If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Юнака от вчера до сега е получил над 500 транзакции на обща стойност около 5 БТЦ или за ден и половина е станал с над $ 11.000 по-богат
адреса му: 1GwtZF9QFKWNqCRHLx1Y9adGcrhQSUnNfY
Не знам дали е за тук, но цената падна и мисля да си купя малко биткойнчета. Някой купувал ли е биткойн през www.xchange.bg? Стават ли, цената им изглежда добра?
"Гениалният" Галоши Кикимото защо не си е патентовал/лицензирал технологията?
Сега вместо пропаднал пияница, наливащ се с евтино саке от сутрин до вечер в кварталните кръчми, можеше да е богат от приходите за патенти и лицензи, които щяха да му плащат всички биткоин зомбита.
Кикимотото има около милион биткойна (или поне така се спекулира) и не знам какво саке пие, ама едва ли е евтино.
Това беше до ноември-декември миналата година. Януари 2017 Китайското БНБ (РBС) спря "далаверата" като въведе много солени такси за всякакви операции с Биткоин. Китай вече не е двигател на повишението на цената!
Сега вместо пропаднал пияница, наливащ се с евтино саке от сутрин до вечер в кварталните кръчми, можеше да е богат от приходите за патенти и лицензи, които щяха да му плащат всички биткоин зомбита.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар