Първоначално изпратено от Xman1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Да кажем само няколко предмиства... на практика вечен, тежи 0 грама, не се износва, не може да се унищожи, транспортира се бързо. Я се опитайте да пренесете всичкото злато и други метали на света да видите какъв "зор" ще видите. Биткоин може цялото количество да се премести за минути, да речем ако избухне война... или при друга опасност за мястото на което е "складиран". Може да се запази "резервно копие", нещо невъзможно с физическите носители на "стойност"... има и други предимства, но сега не ми се занимава да ги пиша.
Коментар
-
Оставете го златото... вижте платината как пада. Мисля че това ще е първият метал, който ще отпадне като "съхранител на стойност".
Биткойн е много добър в това и ще срути всички останали "съхранители на стойност".
Да кажем само няколко предмиства... на практика вечен, тежи 0 грама, не се износва, не може да се унищожи, транспортира се бързо. Я се опитайте да пренесете всичкото злато и други метали на света да видите какъв "зор" ще видите. Биткоин може цялото количество да се премести за минути, да речем ако избухне война... или при друга опасност за мястото на което е "складиран". Може да се запази "резервно копие", нещо невъзможно с физическите носители на "стойност"... има и други предимства, но сега не ми се занимава да ги пиша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbertram - така изглежда отстрани, всичките тези спящи портфейли са с огледални образи портфейли с истински пари взети в заем обаче неспящи - от тях са харчени реални пари. И тази пирамида е със заклещване.
Заклещило ти се е нещо в гъ.а да не казвам какво .....remember remember the fifth of november
Коментар
-
На прошлой неделе курс биткоина вновь установил рекорд, преодолев отметку в 18 тысяч долларов. За год эта криптовалюта выросла более чем в 16 раз.Рекордный рост биткоина обеспечивает активность инвесторов-одиночек из Азии, считают аналитики.
По мнению главного рыночного стратега трейдинговой платформы IG Group Криса Уэстона, основной спрос на криптовалюты создают азиаты, активно использующие их для онлайн-покупок.
РИА Новостиhttps://ria.ru/economy/20171212/1510766624.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Що да вземат мерки?
Нека естествения подбор си каже думата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекато гледам в койна има явно вливане на суха пара, а продавачите блъскат сухото в алткойни и в резултат става още по-яко надуване на балона на крпитосите ... нещата ще излязат извън контрол в скоро време и ще е интересно какви мерки ще предприемат агентите на матрицата...
Нека естествения подбор си каже думата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеIvanTerziev, дай ми кода на отвореното му ядро и не ми пробутвай целия блокчен от 150 гигабайта да го търся в него. :-)Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
+ 1
Имах по случайност 6 битойна по 360лв.бр
Продадох ги съвсем скоро, додадох малко и днес нотариално изповядахме покупката на ново строителсвто двустаен хапартамент в Младост 4.
Питам се разликата между 78000 лв и 2160, явяваща се печалба за мен, кой ще я поеме?!
Нали в природата нищо не се губи? Печалбата за едни е загуба за други.
Аз нищо не съм произвел или не съм добавил...Хм?!
Умната, защото горещия картоф все ще остане у някого:-)
Коментар
-
+ 1
Продадох ги съвсем скоро, додадох малко и днес нотариално изповядахме покупката на ново строителсвто двустаен хапартамент в Младост 4.
Питам се разликата между 78000 лв и 2160, явяваща се печалба за мен, кой ще я поеме?!
Коментар
-
+ 1
Щом ти си на печалба с + 76 000 лева, значи някъде други 10 койнаджии са вътре с по -7600 лева, или други 20 койнаджии са вътрешно с -3800 лева.
Какво да се прави, това са рисковете на понци-схемите, които нищо не произвеждат, а само продават мечти на балъците.
Предполагам, че скоро от първия ред ще гледаме голямото шоу с лалемания 2,0.Last edited by Frosty; 12.12.2017, 20:26.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар