Първоначално изпратено от IvanTerziev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнениеover 95% of all bitcoins in circulation are owned by about 4% of the market .......https://howmuch.net/articles/bitcoin...h-distribution
нале щеше да е децентрализирана валута ?
да не говоря, че тези 4% лесно могат да манипулират цената
1% от населението държат 50% от парите по света... а честито!
Преоблякъл се Илия, огледал се - пак в тияLast edited by Kildirim_Bei; 04.11.2017, 01:10.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеКаквото и да си говорим Форекс Мастъра излезе прав, цитирам от 14-Ное-2012:
"Днес 14.11.2012 г. откривам в този форум най-горещата тема у нас и по света през следващите 5-10 години. Всеки форум с финансова насоченост ще ври и кипи на тази тема през следващите години."
Форексов, държиш ли ги още или продаде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнениеБиткойн, който обещаваше да "премахне" "лошата банкова система" в момента взима по-големи такси за превод от същата тази "лоша банкова система". И да, никой не прехвърля биткойни, всеки седи и си ги държи и се услушва като диво прасе в тръстика чакайки да стане $1000000, и тогава ще чака да стане $2000000000Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМай тръгна по пързалката.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
Подозирам, че върви схема за нулиране на американския дълг.. само не мога още да им хвана спатиите
От години разправям, че частните валути са по-истински от държавните, без значение дали ги емитира Ябълчичката, Мидичката, Жабокът, Охълът или която и да е работеща, произвеждаща нещо и печелеща компания.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение145 страница от тази тема - година и нещо не могат да я напълнят. По едно мнение на месец-два. Като тръгне надолу и става тихо като у гробища!
Днеска иху-миху, утре тихо!
Така или иначе, в темата пишат предимно теоритици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеТова нещо като се сурне надолу ще пада като камък
Аз мисля, че криптовалутите е едно от най-хитроумните неща, измисляни някога, поне откакто император Веспасиян е измислил платените кенефи.
След опозоряването на държавните пари (неслучайно Волтер е казал, че книжните пари неминуемо ще стигнат реалната си стойност - нула), просто някой трябваше да измисли нови - истински пари, а не такива, дето шепа политически тарикати могат да си ги фабрикуват неограничено. Златцето трудно може да изпълнява вече тази роля, защото е недостатъчно и - колкото и да е безкрайно делимо теоретически - реално не е така, щото не сме мравчоци да кътаме златни микромолекулки.
Не помните ли - преди години спорихме какво може да замени опозорените държавни пари? Аз мисля: криптовалутите могат да постигнат туй... ако не се самоизядат някак си един вид, например въдейки се ного видове.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение+ 111111111
Да не стане така, че на 14.11.2017г, форумът леко ще позамръзне....
Днеска иху-миху, утре тихо!Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
На тия кде им изчезна вестничето? Май много вече набиват във физ зло и няма нужда от пропаганда.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеКаквото и да си говорим Форекс Мастъра излезе прав, цитирам от 14-Ное-2012:
"Днес 14.11.2012 г. откривам в този форум най-горещата тема у нас и по света през следващите 5-10 години. Всеки форум с финансова насоченост ще ври и кипи на тази тема през следващите години."
Аз преди малко намерих една симпатична копачка за Лайткойнченца - която тествам - някой знае ли я? А ако някой иска да удари едно рамо и тоже да я пробва - дават стартов бонус от едно зеленичко - ето (рефералски) линк:
https://litemihub.com/?ref=9475Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнениеover 95% of all bitcoins in circulation are owned by about 4% of the market .......https://howmuch.net/articles/bitcoin...h-distribution
нале щеше да е децентрализирана валута ?
да не говоря, че тези 4% лесно могат да манипулират цената
Коментар
-
Да не стане така, че на 14.11.2017г, форумът леко ще позамръзне....
Коментар
Коментар