Първоначално изпратено от fantasy_gt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Не,нямам рипъли,но,както написах очаквам маркет капа им да се разводни към алткойни, ръйш ли?
Ае кеша и голда алткойни ли са? А Етера?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
И кво? Аз имах купчина по 20 цента. Дадох им ги още на 40. Ти да не би да държиш?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобто утро.
Ракетата Рипъл излетя.
Споделям мнението на xman,че тези пари,които се вкарват в момента в рипъла,в един момент ще се разпределят по алткойните,което е добре.
Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеКой е най-лесният начин да скъся биткойн от България, ако някой го е правил реално. Гледах разни фючърс борси, но не ми се сториха сериозни. Някой от вас шорти ли биткойн, и ако да - как?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение....
Този скок на Рипъл-а изобщо не е учудващ за мен, банките явно започват да усещат, че няма изход и ще се опитат да подменят истинските криптовалути с ментето Рипъл.......
Азиатците купуват XRP като луди, само защото някакви техни банки са решили да използват технологията на RippleLab. Последното изобщо не означава, че ще използват XRP за сетълмент. То и няма как, при положение че цената му е полудяла, а в същото време Ripple мрежата на практика поддържа разплащания във всяка валута... Все едно да "инвестираш" в iPhone-и , защото Apple е готина компания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнениеВ момента се срина и вероятно причината е че не ти дават да го купуваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнениеЕдно видение за лека нощ - Рипъла ще детронира Биткойна.
Едва ли ще го детронира, но може да "увлече" останалите алт.монети нагоре.
Този скок на Рипъл-а изобщо не е учудващ за мен, банките явно започват да усещат, че няма изход и ще се опитат да подменят истинските криптовалути с ментето Рипъл... но няма да им се получи, само наливат още повече "гориво" в криптовалутите. Хората ще използват Рипъл за да си купят от другите.
Рипъл има само една "хубава черта"... и това е че може да поеме на практика безброй транзакции.
Според мен "справедливият" дял на Биткойн спрямо алт.монетите в момента е около 30%... явно вървим към достигането на този баланс.
Най добрият ден при криптовалутите ще настъпи, когато оригиналният Биткойн вече не е доминиращ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВелики съветник-Фараоне !!! А вие къде сте се ушили, ще споделите ли със свойте фараони
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмхотепНай добре питай архитекта. Той го шортиLast edited by precakanoto; 29.12.2017, 21:28.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharky's Разгледай мнение
Вече го предлагат посредниците по платформите си. За да не рекламирам - разгледай "форекс" продавачите и ще намериш.
При тази воалатилност дали ще скъсяваш или не разлика няма.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеКой е най-лесният начин да скъся биткойн от България, ако някой го е правил реално. Гледах разни фючърс борси, но не ми се сториха сериозни. Някой от вас шорти ли биткойн, и ако да - как?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар