Бре, Импето и тука открил топлата вода. Трупа биткойни чрез скам сайтове, каквито излизат всеки ден и после изчезват. Има други форуми за пускане на линкове за печалба на стотинки. Не се излагайте и тука да поствате такива простотии.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Извинявай, драги
Мислиш ли, Кмете, че има смисъл да се копат пцета? Ного евтини.
Трейдъров - не мисля. Защо смяташ, че държавните пари са по-истински?
Валута която няма инфлация е обречена на застои и още повече на провал, лекция на професор Катасонов:
https://www.youtube.com/watch?v=eiM0wdwWsNY
Вассерман по подробно описва проблема.Last edited by KMETA; 14.10.2017, 00:53.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеИмпе, що стана че не вечерахме???
Мисля че проверени неща пускаш, та да си правя регистрация, пък то ....
Айде сполай ти
Мислиш ли, Кмете, че има смисъл да се копат пцета? Ного евтини.
Трейдъров - не мисля. Защо смяташ, че държавните пари са по-истински?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
а Пце - не ща. Криптовалута, която по дефиниция е неограничена като обем, за мен е скапана идея.
Псето е неограничено като обем НО с постоянно растяща "трудност" за копане а и като се пуснеш по течението ще видиш, че повечето малки плащания са именно в кученца а не в бтк или други съкровища закопани под ореха.
Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
......Шеритона - щом си сигурен, че не снася - зарязвам го, неговата кожа гъбава - жалко за усилията, пръво туканка да се консултирам трябваше, ама по-добре късно, отколкото никога. ....
Мисля че проверени неща пускаш, та да си правя регистрация, пък то ....
Айде сполай ти
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
лунатиците имат и за бтк и куче и други фауцети но за микро преводи ти трябва регистрация /специално за тия фауцети/ в coinpot.co да си събираш стотинките.
Мога да пусна линкове с работещи и изпробвани сайтове но админчето ми ги трие и не виждам смисъл да се ядосвам.
А в щеритона имам регистрация още като се пръкна но само ползвам бонуса и на 20тия ден по форумите изпищяха, че не плаща.
А някои са си го направили на професия, дебнат да се регистрират още на старта и да изкарат нещо си преди да се сками поредното чудо.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ъх: наистина ли? Ти си го пробвал лично ли? А аз копам кат` къртиц от 2-3 дена
Ще видя туй, дето ми го рече. А аз преди два-три часа намерих туй, някой знае го ли:
http://moonliteco.in/
Мога да пусна линкове с работещи и изпробвани сайтове но админчето ми ги трие и не виждам смисъл да се ядосвам.
А в щеритона имам регистрация още като се пръкна но само ползвам бонуса и на 20тия ден по форумите изпищяха, че не плаща.
А някои са си го направили на професия, дебнат да се регистрират още на старта и да изкарат нещо си преди да се сками поредното чудо.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
импе шеритона са сками още септември , само гълта и не изплаща, също и викторито и иливиона и други псевдо-облаци.
дори бонусите им са такива смешни, че по бързо се събират от някой фауцет.
ако искаш нещо нормално, ето тук:
https://www.eobot.com/new.aspx?referid=1133609
в тубата има доста клипове как се работи с него а и бачкат от 2014г.
Ще видя туй, дето ми го рече. А аз преди два-три часа намерих туй, някой знае го ли:
http://moonliteco.in/Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Гледам темата доста се раздвижи особено след като толкова нови (за темата) хора започват да си постват рефералните линкове!!!
Явно всеки си има "едно на ум" за Бъдещата цена на Биткоина и си прави сметки как да се включи в "схемата"
Долното съм поствал преди и на колегата който се е регистрирал през линка само да му кажа (ако чете тук) че има и още една опция PPV (Pay Per Vote) от там може да си докарва още 750 (3х250) сатошита на ден!
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеЕх Фрости, Фрости,
Както и преди съм казвал, като се появиш в темата и простотията на пиксел почва да клони към безкрайност .....
Вместо да си хабиш енергията да пишеш безмислени постове, да беше разцъкал по фаусети - да си събрал до сега 1 Биткоин!!!
ето ти един проверен фаусет:
https://bits2u.com/?ref=394
Комбиниран е с облачно копаене и можеш да реинвестираш прихода от фаусета в копачки, така без да влагаш нищо след като събереш и си купиш копачка имаш някакъв пасивен доход! Имам регистрация там от около година и сега прихода ми е около 1,5 $ на ден в Биткоини, без да съм инвестирал нищо!
Уловката е че купуваш мощности с Биткоин а ти плащат равностойноста на $ в Биткоини, т.е. като се вдига цената на Биткоина - прихода ти намалява и обратно.
Минималното теглене, което е позволено е 0,004 Биткоина и след около 4 дни ми предстои следващото, последното теглене съм правил на 29-ти март тази година, след това само реинвестиране.
След тегленето, което ми предстои ще пиша тук дали е имало проблеми или всичко е минало ОК.Last edited by marin1; 13.10.2017, 20:29.remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДори аз: Императорът - напоследък заинтересувах от.
И аз мисля тоже - засега: балоняк - на тази цена и може да пукне - НО: дългосрочно може и още да върви нагоре поради самите си характеристики - за разлика от държавните пари - които политическите мошшшшшеници фабрикуват безпределно, Биткойновете и повечето алтернативи - математечески ограничени са - и никой не може да надхвърли лимитът, ако ще да си разкъса с правата лопата изходящото отверстие. Тези които залагат на Биткойновете - пределно добре разбират държавните мошшшшеничества и машшшинации - и затуй - те така.
Освен туй - смятам че самият Биткойн е понадценен към сега - но някои други криптоработи остават в сянката му - но тепръва може да избуят от нея, затуй основно на тях залагам - без да бръзам, по най-почтен начин - просто намерих един сайт (май руски - руснаците са голяма работа в интернет сферата - страшни гяволи), дето човекът може да си копа около девет виртуални валути - освен биткойнове, може тоже да копа и Етерченца, Дашчета, Лайткойнчета, кучешки койнчета, Монеро, Неймкойнчета и още някакви. Аз - като четох разни работи за всичките - и си харесах Дашченца и Лайткойнченца и малко по малко си ги копам - да има за зор заман, пък: каквото стане. И двете - също като Биткойнът - имат математически предел - Лайткойн - 84 милиона, Даш - около 20. Дори и сега не са евтини, макар да се добиват по-лесно - Дашът струва колкото Етерчето, Лайтът - зелена петдесетуна. Самият сайт позволява да разпредели човекът ресурс процентно, така че да копа, в желано от него съотношение, повече от един криптомангиз.
Ако някой се интересува - ще му метна един линк.
https://scheriton.com/?ref=RLpkgZ
дори бонусите им са такива смешни, че по бързо се събират от някой фауцет.
ако искаш нещо нормално, ето тук:
https://www.eobot.com/new.aspx?referid=1133609
в тубата има доста клипове как се работи с него а и бачкат от 2014г.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеВ каквото искаш.. във фиат, в злато, в торби боб..)))))))))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
Ти можеш ли с кюлче злато?
п.п. Марин е един от феновете и на златото...
Коментар
Коментар