If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
До края на месеца не остава още много време и ако наистина ударим 100.000 $ и останалото от графиката ще се потвърди.
Едно е сигурно обаче - повече цени от 20.000 $ или надолу няма да видим!
Да, бе те експертите се кълняха че и нефта под 100$ няма да видим никога повече. Ама на вече колко години е на половината от 100.
До края на месеца не остава още много време и ако наистина ударим 100.000 $ и останалото от графиката ще се потвърди.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Както е тръгнало, докато има мераклии да се включат, цената може да стигна и 100к (поне на теория). Понеже всички чакат да се вдигне, също има и наплив от нови играчи, а продаващите са малко. Т.е. не е нужно да се налеят големи парични средства, за да се вдигне цената значително. Обаче в този случай малко сътресение може да предизвика паника и главоломно спадане на цената, когато всички се юрнат да продават.
Иначе аз все още чакам корекция, за да се включа, но пък и риска ми се вижда твърде голям, поне за момента.
С тези темпове биткойн като нищо ще удари 100 хилядарки за бройка .
Теорията ми за понци-схема се потвърди.
Ще има много шарани, които пак ще нагълтат вода и ще си загубят парите...
Теорията ти за понци беше разбита още в далечната 2011-а, когато ЦРУ поканиха Гевин Андерсън на презентация. В началото и аз бях скептично настроен, но за щастие, бързо си промених мнението.
Една поощрителна награда от 1 биткойн получава ivancholak за това, че Разбира се, механичното групиране на BG, IT и някакво кръгче злато не е особено вдъхновяващо, но затова пък пръв направи обосновано предложение. Преводът е осъществен по сметка - 122jmBDqJPZwCexefCPba35wHEXfgei3Rx. Потвърждението на превода може да се види тук - http://blockchain.info/address/122jm...a35wHEXfgei3Rx
.
Разглеждах темата отначало - интересно е да видя сентимента от онова време, не че прочетох нещо особено изненадващо.
Просто забелязах, че ivancholak e направил някакво усилие и е получил утешителна награда за неособено оригинално лого, като му е преведен 1 Биткойн по адреса, за който най-вероятно е забравено.
Ако е така, стискам му палци да си пази достъпа и може да почерпи. И Макдоналдс едва ли толкова са платили за логото си
Коментар