Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнение
Крипто-измишльотини, ама ако беше взел на 20 септември за 3к един койн, сега можеше да продадеш на 4800 - не е зле 1800 долара на койн (60%) печалба за 20 дни. Иначе мисля, че имаме консенсус, че това е як балон в момента и вместо да се дърлим над това да видим как може да се направят и съхранят реални пари от него и как да се подготвим за евентуално пукане на балона. ...
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТова е покъртително ....
на мен така като се замисля ми идва идеята да направя крипто-апартаменти. Те ще струват колкото реален апартамент, но ще са само виртуални...
така няма да имаме ограниченито от наличната земя...
Last edited by stat counter; 11.10.2017, 00:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmarin1 - в един момент може да са по скъпи от "оригинала"
П.С. Утре може да е друго, както е било, както и ще бъде ....remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеAKO почнем да купуваме...
https://lenta.ru/news/2017/10/04/pozoloti_ruchku/
че са по еФтинки ....remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнение
Крипто-измишльотини, ама ако беше взел на 20 септември за 3к един койн, сега можеше да продадеш на 4800 - не е зле 1800 долара на койн (60%) печалба за 20 дни. Иначе мисля, че имаме консенсус, че това е як балон в момента и вместо да се дърлим над това да видим как може да се направят и съхранят реални пари от него и как да се подготвим за евентуално пукане на балона. Аз лично мисля при следваща такава корекция да се включа с някаква сума - дали в биткойн, дали в етер или и в двете, макар и аз да мисля, че като цяло това е вид чиста акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Бай Марине, следващите клонинги и крипто-измишльотини ги наречете биткойн-сребро, биткойн-платина, биткойн-диамант, биткойн-имот, биткойн-акция, биткойн-облигация и така ще привлечете повече балами... ха-ха-ха
Коментар
-
Това е покъртително ....
.............Любомир Станков е собственик на първата брокерска компания за имоти у нас, която посредничи за покупко-продажба на имоти в новата валута биткойн. Той вярва, че дните на парите, каквито ги познаваме, са преброени. Според него бъдещето е на електронните пари, начело с биткойн.
"Това е счетоводна система от ново поколение. Която сама емитира единиците, които води счетоводство. Как се емитират тези единици - приблизително на всеки 10 минути тази счетоводна система прави баланс и можем да кажем и ревизия сама си прави на себе си. Тази ревизия се извършва от едни много мощни хардуер, който използва огромно количество ток. На всеки 10 минути тази мрежа си прави баланс. Като за да се направи този баланс има състезание между отделните машини, които са включени към тока", коментира Станков.
За разлика от банките и съответните държави, които централизирано създават парите и регулират паричната системата, биткойн и останалите криптовалути се емитират децентрализирано и се поддържат от милиони потребители, които получават заплащане за изразходената енергия и предоставената изчислителна мощ на компютрите си за счетоводството на системата. Те се наричат копачи на валута или миньори. Заплащането на така наречените копачи на валута се случва в криптовалута. Така се създават биткойните.
„Аз ви давам за един биткойн. Всъщност един биткойн не се прехвърля от мен към вас, а вашите ключове, започват да притежават този биткойн. По-лесно е да си представите биткойна като парче земя, което не мърда, а сменя само собственика си, не като пари, които минават от един човек в друг. По-скоро сменяме собствеността на това парче", обясни Станков.......He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Skromen Разгледай мнениеХах, тези които не си купиха пак са броили на Вуте сметката. Нищо има време. Когато почнете да купувате .... Вуте ще ви продаде.
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
Коментар