IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде ново мнение, че стана дълго. Етерчето е било 1385 $, сега е 185$. 7 и половина ПЪТИ спад на цената или 87% спад, ако не бъркам при сметките. Срив за няма и 2 години. Найш кога ще уплашиш златото с неговите крипто котки и кучета, дето дори тях не успя да изтъркаля? Ааайде народе, пуснаха кески, не останаха, купувай, неска има утре нема!
    Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Отворко, аз моите карти не съм ги спирал дори през лятото, а сега почват и да ме топлят. Незнам къде и какво гледаш (или някой те лъже) но копанети с видеокарти НИКОГА не е било на загуба!!!
      И тък като си ми голям "отворко" да вземеш да ми намериш 100 бр. RX580 8GB ще ти ги купя по 50 лв. всяка, пък ти си прави горница от 49 лв/бр .....
      Всъщност и 100 бр. 460 4 GB бих купил на 50 лв. всяка ама май само на приказки го докарваш а иначе мек го вадиш
      Ми пълно е с ригове на разпродажба, аз лично си взех една RX580 8GB за 150 кинта, още гаранционна. Има още десетки, дето само събират прах, само да искаш. Предполагам не си се вързал за 2 за левче, такъв е лафът. Просто си разпродават картите за част от цената на закупуване, примерно 1/3.

p.s. "Найс.
      Отива към нула койни за 1 оз голд
      Което, може да се тълкува и така: "никой не иска да размени оз голд за нулев койн" "
      Златото е фетиш на хиляди години. Виждало е холандски лалета, имотни и борсови балони, локални и световни войни, падане на империи... Някво койнче дето е познато на тясна група съветски учени ли ще му се опре? Ето, алткойновете потъват един след друг, и стават нерентабилни за копане. Хубавото е, че скоро ще изкопаят всички биткойни, и ще спрат да горят въглища за безсмислени изчисления.
      Last edited by IvanTerziev; 11.11.2019, 13:14.

Коментар

Bitcoin per Ounce Gold:
        2011 584 BTC =1 Oz Gold
        2012 149 BTC =1 Oz Gold
        2013 6 BTC =1 Oz Gold
        2014 3,5 BTC =1 Oz Gold
        2015 2,5 BTC =1 Oz Gold
        2016 1,6 BTC =1 Oz Gold
        2017 0,18BTC =1 Oz Gold
        2018 0,16BTC =1 Oz Gold
        2019 0,15 BTC =1 Oz Gold

Найс а???
        Найс.
        Отива към нула койни за 1 оз голд
        Което, може да се тълкува и така: "никой не иска да размени оз голд за нулев койн"
        Last edited by mechka 429; 10.11.2019, 14:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение

Бай Маринец, за копането питах аз. Не за цената. Видео картите станаха по 2 за левче. Цената на Биткойн е колкото пазарът реши. Някой като много държи да си купи койнче - няма кой да го спре да си даде парите. За сметка на това останалите крипто-кески се сринаха.
          Отворко, аз моите карти не съм ги спирал дори през лятото, а сега почват и да ме топлят. Незнам къде и какво гледаш (или някой те лъже) но копанети с видеокарти НИКОГА не е било на загуба!!!
          И тък като си ми голям "отворко" да вземеш да ми намериш 100 бр. RX580 8GB ще ти ги купя по 50 лв. всяка, пък ти си прави горница от 49 лв/бр .....
          Всъщност и 100 бр. 460 4 GB бих купил на 50 лв. всяка ама май само на приказки го докарваш а иначе мек го вадиш
          remember remember the fifth of november

Коментар

Bitcoin per Ounce Gold:
            2011 584 BTC =1 Oz Gold
            2012 149 BTC =1 Oz Gold
            2013 6 BTC =1 Oz Gold
            2014 3,5 BTC =1 Oz Gold
            2015 2,5 BTC =1 Oz Gold
            2016 1,6 BTC =1 Oz Gold
            2017 0,18BTC =1 Oz Gold
            2018 0,16BTC =1 Oz Gold
            2019 0,15 BTC =1 Oz Gold

Найс а???
            Бай Маринец, за копането питах аз. Не за цената. Видео картите станаха по 2 за левче. Цената на Биткойн е колкото пазарът реши. Някой като много държи да си купи койнче - няма кой да го спре да си даде парите. За сметка на това останалите крипто-кески се сринаха.

Коментар

• Живна пак биткойна и доколкото разбирам китайците са му дали рамо.

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение

Как става зарждането на сметката в https://www.dualmine.com?
                Превеждаш съответната валута по техен адрес като нормално плащане.

Коментар

• Bitcoin per Ounce Gold:
                  2011 584 BTC =1 Oz Gold
                  2012 149 BTC =1 Oz Gold
                  2013 6 BTC =1 Oz Gold
                  2014 3,5 BTC =1 Oz Gold
                  2015 2,5 BTC =1 Oz Gold
                  2016 1,6 BTC =1 Oz Gold
                  2017 0,18BTC =1 Oz Gold
                  2018 0,16BTC =1 Oz Gold
                  2019 0,15 BTC =1 Oz Gold

Найс а???
                  remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от investor4fun Разгледай мнение
                    От известно време съм инвестирал малки суми в следните платформи:

- над 1 година в сайт облачно копаене с реферален линк: https://www.dualmine.com/?ref=25221
                    - над 4 месеца в саит за арбитражна търговия с реферален линк: http://app.arbistar.com/signup/I30IRIVM26

И двата сайта плащат. Към момента съм си получил всичките инвестирани средства и сега само реинвестирам. И на двете места се постига нещо като 240% доходност на година. Стратегията ми е да увеличавам месечния доход с реинвестиции за дълъг период и като достигна по-голям доход (поне 1000 евро на месец) да почна и частично да тегля. Ако се окаже пирамида то поне съм си поиграл виртуално без да съм загубил. Това не ми е основна инвестиция, просто навлизане в света на крипто-валутите.
                    Как става зарждането на сметката в https://www.dualmine.com?

Коментар

• Бай Маринец, как е, копаш ли ги кеските? Сума ти народ угаси хардуера, че вече не било рентабилно и не си избивало тока...

Коментар

• Момчета, някой пробвал ли е Бинанс. С моя линк получавате обратно 10% от комисионната за търговия. www.binance.com/en/register?ref=M619W5DN

Коментар

• Останалите ще се копаят още 120 години, така че..

Иначе ето нещо подходящо за читатели:
                          https://medium.com/coinmonks/bitcoin...h-649d0e9b3c94

Коментар

• Не останаха биткойни... всичко изкопахте https://money.bg/personal-finance/os...UmBEhZFNY3UiVo

Коментар

• Първоначално изпратено от LuganoSwiss Разгледай мнение
                              Здравейте,
                              Интересувам се дали някой би бил така добър да ми продаде биткойн,готов съм да платя малко над пазарната цена,като допълнителен стимул.
                              luganoswiss9@gmail.com
                              Благодаря.
                              Имате ли претенции за начина на сделката ? Чрез посредник или лично предаване ? За 1 биткойн ли става въпрос или част ?

Коментар

• Здравейте,
                                Интересувам се дали някой би бил така добър да ми продаде биткойн,готов съм да платя малко над пазарната цена,като допълнителен стимул.
                                luganoswiss9@gmail.com
                                Благодаря.

Коментар

Working...
                                X