Да не стане така, че да се измисли нова българска поговорка: "Ойде коЙньо у рЯката".
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Бай Марине, добре си излязъл, защото биткойн и форекс са малко несъвместими нещаНай-малкото защото биткойнът е без аналогия и разните там фибоначите са само игричка за него. Отделно, аз все повече се убеждавам, че това нещо биткойнът си върви по абсолютно собствени правила и баш го брига какво става и какво не става по света - спокойно може да отлети нагоре, спокойно може и да се свлече до двуцифрени стойности, Моето вътрешно убеждение е, че това му беше на койна - очаквам още един опит на 3 000, може дори и да ги пробие, но оттам фейлът е незибежен.
Не ме питайте дали фибоначи или японските свещи ми го говорят - звездите така ми казват, такова ми е предчувствието, а моите предчувствия много рядко са погрешни. Успех на държащите и на шортещите - има и варианти, в които на всеки му излизат целите
да, класическата борса зависи от това, което става по света, в "бялата" икономика,
но и койните зависят от това, което става по света - в "сивата" и "черната" икономика и който може и знае - го използва
Единствено технологията на "blockchain" и "smart contracts" представлява интерес и след усвояването и прилагането им в реалната икономика апокрифните криптокойни ще изчезнат
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеBitcoin not where we want it to be! All eyes on $2500-2468 Bitstamp. If this support fails = over, take profit!Най-малкото защото биткойнът е без аналогия и разните там фибоначите са само игричка за него. Отделно, аз все повече се убеждавам, че това нещо биткойнът си върви по абсолютно собствени правила и баш го брига какво става и какво не става по света - спокойно може да отлети нагоре, спокойно може и да се свлече до двуцифрени стойности, Моето вътрешно убеждение е, че това му беше на койна - очаквам още един опит на 3 000, може дори и да ги пробие, но оттам фейлът е незибежен.
Не ме питайте дали фибоначи или японските свещи ми го говорят - звездите така ми казват, такова ми е предчувствието, а моите предчувствия много рядко са погрешни. Успех на държащите и на шортещите - има и варианти, в които на всеки му излизат целитеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеОтоплявах къщата с домашни миньори от 2013 г. до 2015
Лятото дори и мазето прегрявашеСтига толкова
Изтървал си най-добрите години за домашно копане!!! Етерума излезе лятото на 2015 ......
Няма лошо - важното е че пак си в Играта!remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеОтоплявах къщата с домашни миньори от 2013 г. до 2015
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеАбсолютно, аз направих елементарна бакалска сметка и нещата излизат много добре. Освен това тези плащат непрекъснато за разлика от другите и дори показват кой блок е изкопан. Също така по всяко време можеш да си продадеш MHS и да си ходиш. Това дори с домашни миньори не е възможно да е толкова гъвкаво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronТрябва да имат нещо между ушите, за да ги оценят
Внимавай, тръгне ли курса на LTC нагоре, разпродавай навреме MHS
MHS скоро ще тръгне надолу - много се качи за днес
Абсолютно, аз направих елементарна бакалска сметка и нещата излизат много добре. Освен това тези плащат непрекъснато за разлика от другите и дори показват кой блок е изкопан. Също така по всяко време можеш да си продадеш MHS и да си ходиш. Това дори с домашни миньори не е възможно да е толкова гъвкаво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Тръгнахме нагоре.
П.С. Мисля че хората тук подценяват златните съвети които даваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronПътуваме по вълните, нагоре - надолу
Гледай тук https://www.hashnest.com/hash_curren...s/22/histories
П.С. Мисля че хората тук подценяват златните съвети които даваш.Last edited by Xman1; 25.06.2017, 19:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronСега цената за AntMinerL3+ е висока, разпродадох всичко и чакам цена 0,301 LTC/MHS.
За L3+ плащат в LTC, точно колкото показват калкулаторите, като се извадят разходите $0.0027 за 1 MHS/day.
За S9 i S7 плащат в BTC, точно колкото показват калкулаторите, като се извадят разходите $0.19 за 1 THS./day.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronСега цената за AntMinerL3+ е висока, разпродадох всичко и чакам цена 0,301 LTC/MHS.
За L3+ плащат в LTC, точно колкото показват калкулаторите, като се извадят разходите $0.0027 за 1 MHS/day.
За S9 i S7 плащат в BTC, точно колкото показват калкулаторите, като се извадят разходите $0.19 за 1 THS./day.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеА каква е разликата между това и нормалния Cloud Mining ?!
Другото което не мога да разбера е какви са им цените на тези, няма никъде нито цена нито нищо. Примерно ако си купиш 50 MH/s Scrypt, колко Лайткойна ще изкопае и дали изобщо си струва.
Хубавото е, че си купуваш и продаваш на вътрешната борса GHS (Bitcoins) и MHS (Litecoins). Пак там търгуваш BTC и LTC.
Колко ще "изкопаеш" с твоите GHS / MHS можеш да сметнеш с всеки койнов калкулатор. Разходите са $0.0027 за 1 MHS/day и $0.19 за 1 THS.
Доходността е около 0,5% - 0,6% на ден. За да печелиш, трябва да правиш постоянно арбитражи, иначе ще си на загуба при растеж на трудността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Поканих ви да дойдете там, дето се печели, не пожелахте
Там се копае BTC и LTC и се търгува MHS, BTC и LTC
Другото което не мога да разбера е какви са им цените на тези, няма никъде нито цена нито нищо. Примерно ако си купиш 50 MH/s Scrypt, колко Лайткойна ще изкопае и дали изобщо си струва.
Коментар
Коментар