Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеОх, ша падна! Явно съм от онези 99,9%, защото пак не ми стана ясно как определихте, че е световна валута????
Можеш да си купиш вода с биткойн и салам може да си купиш - някъде назад в темата и такива аргументи имаше.
Та така, световна валута.#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеНали знаеш кога се почва с личните нападки и обиди??? Свършиха аргументите ли или толкова си можеш?Има досада от елементарни въпроси,задавани нон-стоп ,предимно от елементарни хора ,който не са си направили труда да отделят малко време да прочетат темата ,и на който елементарни въпроси е отговаряно поне 30 пъти.Само в тази тема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеВанката,на въпросите ти е отговаряно и то МНОГОКРАТНО именно в тази тема.Трябва ли на всеки разбрал недоразбрал да му се обяснява по 10 страници,докато процесорът му почне да загрява ???
Прочети темата бавно,виж уикипедия и някой други източници,инсталирай клиента,направи един два трансфера ,виж как работят нещата ,напрегни процесора да обработи и осмисли информацията и едва тогава ако имаш някакви по-сложни въпроси ,заповядай.
И си струва човек да отдели ден-два в разучаване,макар и крайно недостатъчно ,понеже това е бъдещето Ванка ! Ако не вярваш питай тея от Кипър или сега в Гърция
Ако пък нещо не те кефи биткойна,продължавай да въртиш геврека или баданарката и не го мисли много.
Ако смяташ, че има значение дали ти плащат в биткойн или в долари - добре за теб. Мен 5-те хиляди еврака ги отчитат на края на месеца, сигурно щото не ми загрява процесора.#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеОх, ша падна! Явно съм от онези 99,9%, защото пак не ми стана ясно как определихте, че е световна валута????Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеВанката,на въпросите ти е отговаряно и то МНОГОКРАТНО именно в тази тема.Трябва ли на всеки разбрал недоразбрал да му се обяснява по 10 страници,докато процесорът му почне да загрява ???
Прочети темата бавно,виж уикипедия и някой други източници,инсталирай клиента,направи един два трансфера ,виж как работят нещата ,напрегни процесора да обработи и осмисли информацията и едва тогава ако имаш някакви по-сложни въпроси ,заповядай.
И си струва човек да отдели ден-два в разучаване,макар и крайно недостатъчно ,понеже това е бъдещето Ванка ! Ако не вярваш питай тея от Кипър или сега в Гърция
Ако пък нещо не те кефи биткойна,продължавай да въртиш геврека или баданарката и не го мисли много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеЕ хубавоа де, нали затова е дискусия. Ако всички знаехме всичко - би се загбил смисъла на форумите, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнениеКонкрето това с gmail-a показва нивото, на което задълбаваш по принцип. Без да се задълбае сериозно, не бива да се хвърлят думи напосоки и да се казва, че биткойна няма да го бъде или каквото и да било друго.
Получава се като пред клетката на жирафа в зоопарка - "Те такова животно нЕма".
Биткойн кат овсяко нещо си има своите проблеми, но те не са тези , които цитираш. Доста повече четене трябва. А ако не ти се занимава - просто гледай на него като на някакви стотинки в портмонето(уолета) - по-просто и от електронна поща звучи дори.
Идеята на койнката, че нищо не я контролира, или я контролират юзърите е много обширна, а се оказва - че койнката бива контролирана от 51% от изчислителната сила.
Трудността на "копаене" се завишава изкуствено, за да може по-бавно да се копаят койнките. Кому е нужно това и не е ли тотална загуба на електричество/ресурси.
Веригата е крайна и защо просто не се изкопаят всичките блокчета, и който му е кеф - да си обмени фиатните пари в крипто стотинки/както се изрази/. Интересно е, че не се слува това - защо ли? Може би, защото ще лъсне неудобната истина.
Каква е причината да се копае постепенно - не би трябвало да има такава - тогава защо е това завишаване на трудността, само и само да не се "изкопаят" всичките стотинки веднага... Може би защото, ако се изкопаят ще се види идеята, че на никой няма да му дреме за 1 уникална паричка от една уникална верига. А ако на никого не му пука - тогава това няма стойност.#dagoduhatbednite
Коментар
-
биткойни миткойни и в един момент като създаде някой можещ безброй виртуални (интернет) пари дето по тях няма никаква защита като при реалните и хайде хоп честито на всички инвестирали средства в нещо което даже и не виждате.създаването на определена маса пари води до инфлация а при БЕЗБРОЙ.....??????????????????????????????????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе са 4. Повече са.
Ако някоя компания направи откритие /и такива постоянно се правят/ то тя ще предпочете да копа биткойни, защото ще спечели много повече от присъединяване към мрежата отколкото от атака срещу нея!
Един възможен отговор ми изглежда, че ако стане видно колко контролируема е "независимата" валута - то тя ще загуби стойността си.#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеЕ хубавоа де, нали затова е дискусия. Ако всички знаехме всичко - би се загбил смисъла на форумите, нали?
Ще се радвам да видя кое написано от мен е глупост, конкретно това с gmail+a ли, или?
Получава се като пред клетката на жирафа в зоопарка - "Те такова животно нЕма".
Биткойн кат овсяко нещо си има своите проблеми, но те не са тези , които цитираш. Доста повече четене трябва. А ако не ти се занимава - просто гледай на него като на някакви стотинки в портмонето(уолета) - по-просто и от електронна поща звучи дори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеНищо не пречи на някоя компания от тези 4-те, които произвеждат тоя специализиран хардуер да направи откритие с което да увеличи изчислителната мощност на някоя машинка стократно и в кооперация с някоя държава/корпорация да завземе 51%+ от изчислителната мощност.
Ако някоя компания направи откритие /и такива постоянно се правят/ то тя ще предпочете да копа биткойни, защото ще спечели много повече от присъединяване към мрежата отколкото от атака срещу нея!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнениеvankata23,
Доста глупости изръси. Да не би вЕрно да си на 23.
Ето - да прочетеш колко 'просто' нещо е електронната поща. На български.
https://bg.wikipedia.org/wiki/SMTP
и т.н.
Сравни го с червените букви, които размахваш за биткойн.
А иначе и аз съм фен на алтернативните криптовалути, но съм фен и на сериозното отношение.
Ще се радвам да видя кое написано от мен е глупост, конкретно това с gmail+a ли, или?#dagoduhatbednite
Коментар
-
vankata23,
Доста глупости изръси. Да не би вЕрно да си на 23.
Ето - да прочетеш колко 'просто' нещо е електронната поща. На български.
https://bg.wikipedia.org/wiki/SMTP
... Първоначалната SMTP спецификация не включва метод за автентикация на подателя. В последствие, SMTP-AUTH разширението е определено в RFC 2554.[12] ESMTP предоставя механизъм за и-мейл клиентите да определят метода на защита към пощенският сървър, да оторизират размяната, и да определят профил на защита ....
Сравни го с червените букви, които размахваш за биткойн.
А иначе и аз съм фен на алтернативните криптовалути, но съм фен и на сериозното отношение.Last edited by verimg; 14.07.2015, 14:42.
Коментар
Коментар