Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПохвали се когато си вземеш парите обратно, което според мене е малко вероятно. Всичките тези облачни копанета според мене са пирамиди от първата до последната.
И аз като тебе сглупих преди 4 години да им дам пари, и в един прекрасен момент акаунта ми просто изчезна от сайта им. Всякакви мейли до съпорта бяха глас в пустиня. Пожелавам ти да не се случва на тебе, но вероятноста да се случи е много голяма. Просто свиквай от сега, че ще пиеш една студена вода.
Схемата за измама е класическа, и аз се учудвам, че толкова много хора се връзват на нея.
За 6 години съм използвал десетина Cloud Mining.
Само 2 се оказаха мошеници, но дори и от тях не съм на 100% загуба
Извадка от първия мой bitcoin-wallet:
Първата ми биткойн-транзакция:
Hash f27d87d813...4d63e4 2015-08-10 19:16
Общ брой транзакции: 1,198
Общо получени: $8,916,961.57
Общо изпратени: $8,916,961.57Last edited by barbaron; 24.03.2021, 13:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Успех с bitfufu и не самоremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
И аз като тебе сглупих преди 4 години да им дам пари, и в един прекрасен момент акаунта ми просто изчезна от сайта им. Всякакви мейли до съпорта бяха глас в пустиня. Пожелавам ти да не се случва на тебе, но вероятноста да се случи е много голяма. Просто свиквай от сега, че ще пиеш една студена вода.
Схемата за измама е класическа, и аз се учудвам, че толкова много хора се връзват на нея.Last edited by Mateev; 24.03.2021, 12:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеДобри Ютро!!!
На шортаджиите май пак им скъсаха шортите - сега с голите дупета да ги видим какво ще правят/или какво ще ги правятАз съм при тях от 6 дни
https://www.bitfufu.com/Last edited by barbaron; 24.03.2021, 12:27.
Коментар
-
Цена: 1.50 Bitcoins
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнениеПродажбата на Tesla срещу биткойн не е кой знае каква новина, доколкото за тази опция Мъск вече говори преди два месеца. Ключов е другия му туит, в който посочва, че получените при продажба биткойни няма да се конвертират в кеш.
Пуска един twit и биткойна скача от 53 800 на 56 200
"Tesla is using only internal & open source software & operates Bitcoin nodes directly.
Bitcoin paid to Tesla will be retained as Bitcoin, not converted to fiat currency.
Pay by Bitcoin capability available outside US later this year"
https://twitter.com/CoinCornerMolly/...50795405275137Last edited by barbaron; 24.03.2021, 12:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАй чиситУ, Бай ви Мъск продава Тесли ДИРЕКТНО срещу биткойн. Нема борси, банки, посредници, фиати миати и хартйки
https://twitter.com/elonmusk/status/1374617643446063105
Коментар
-
Ай чиситУ, Бай ви Мъск продава Тесли ДИРЕКТНО срещу биткойн. Нема борси, банки, посредници, фиати миати и хартйки
https://twitter.com/elonmusk/status/1374617643446063105
Last edited by better; 24.03.2021, 11:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
ахам , викаш ти си кихай 100 кинта на банката , па се радвай, че ти приспадат 10 кинта от данъка
от 100 до 10 викаш няма разлика...,
ама не тва е въпроса.,,,
въпроса е , че на бай евреин кинтите дет ги ползваме, си мислим, че са наще кинти, ама не са!!
ся ще ни иска налог щот ги ползвамеУсеща и вижда, че метеорита Биткойн е все по-близо
Last edited by better; 24.03.2021, 10:49.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениекакво сте се затюхкали,
това съобщение е за ФИРМЕНА сметка, не за лична.
И децата знаят, че банковите разходи се признават за фирмен разход, така че няма разлика за собствениците на фирми.
от 100 до 10 викаш няма разлика...,
ама не тва е въпроса.,,,
въпроса е , че на бай евреин кинтите дет ги ползваме, си мислим, че са наще кинти, ама не са!!
ся ще ни иска налог щот ги ползваме
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениекакво сте се затюхкали,
И децата знаят, че банковите разходи се признават за фирмен разход, така че няма разлика за собствениците на фирми.
Отделно, ако някой го зоват габровските жилки, може да си отвори други фирмена левова сметка в други банки, за да е под прага на 200к.
Но мисля, че отрицателните лихви ще са минало през средата на другата година, освен ако не дойдат четвърта и пета вълна със по-жилави мутирали Ковидчета и икономиките вече наистина колабират.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
с господин математика няма как да не се съглася тук
тва с отрицателните лихви не е от вчера
лека по лека, со кротце по благо , и с малко кютек..,всички отиваме на тая гара
алюзията с офшорки,криптоси или злато, си остава алюзия- или пълна илюзия
Отделно, ако някой го зоват габровските жилки, може да си отвори други фирмена левова сметка в други банки, за да е под прага на 200к.
Но мисля, че отрицателните лихви ще са минало през средата на другата година, освен ако не дойдат четвърта и пета вълна със по-жилави мутирали Ковидчета и икономиките вече наистина колабират.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеТова за отрицателните лихви не е новост. Аз го писах преди няколко седмици (месец).
По големи наличности в повечето банки цакат с лека такса. Просто такива са правилата навсякъде.
Парите няма къде да отидат в чужбина щото и там в стабилните банки е същото.
Даже нашето правителство взе заем с отрицателна лихва.
Кеш има, ама читави бизнеси за инвестиране няма. А и хората се ослушват заради пандемията. Предполагам с отшумяването на пандемията ще почнат да инвестират. Българите традиционно в имоти. А и може да почнат да се появяват по читави бизнес планове и банките да почнат да финансират повече.
Още от доста отдавна банките в БГ се опитват со кротце со благо да убедят клиентите си с много кеш да го вкарат в някакви фондове. Повечето банки работят с някакви инвестиционни фондове. Някои даже и са го направили - но повечето пари отиват в изключително консервативни фондове.
п.п.
И не си мислете, че хората с много кеш ще почнат да "инвестират" в биткоини. Сал един Матеев опитва с джобни там да цъка.
п.п.п
И това не е от вчера, в БГ банковата система има много кеш, въпреки нулевите лихви и продължава да се увеличава. Не знам добре ли е или зле.
тва с отрицателните лихви не е от вчера
лека по лека, со кротце по благо , и с малко кютек..,всички отиваме на тая гара
алюзията с офшорки,криптоси или злато, си остава алюзия- или пълна илюзия
Коментар
Коментар