Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеСпоред вас дали ще има масова истерия при койнаджиите - да почнат да продават къщи, коли и апартаменти и да бухат всичко спестено в койни?
.......
Апартаменти и коли ще заложат хората, които днес не вярват, но един ден ще бъдат увлечени от тълпата. Може всеки да стане един от тях, дори и хард-кор противниците на биткойна. Не се знае. Хора сме.
Коментар
-
Според вас дали ще има масова истерия при койнаджиите - да почнат да продават къщи, коли и апартаменти и да бухат всичко спестено в койни?
Правя една сметка, че като отчетем резкият скок на бай хойна през последните няколко месеца, ако онези които се занимават с кОпане бяха си продали оборудването и бяха вложили всичко в койни през лятото, когато беше под 2000, вместо 100 лева печалба на месец от копане, сега щяха вече да бъдат солидни богаташи само от повишението на цената. Интересно, колко бързо и неочаквано се обърна палачинката при койните.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Днес, вече и гуверньорът на бенебе се е изказал по повод стабилността на лева, баМковата система и.....биткойна.
Винаги, след подобни изказвания, от подобни лица, ме обзема едно такова чувство на...веселба. Иде ми да запея "Назад, назад моме Калино!" .....което ми напомня да им честитя и Дена на баМкера!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСрещу виртуални койни - виртуална колица ... Може и мацка да сложим вътре като бонус ...виртуална , разбира се
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmarin1 - ако продължи с това темпо ще срине фондовата борса, само луд би инвестирал в акции на ейпъл а не в биткойн от който да се напечели. Съществува обаче опасност - да стане ясно че царя е гол.
"Дядо, верно ли даваха 310 грама чисто злато за виртуално койнче, дето може да ти докара ФБР на вратата?"
Златото също няма особено приложение освен хилядолетната традиция, ама наскоро Б. Димитров събра килограми злато, че да направи реплика на царски корони.
Как не се е сетил да ги направи от койнове!
Не е препоръка, както обичате да се изразявате!Last edited by IvanTerziev; 06.12.2017, 10:59.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Ако долната графика се "наруши" съм склонен да призная че съм сгрещил
http://www.oftwominds.com/photos2017/BTC-projected.png
За да се случи това - трябва да видим цена под 1700$, както не веднъж съм казвал, ама кой да чете ......
Не смея да купувам - защото не вярвам нито в цената нито в покритието му ...
Не смея да шортя щото е чиста лотария да усетиш откъде да го подхванеш...
Но имам усещането , че след известно покачване в края на декември (13-14 К) още от януари започва пързалката ...Last edited by Protokol; 06.12.2017, 11:05.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
Ок, доставката кога ще бъде? Дай адрес и ще имаш койните 30 минути след като ми прехвърлиш количката.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
REMEMBER!!!
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение09.12.2016, 11:44
Биткойн пред МегаБул Цикъл
Bitcoin Megabull Cycle - Starts in Less than 24 Hours — Bitcoin / Dollar (BITSTAMP:BTCUSD) / 2016-12-07 — BuyBitcoin.WS | TradingView
https://www.tradingview.com
Bitcoin Megabull Cycle - Starts in Less than 24 Hours — trading idea and price prediction for Bitcoin / Dollar (BITSTAMP:BTCUSD) fr
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от valdor Разгледай мнение
Съгласен...но я си провери портфейла дали ги имаш тия 2 биткойна,ако отговора е ДА...продай ги за Пари и си го купи,ама бързай,че утре може да не стигнат и за колело
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеДобри Ютро!!!
За всички които си мислят че увеличението на цената на Биткоин е "драматично" - погледнете долната графика:
https://pbs.twimg.com/media/DQVgYg8UIAAP5oG.jpg:large
Добре сега, кой беше продал на 11000? И кел файда че вече е на 12000?
Коментар
-
Добри Ютро!!!
За всички които си мислят че увеличението на цената на Биткоин е "драматично" - погледнете долната графика:
https://pbs.twimg.com/media/DQVgYg8UIAAP5oG.jpg:largeremember remember the fifth of november
Коментар
Коментар