IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
    В очакване на армията от тролове... https://tenor.com/view/jon-snow-game...ow-gif-5595741
    Ти м'аани майтапа , ама ако , дай боже , светне 15к , чисти тая шитня , че директно за 7 к е тръгнало
    Да нема после https://tenor.com/view/thrones-game-gif-5394568

    Коментар


    • Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение

      Хе хе
      Не си прав с една думичка !
      Не злорадствам ......... а направо си те .. базикам .
      1180 / 1150 ще видим , дори и минавайки отново през 1300 , запомни !!!!
      И не се прай на отворен , да ми говориш у смешни проценти , като НЕ това имаше предвид цяла година ( пай'сееее , ралиииии , отваряй шампанскотооооо )
      Смешен си , като се опитваш на всяко ниво , да се обясняваш , какво си имал предвид ...
      Сега пък паладия бил ''окраднал'' ралито на Златан хихихи ....
      А и както виждаш ..... първото ми обаждане у темата , с таргет (ценови + времеви) - изпълнен ..
      Нема 2-3 години , нема '' актив с голЕм пУтенцЯл '' хихихи ............
      Така е, БАЦЕ. Отворкото пи шампанско и не плати и сега носи от девет кладенци вода да докаже колко бил велик. Но това е за златната тема.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
        Ама вярно, че тоя крипто-боклук се сринал. А по разни смешни сайтчета уж му даваха прогнози за 100 хиляди през 2019-та. Май нещата вървят към 50 долара за парче през 2019-та.

        Ти май си нямаш друга работа освен да киснеш цял ден във форума и да се чудиш каква тъпотия да напишеш. Нито разбираш трендовете, нито изобщо си имаш на идея какво следва след такъв умопомрачителен ръст, какъвто имаше в последните седмици. Направи услуга на всички и напусни.

        Коментар


        • Abnell - банките им направиха черен лист на всички койн работи, защото ги засякоха с преводи към тъмни субекти и ги предупредиха за глоби регулаторите. От там нататък системата която е лоша сработва, отказват се транзакзциии. Всички отказани транзакции са негатвни за тези банки които ги пускат, влошават им коеефициента в ситемите за междубанкови преводи и услугата става по скъпа за всякакви преводи на тези банки който пускат транзакции които системата трябва да блокира. Естественно койн "банките" няма да поемат загубите за банките които набутват по този начин и това си остава за сметка на банките. Реакцията се разпространява и обхваща цялата мрежа постепенно без изрично някой регулатор нещо да е направил. Затова разни стожери на койните си ги продадоха и обраха парите на балъците, остават позитивно настроени обаче но без пукнат койн и така. Това няма да пада, то ще се занули и ще изчезне в този си вариант. Моите очаквания са за много по реалистични цени на новите модели копачки, не струват повече от стотина долара а каквито са еднодневки и по малко. Естественно че може да се копае от ентусиасти, но да не пробват въобще да ги пласират за реални пари и нека ползват ток който и без това ще се загуби - например от вятър и така. Вятър работа е цялата тази работа, неизбежно беше да инфектира банковата и система и тя да я отхвърли. Това е грешна посока на развитие - койни за реални пари, хората трябва да знаят че сами по себе си тези файлчета нищо не струват, дори не е акумулирана никаква енергия в тях а само похарчена и превърната 100% в топлина.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
            След дъжд - качулка е работата на Марин.
            той изглежда постоянно носи качулката )))
            препоръка е

            Коментар


            • Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
              БАЦЕ,
              Ралито очевидно не се състоя, а ти много обичаш да злорадстваш, но не виждам и на 1150 да сме отишли.
              За сметка на това Паладия ти нарисува прекрасно какъв беше потенциалът пред златото тази година - просто той си изпълни сетъпа, докато златото отложи, а платината пък направи съвсем друго. Знаеш, всяка графика за себе си, но в крайна сметка потенциалът пред комплекса е един и същ.

              Биткойн, ръст? Неведоми са начините, по които четеш и си тълкуваш написаното, а още повече "успехите" ти - хубаво ти е да си прав като чакаш 1150, а този, който е очаквал рали от началото на годината не е прав, защото ръста е "само" 12%, вместо очакваните до 30-35%. За сметка на това за същата тази "случайна" година братовчеда му /паладия/ направи едни прилични 70%.

              Продължаваме да чакаме златото на 1150 - само да не стане после "нищо, стопче", защото на няколко пъти това е лаконичният отговор, което малко не върви на всичкото това перене и злорадстване.
              Хе хе
              Не си прав с една думичка !
              Не злорадствам ......... а направо си те .. базикам .
              1180 / 1150 ще видим , дори и минавайки отново през 1300 , запомни !!!!
              И не се прай на отворен , да ми говориш у смешни проценти , като НЕ това имаше предвид цяла година ( пай'сееее , ралиииии , отваряй шампанскотооооо )
              Смешен си , като се опитваш на всяко ниво , да се обясняваш , какво си имал предвид ...
              Сега пък паладия бил ''окраднал'' ралито на Златан хихихи ....
              А и както виждаш ..... първото ми обаждане у темата , с таргет (ценови + времеви) - изпълнен ..Вчера написах 13500 -утре и .... както виждаш ....
              Нема '' 2-3 години'' , нема '' актив с голЕм пУтенцЯл '' хихихи ............
              Last edited by БАЦЕ; 22.12.2017, 11:55.

              Коментар


              • След дъжд - качулка е работата на Марин.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

                  Ако спадне под 8.000 следва дълъг (1-3 години) мечи пазар! Време което ще е идеално за натрупване, в моя случай изкопаване без продажби, и подготовка за следващия скок.
                  особено ако намериш начин да свалиш цената на енергията
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                  Коментар


                  • На биткойн му трябва малка пауза извън това масово психясване, за да си оправи техническите проблеми и да влезне малко в употреба. Ако това стане може да има устойчив ръст. Години наред все пак хора са го използвали, макар и съмнителни субекти по сенчестите места на мрежата, а сега същите бягат от него в полза на други криптовалути. Ако ги нямаше тях биткойн щеше да си умре като бутиков проект на шепа програмисти преди години.

                    Коментар


                    • нема да плашите ората, бре.
                      сега ше падне малко, те ше накупуват и накопат и после на 100к ще продават....на кооперативния пазар в люлин.
                      препоръка е

                      Коментар


                      • За какви 50 долара говориш? Колко струва сега KTB? Или КРЕМа? Или "акциЙ" на Лайфчойс или БАМС?

                        Коментар


                        • Ама вярно, че тоя крипто-боклук се сринал. А по разни смешни сайтчета уж му даваха прогнози за 100 хиляди през 2019-та. Май нещата вървят към 50 долара за парче през 2019-та.
                          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнение
                            Днес як черен петък Да видим дали е за пазарене на промоция или като тоя истинския борсов черен петък от 80-те Не съм техничар някакъв, ама така като гледам спирката ще е около 7000 хил. някъде и Марин там някъде споменаваше. Да видим. Интересното е, че всичко е надолу 20-30%, само рипъла 30 нагоре. Сега е момента на смелите да шортят, има потенциал за поне още 3-4 хил. надолу. Успехи на всички!
                            Ако спадне под 8.000 следва дълъг (1-3 години) мечи пазар! Време което ще е идеално за натрупване, в моя случай изкопаване без продажби, и подготовка за следващия скок.
                            remember remember the fifth of november

                            Коментар


                            • Днес як черен петък Да видим дали е за пазарене на промоция или като тоя истинския борсов черен петък от 80-те Не съм техничар някакъв, ама така като гледам спирката ще е около 7000 хил. някъде и Марин там някъде споменаваше. Да видим. Интересното е, че всичко е надолу 20-30%, само рипъла 30 нагоре. Сега е момента на смелите да шортят, има потенциал за поне още 3-4 хил. надолу. Успехи на всички!

                              Коментар


                              • Залпа го дадоха Олденбург и Чарли Лий. Не е допустимо да говориш така от самия връх срещу това, за което си работил 10 години - нямало хоризонти, нямало перспектива, а за транзакции по-удобна била картата за градския транспорт. Едва ли това са техни думи, явно някой друг е говорил от тяхно име - твърде вероятно от високите етажи на службите и т.н., знаем кой води гейпарада. Това беше смъртоносно и вероятно краят. Нататък какво ще бъде, знае само колегата Money.

                                Коментар

                                Working...
                                X