Айде ново мнение, че стана дълго. Етерчето е било 1385 $, сега е 185$. 7 и половина ПЪТИ спад на цената или 87% спад, ако не бъркам при сметките. Срив за няма и 2 години. Найш кога ще уплашиш златото с неговите крипто котки и кучета, дето дори тях не успя да изтъркаля? Ааайде народе, пуснаха кески, не останаха, купувай, неска има утре нема!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Отворко, аз моите карти не съм ги спирал дори през лятото, а сега почват и да ме топлят. Незнам къде и какво гледаш (или някой те лъже) но копанети с видеокарти НИКОГА не е било на загуба!!!
И тък като си ми голям "отворко" да вземеш да ми намериш 100 бр. RX580 8GB ще ти ги купя по 50 лв. всяка, пък ти си прави горница от 49 лв/бр .....
Всъщност и 100 бр. 460 4 GB бих купил на 50 лв. всяка ама май само на приказки го докарваш а иначе мек го вадиш
p.s. "Найс.
Отива към нула койни за 1 оз голд
Което, може да се тълкува и така: "никой не иска да размени оз голд за нулев койн" "
Златото е фетиш на хиляди години. Виждало е холандски лалета, имотни и борсови балони, локални и световни войни, падане на империи... Някво койнче дето е познато на тясна група съветски учени ли ще му се опре? Ето, алткойновете потъват един след друг, и стават нерентабилни за копане. Хубавото е, че скоро ще изкопаят всички биткойни, и ще спрат да горят въглища за безсмислени изчисления.Last edited by IvanTerziev; 11.11.2019, 13:14.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеBitcoin per Ounce Gold:
2011 584 BTC =1 Oz Gold
2012 149 BTC =1 Oz Gold
2013 6 BTC =1 Oz Gold
2014 3,5 BTC =1 Oz Gold
2015 2,5 BTC =1 Oz Gold
2016 1,6 BTC =1 Oz Gold
2017 0,18BTC =1 Oz Gold
2018 0,16BTC =1 Oz Gold
2019 0,15 BTC =1 Oz Gold
Найс а???
Отива към нула койни за 1 оз голд
Което, може да се тълкува и така: "никой не иска да размени оз голд за нулев койн"Last edited by mechka 429; 10.11.2019, 14:21.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
Бай Маринец, за копането питах аз. Не за цената. Видео картите станаха по 2 за левче. Цената на Биткойн е колкото пазарът реши. Някой като много държи да си купи койнче - няма кой да го спре да си даде парите. За сметка на това останалите крипто-кески се сринаха.
И тък като си ми голям "отворко" да вземеш да ми намериш 100 бр. RX580 8GB ще ти ги купя по 50 лв. всяка, пък ти си прави горница от 49 лв/бр .....
Всъщност и 100 бр. 460 4 GB бих купил на 50 лв. всяка ама май само на приказки го докарваш а иначе мек го вадишremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеBitcoin per Ounce Gold:
2011 584 BTC =1 Oz Gold
2012 149 BTC =1 Oz Gold
2013 6 BTC =1 Oz Gold
2014 3,5 BTC =1 Oz Gold
2015 2,5 BTC =1 Oz Gold
2016 1,6 BTC =1 Oz Gold
2017 0,18BTC =1 Oz Gold
2018 0,16BTC =1 Oz Gold
2019 0,15 BTC =1 Oz Gold
Найс а???Мнението ми е погрешно и води до загуби.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение
Как става зарждането на сметката в https://www.dualmine.com?
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor4fun Разгледай мнениеОт известно време съм инвестирал малки суми в следните платформи:
- над 1 година в сайт облачно копаене с реферален линк: https://www.dualmine.com/?ref=25221
- над 4 месеца в саит за арбитражна търговия с реферален линк: http://app.arbistar.com/signup/I30IRIVM26
И двата сайта плащат. Към момента съм си получил всичките инвестирани средства и сега само реинвестирам. И на двете места се постига нещо като 240% доходност на година. Стратегията ми е да увеличавам месечния доход с реинвестиции за дълъг период и като достигна по-голям доход (поне 1000 евро на месец) да почна и частично да тегля. Ако се окаже пирамида то поне съм си поиграл виртуално без да съм загубил. Това не ми е основна инвестиция, просто навлизане в света на крипто-валутите.
Коментар
-
Момчета, някой пробвал ли е Бинанс. С моя линк получавате обратно 10% от комисионната за търговия. www.binance.com/en/register?ref=M619W5DN
Коментар
-
Останалите ще се копаят още 120 години, така че..
Иначе ето нещо подходящо за читатели:
https://medium.com/coinmonks/bitcoin...h-649d0e9b3c94
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuganoSwiss Разгледай мнениеЗдравейте,
Интересувам се дали някой би бил така добър да ми продаде биткойн,готов съм да платя малко над пазарната цена,като допълнителен стимул.
luganoswiss9@gmail.com
Благодаря.
Коментар
-
Здравейте,
Интересувам се дали някой би бил така добър да ми продаде биткойн,готов съм да платя малко над пазарната цена,като допълнителен стимул.
luganoswiss9@gmail.com
Благодаря.
Коментар
Коментар