Първоначално изпратено от ПИЧ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Аз пък наскоро чух, че Кракен почнали да блокират балансите на произволни вложители, и да им присвояват койните,без им да дават обяснения.
Ама ти вярвам, че биткойна не е пирамида. Щом и името на борсата започва с Крак, може да сме съвсем спокойни, че не е и понци-схема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Класическата понци схема винаги включва ангажимент за изплащане на премия в конкретен размер на конкретна дата над това, което е вложено. Поради тази причина винаги рухва в един момент, когато количеството влизащи е по-малко от тези, които излизат. Биткойн има няколко цикъла на масово напускане на вложители, в резултат на което цената е търпяла корекция от 75-80%. Но системата не колабира, защото е децентрализирана и на върха не стои никой, който обещава премия на конкретна дата над това, което е вложено.
Ама ти вярвам, че биткойна не е пирамида. Щом и името на борсата започва с Крак, може да сме съвсем спокойни, че не е и понци-схема.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Да, така е. На всеки се случва да поеме в грешна посока. На мен също
Днес стигна 26 672 и без да има финансови стимули, може би другата седмица ще подпишат, а може би хората следКоледно качват цената, скучаейки у дома.
Гледай сега, как дъното ще стане около 20к и ако падне дотам след време, робинхудовците ще го купуват като топъл хляб.Last edited by hazard; 27.12.2020, 02:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗвучиш като някой от Павликени отпреди 15 години, който недоумява, какво общо има електронната пощенска кутия с "истинската" пощенска кутия?
Биткойн е това за банките сега, което бе електронната поща за пощенските служби по света преди 15 години! Разгром... Ти кога за последно си пращал писмо по Български Пощи?...Last edited by Hermes73; 27.12.2020, 01:46.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
Ма няма лошо.
Въпроза беше друг. Не откъде си минал а накъде вървиш
Коментар
-
Сигурно не знам. При моя средна покупна цена за биткойн под 1000 долара.
Въпроза беше друг. Не откъде си минал а накъде вървиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениеМа добре че не знаеш къде вървиш.
Коментар
-
Класическата понци схема винаги включва ангажимент за изплащане на премия в конкретен размер на конкретна дата над това, което е вложено. Поради тази причина винаги рухва в един момент, когато количеството влизащи е по-малко от тези, които излизат. Биткойн има няколко цикъла на масово напускане на вложители, в резултат на което цената е търпяла корекция от 75-80%. Но системата не колабира, защото е децентрализирана и на върха не стои никой, който обещава премия на конкретна дата над това, което е вложено. Това е и причината 11 години по-късно, днес на Коледа 2020г. да виждаме all time high. Между другото, 99% от моите познати и приятели разсъждават по същия начин, т.е без изобщо да знаят какво е понци схема, респективно пропуснаха да спечелят. А аз го направих.
Мнението ти показва верността на китайската поговорка "Когато не знаеш накъде вървиш, стигаш другаде"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениекаква схема пък видя в койна. Дай някоя информация или интепретация( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениекаква схема пък видя в койна. Дай някоя информация или интепретация
Коментар
-
250 000 долара след 1 година е твърде малко за измамническа, пирамидална понци-схема като биткойна.
Мнението ти показва верността на китайската поговорка "Когато не знаеш накъде вървиш, стигаш другаде"
Коментар
-
250 000 долара след 1 година е твърде малко за измамническа, пирамидална понци-схема като биткойна. Дори билетите на Мамонтов-Мавроди в неговата стара руска пирамида - МММ са поскъпвали със стотици, може би с хиляди проценти на месец.
А дали е възможно 1 биткойн да достигне астрономическа цена в диапазона 670 000 ~ 790 000 долара до 2025-та година???
Правителствата по целия свят не се ли подготвят за хипер-инфлационно печетане на пари??
Коментар
Коментар