IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • https://jesuscoin.network/
    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

    Коментар


    • Макс - седесарско не е ли Путин седесаря на Русия. Не става въпрос за мислене - като имаш койни и като отидеш да ги продадеш ще разбереш че зад борсите стоят специални хора които правят преводи през банки и никой не им задава въпроси и печелят здраво а данъци със сигурност не плащат. Койните за нищо не стават - глупост безподобна са просто и въдица за балъци, било децентрализирано - такава мафия го владее и било глобално - ако това ще е глобалното, че то е криминализация от всякъде и какъв ще е този по напреднал Свят дето щял да дойде - криминален до мозъка на костите си.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
        Путин ако затегне регулацията и забрани бай хойна ми е интересно какво ще правиш
        Нищо няма да забрани, даже се обсъжда данъчно облагане на доходите в криптоси... В областта на финансите и технологиите Русия е поне 5 години преди нас

        Наскоро Виталик беше приет радушно в Русия на най високо ниво
        https://www.youtube.com/watch?v=1rLMhiufYmM

        Пп. Ако можеш да четеш между редовете, Яндексни и прочети за Александър Винник.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Гледам, че в Тема Физическия Биткойн - Балон или не? се обсъждат авторите на коментарите, тука авторите които оплюват Биткойна, като цяло имат седесарско мислене, в смисъл са демократи ... залагат на Авторитета на емитента, Авторитета на Батко с самолетоносачите и бомбите.Това е вчерашния ден!
          Твоят началник и лидер Путин има друго мнение за криптосите... нз защо така разпалено ги величаеш все едно искаш да ги купим от теб. Ако отидеш на борсата и искаш да си продадеш койна ако въобще ти разрешат с предимство е този на бай Сатоши.

          Путин ако затегне регулацията и забрани бай хойна ми е интересно какво ще правиш

          Коментар


          • Гледам, че в Тема Физическия Биткойн - Балон или не? се обсъждат авторите на коментарите, тука авторите които оплюват Биткойна, като цяло имат седесарско мислене, в смисъл са демократи ... залагат на Авторитета на емитента, Авторитета на Батко с самолетоносачите и бомбите.Това е вчерашния ден!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
              Защо ни е бай хойн? Досега отговор не получих. Някой ден като ми затрябва да си измъквам милионите по терлици - тогава ще си купя. И дали по 6000 или по 60 000 $ парчето ще го купувам - все тая.
              Диверсификация:
              1. На активи;
              2. На видове пари. В смисъл да разполагаш с различни видове пари, за да постигнеш пълната функция на парите;
              3. На възможности за разплащане. Става въпрос за възможности извън т.2, включва не само стойността на превода;
              4. На емитенти. ФРС, ЕЦБ са вчерашния ден. Трябва да диверсифицираш емитентите!!! Възможностите тука са уникални, ако имаш въображение;

              Валутите поколение Биткойн 2.0 са много повече блокчейн, отколкото пари, т.е Притежаваш, както ликвидност, така и актив... Смартконтракти

              Биткойна е в Хармония с Бога!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                Добри Ютро!!!
                https://pbs.twimg.com/media/DM8WvYdWAAAhJdU.jpg:large
                Reserve currency status does not last forever!!! May be It is time for BITCOIN???!!!
                Защо ни е бай хойн? Досега отговор не получих. Някой ден като ми затрябва да си измъквам милионите по терлици - тогава ще си купя. И дали по 6000 или по 60 000 $ парчето ще го купувам - все тая.
                Мнението ми е погрешно и води до загуби.

                Коментар


                • Добри Ютро!!!
                  https://pbs.twimg.com/media/DM8WvYdWAAAhJdU.jpg:large
                  Reserve currency status does not last forever!!! May be It is time for BITCOIN???!!!
                  remember remember the fifth of november

                  Коментар


                  • Императоре, защо да е неизбежнo, какво имаш предвид ?

                    Коментар


                    • Кракен не беше ли нещо митологическо с ужасно ного крака?


                      Бертрам - криптовалутите неизбежно нагоре ще вървят, но почти съвсем тоже толкова неизбежно ще има поне едно здраво очесване, като каквото казваш. Просто спекулантите няма как да се удържат да не вземат първо държавните парички на баламченцата, после - и криптопаричките да им очешат.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                      Коментар


                      • Какво са Кракен - банка, фин.къща и как правят огромни преводи на фиатни пари след като в Калифорния тези неща са регулирани и има закони срещу пране на пари от престъпна дейност и финасиране на такава. По скоро кои са Кракен ? Койните не съществуват физически и няма как да се докаже че бенефициента на техни преводи не попада в забранената група, дефакто по закон такава сделка е пари срещу нищо и няма как законно да се извършва тази работа т.е. тя е извън закона. Чисто хипотетично и аз искам да отида в Калифорния и да разпращам огромни суми по Света чрез техните банки като за бенифициентите на преводите не мога с нищо да докажа защо им пращам тези пари. Колко време ще върви тази работа мислиш ? Сигурен съм че за дни ще бъда отрязан и както няма и търговски обект или причина за преводите в съда ще ми лепнат познай колко години затвор. И да си дойдем на въпроса - кои са тези хора на които им е позволено и банките работят с тях ? Само в на Сатошито "родината" ще търсиш законни крипточейнчаджийници и Занзибар не знам може би ...
                        D.Y.F-091066

                        Коментар



                        • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                          Ако найстина това е дело на службите, аз шапка им свалям,че намериха много по доходоносен и ликвиден бизнес от този с праха и оръжията.
                          В тия служби не работят някакви "богоизбрани" типове, а хора на заплати... колко мислиш че им е капацитета и кога изобщо са "измислили" нещо?! Повечето от служителите в тия "служби" са под средната интелигентност.

                          Истинските мислещите хора не работят във въпросните "трибуквени" служби. Хората които имат акъл си правят собствени компании и работят за себе си.



                          Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                          Този рибок е на CFD и си мисли че е на пазара,но като него има много дето пазаруват от кракен мракен и другите койн борси, а тези които им продават са тези които са си напечатали от въздуха в началото или откраднатите. Та нали бай Сатоши имал 1 милион койна. От всички ICO всеки заделя за себе си прясно напечатани койнчета които шитка на балаците.
                          Прави ми впечатление, обвиняваш другите, че не разбират а ти се имаш за някакъв експерт и как може да си експерт като никога не си виждал как работят криптовалутите. Дори не си даваш зор малко от малко да прочетеш а си повтаряш едни и същи глупости.

                          Казваш, че борсите били фалшиви... е сигурно там някъде има и фалшиви борси, но специално Кракен си е нормална борса.
                          Другото което явно не осъзнаваш е, че хората не винаги си купуват монетите от борси, някои си ги купуват директно от миньорите... или сами си ги копаят.

                          Сатоши има най малко 1 милион, но никой не знае колко са, може и повече да са. Интересното за Сатоши е че тези коини най вероятно не му трябват, според мен Сатоши си е имал пари и преди това, друга е била неговата цел, не просто да спечели пари.



                          Всяка нова и революционна технология в историята на човечеството е била посрещната с недоверие. Същото е било и за самолетите и автомобилите, в по ново време компютрите и Интернет. Сега криптовалутите, са посрещнати по подобен начин, дори коментарите са същите.

                          Например някога автомобила са го смятали за толкова опасен, че в Англия е имало закон пред всеки автомобил да ходи човек с червено флагче.
                          Last edited by Xman1; 25.10.2017, 02:16.

                          Коментар


                          • prectical - ако беше така още в началото щеше да тръгне с протекции свисше а не всички да се чудеха какво е това ! Не твърдя че не си прав в прозренията си, може и ЦРУ и ФБР шефове да са в играта но те са по корупционна линия в нея прозряли и те възможност. Банките които са вътре също го правят заради парите и комисионните и подкупи да го кажем направо.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              prectical - такива участници само си мислят че са купили нещо, те въобще са извън играта. А играта е много яка - в нея са големи риби, ти сам прецени какви са им възможностите щом секат закона заради който в момента има такива излежаващи дълги присъди..има и банки в играта от тези дето са "спасявани" с пари на данъкоплатци и скъпи реклами вървят също. Дори най големите финансови мошенници са възмутени ако не са в играта :-) койните правят чудеса.
                              Този рибок е на CFD и си мисли че е на пазара,но като него има много дето пазаруват от кракен мракен и другите койн борси, а тези които им продават са тези които са си напечатали от въздуха в началото или откраднатите. Та нали бай Сатоши имал 1 милион койна. От всички ICO всеки заделя за себе си прясно напечатани койнчета които шитка на балаците.

                              Моята теория преди време която споделих е че службите си набират свеж капитал с тия койни. За мен това са големите риби ако има такива разбира се. ЦРУ МРУ ФБР. Ако найстина това е дело на службите, аз шапка им свалям,че намериха много по доходоносен и ликвиден бизнес от този с праха и оръжията. Човешката алчност няма граница, а в техните отдели работят много добри анализатори. Бас ловя,че ще има хора които ще разпродадат цялото си имущество за да са в играта с койните и да гонят цена от 1 милион, но тя ще свърши когато решат началниците на бате бойко

                              Коментар


                              • prectical - такива участници само си мислят че са купили нещо, те въобще са извън играта. А играта е много яка - в нея са големи риби, ти сам прецени какви са им възможностите щом секат закона заради който в момента има такива излежаващи дълги присъди..има и банки в играта от тези дето са "спасявани" с пари на данъкоплатци и скъпи реклами вървят също. Дори най големите финансови мошенници са възмутени ако не са в играта :-) койните правят чудеса.

                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X