толкова си можеш?

Коментар

• Ох, ша падна! Явно съм от онези 99,9%, защото пак не ми стана ясно как определихте, че е световна валута????

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
                          Е хубавоа де, нали затова е дискусия. Ако всички знаехме всичко - би се загбил смисъла на форумите, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                            Конкрето това с gmail-a показва нивото, на което задълбаваш по принцип. Без да се задълбае сериозно, не бива да се хвърлят думи напосоки и да се казва, че биткойна няма да го бъде или каквото и да било друго.
                            Получава се като пред клетката на жирафа в зоопарка - "Те такова животно нЕма".
                            Биткойн кат овсяко нещо си има своите проблеми, но те не са тези , които цитираш. Доста повече четене трябва. А ако не ти се занимава - просто гледай на него като на някакви стотинки в портмонето(уолета) - по-просто и от електронна поща звучи дори.
                            Това с gmail+a, беше груб пример, за това - че всяко нещо бива контролирано от един или много обекта.
                            Идеята на койнката, че нищо не я контролира, или я контролират юзърите е много обширна, а се оказва - че койнката бива контролирана от 51% от изчислителната сила.
                            Трудността на "копаене" се завишава изкуствено, за да може по-бавно да се копаят койнките. Кому е нужно това и не е ли тотална загуба на електричество/ресурси.
                            Веригата е крайна и защо просто не се изкопаят всичките блокчета, и който му е кеф - да си обмени фиатните пари в крипто стотинки/както се изрази/. Интересно е, че не се слува това - защо ли? Може би, защото ще лъсне неудобната истина.
                            Каква е причината да се копае постепенно - не би трябвало да има такава - тогава защо е това завишаване на трудността, само и само да не се "изкопаят" всичките стотинки веднага... Може би защото, ако се изкопаят ще се види идеята, че на никой няма да му дреме за 1 уникална паричка от една уникална верига. А ако на никого не му пука - тогава това няма стойност.
                            #dagoduhatbednite

Коментар

• биткойни миткойни и в един момент като създаде някой можещ безброй виртуални (интернет) пари дето по тях няма никаква защита като при реалните и хайде хоп честито на всички инвестирали средства в нещо което даже и не виждате.създаването на определена маса пари води до инфлация а при БЕЗБРОЙ.....??????????????????????????????????

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Не са 4. Повече са.

Ако някоя компания направи откритие /и такива постоянно се правят/ то тя ще предпочете да копа биткойни, защото ще спечели много повече от присъединяване към мрежата отколкото от атака срещу нея!
                                Тук изниква въпроса - как така ще спечели поевче ако се присъедини?
                                Един възможен отговор ми изглежда, че ако стане видно колко контролируема е "независимата" валута - то тя ще загуби стойността си.
                                #dagoduhatbednite

Коментар

Working...
                                X