If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не съм на минита, ама тамън се бях засилила да сменям посредника... и щях да отварям сметка при един друг леле...там ядоха яко дървото
за MTGOX става на въпрос
да, но иначе Биткойна е голямо... гризване на дръвцето ако речеш да го трейдваш и ако не си уличил правилният вход
PS...имам опит с правилен вход и ей така за спорта...
определено при втория вход емоциите бяха с доста по-висок адреналин
....
3. Клонинги много, хич не пречат. Само дето никой от тях няма и 1/100 от цялата инфраструктура на биткойн - най-защитена мрежа, утвърден и проверен протокол, софтуер, изградена инфраструктура от борси, банкомати, търговци, хардуерни портфейли и т.н.
Това е то предимството на бай хойна. Пръв навлезе и има най-много поддръжка. Не го отричам това.
4.За BTC-E, арестуваха собственика в Гърция. Ако знаеш колко хора се арестуват по света ... Та какво общо има с биткойна?
Дори не беше собственика, ама както и да е. Американецът доказва, че може да прави каквото си иска в суверенни държави. Инак не отричам, че хойновете са основно за спекула и за гадости.
Всъщност наркотиците не са кой знае какъв грях ако не вреди на другите, ама това е съвсем отделна тема.
Ти за locabitcoins.com чувал ли си? Ами ако в договора е написано, че става валиден при получаването на еди колко си биткойна на еди кой си адрес?
Е и? И какво от това? Какво ми пречи, при получаването на койните да отида в банката и да кажа, че съм сбъркал превода и искам да бъде канцелиран и отменен? Ти какво ще направиш с твойте койни, ще ги върнеш ли?
При сделка койни срещу пари, винаги прецаканата страна е този който държи койните и по елементарен начин могат да му бъдат взети и конфискувани. Мутричките ако се усетят каква е далаверата, тея с койните ще изгорят ми се струва.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Те данъчните нека знаят колко съм изкарал, но колко съм спестил си е моя работа.
То и сега си е твоя работа,какво си спестил....Или си мислиш,че ако биткойна стане масово разплащателно средство,и данъчните решат да ти направят една ревизия,няма да измислят начин ,по който да им предоставиш информация за всичките си "биткойн сметки" ,и няма да носиш наказателна отговорност ,ако укриеш нещо?!?Не товоря за данъчните в България в частност,а за данъчните,да речем на САЩ ,Германия,Франция и т.н./"развития свят"/
Всеки шмекер, ако иска може да ти конфискува койните по най-елементарен начин.
Пуска обява, че спешно търси да купи 10 биткойна на цена 6100 долара. Срещате се лично, той ти пуска превод от електронното банкиране за 61 хиляди долара, ти му пращаш койните по негов адрес. В моментът, в който си получи койните, той отива в банката и казва, че е станала голяма грешка и отказва превода. И койнаджията увисва като прани гащи.
Ако сделката е койни срещу стока, конфискацията е още по-лесна.
Примерно продавам си беемвето за 5 биткойна. Отиваме при нотариус за договор и в момента, в който ми прехвълиш койните казвам, че се отказвам от сделката, ставам и си тръгвам.
Ти за locabitcoins.com чувал ли си? Ами ако в договора е написано, че става валиден при получаването на еди колко си биткойна на еди кой си адрес?
1. Така са заложени в протокола по който работят всички клиенти и миньори.
2. Не е толкова лесно и от борса. Вече има доста утърдени имена и при борсите, където никой нищо не е откраднал. Е ако паролата ти е 12356 ....
3. ЕС, САЩ, Канада + много страни от Африка, Азия и Латинска Америка - Филипини, Тайланд, Венецуела ... Bitpesa покрива Нигерия, Кения, Уганда и Танзания ...
4. Защо да чакам дни и да плащам едни таксички на едни банки, дори и сделките да са ми чисти?
5. Не е задължително да носиш никакви флашки, но това е друга тема.
6. Да, да възстановява, знаеш ли колко хора са пили по една студена вода, след източване на карти? Между другото, вече се предлагат и дебитни карти захранвани с биткойни.
7. Има много места където можеш да платиш направо с биткойни от резервации на самолетни билети, хотели, покпука на яхти до обикновени стоки от Амазон.
8. Тук ги сравнявам с по-дългосрочните активи.
9. С валути е много трудно и скъпо да си скриеш състоянието, трябват офшорни сметки и компании. А примерно ако имаш някакъв по-малък бизнес или по-добра заплата, съвесем реално е да изкараш примерно 0.5-1 милиона и да не искаш жена ти, данъчните и кой ли още не да знае за тези пари.
И как си го представаш това ,данъчните да не знаят ,какви пари си изкарал?Ако всички го направят нали ще рухнат държавите и целия съвременен свят...Ще настъпи брутална анархия....
Коментар