Ах бе Иване
Копачките изобщо не са толкова скъпи, стига човек да си направи реалистичен бизнес план кога очаква връщане на инвестицията. За месец-два рядко става, въпреки, че последните два месеца точно така стана.
Шумни са, топлят и горят доста ток, то затова и разни форумни паразити, си стоят до кюмбетата, вместо да хванат да правят нещо с копане, макар и малко усилия се изискват.
Идват винаги, аз проблеми не съм имал и всички хора около мен, иначе по форумите можеш да прочетеш всякакви глупости, писани от такива като теб.
Гаранцията е 6 месеца, ако нещо стане през това време пращат обратно, заменят и то го връщат оправено. Разбира се губиш време.
Но пък иначе ти си дрънкаш глупостите и видиш ли ние трябва да те слушаме
Че защо бре? Длъжен ли съм даже да ти обръщам внимание колко празен многознайко си.

Шумни са, топлят и горят доста ток, то затова и разни форумни паразити, си стоят до кюмбетата, вместо да хванат да правят нещо с копане, макар и малко усилия се изискват.
Идват винаги, аз проблеми не съм имал и всички хора около мен, иначе по форумите можеш да прочетеш всякакви глупости, писани от такива като теб.
Гаранцията е 6 месеца, ако нещо стане през това време пращат обратно, заменят и то го връщат оправено. Разбира се губиш време.
Но пък иначе ти си дрънкаш глупостите и видиш ли ние трябва да те слушаме

Коментар