IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Abnell - основния проблем на криптосите са банките който хукват да ги купуват, за да не изпуснат туй хубаво нещо да е тяхно, то всичко тяхно трбява да бъде. А разновидности криптоси могат да се създадат към 7 милиарда и разбира се няма да се копаят като се изкопае един път биткойн вече блокчайна може да се използва и разможава, естественно изчистен от всички транзакции. Най вероятно Сатоши ще го зачисти на живо, ще прибере койните на един адрес и блокчайна ще го пусне фрии на народа да си прави пари. Еутериум може да остане но на кой му трябва еутериум, постепенно ще загасне всичко и само биткойн ще остане вечен но разбира се не този биткойн. Транзакциите ще са за части от секундата, енергия няма да се хаби и няма да се копае, но един път трябва да се изкопаят тези 21 милиона койна и няма да могат да се хакнат койните а сега могат. Обаче ще свърши трагично за набутаните банки, нещо да не е свършило за тях трагично до сега - те са в трагедия след трагедия и вечни кризи но оцеляват защото по добро измислено от тях нямало.

D.Y.F-091066

Коментар

• Тепърва ще се случват интересни неща с пазара като етериум мине от pow към pos. Цялата тази история с електричеството и картите си е леко първобитна, и като рано или късно зачезне ще има много разсърдени. Биткойн по никакъв начин няма да може да се адаптира. Предполагам, че докато други криптовалути се усъвършенстват и бавно влизат в реална употреба, биткойн също ще расте, до момента когато хората се огледат и видят, че всички си плащат с криптовалути, но нито една от тях не е биткойн. Тогава спадът ще е неповторим.

Коментар

• Колкото повече нули след запетаята има цената при първата сделка, толкова повече ще се вдигне като процент.

Най-добре е създателят на един нов биткойн да продаде на себе си 22 млн. койна за една стотинка и от там да се смята ръста.

Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
        Хора, престанете да скалъпвате. Монопола откровено си лъже.
        Всяка криптовалута тръгва от НУЛА, с няколко изключения. Помня Рипъла като беше 4 или 5 нули след десетичната запетая. И тогава не вярвах за чий §€% някой ще даде пари за такова.

Изобщо, туй е класическо измъкване "ама той преди години струвал по-малко". Ама що биете негрите"! Биткойн нивгаш няма да се върне до 10 К биткойна за една пица. Па ако ще и по някакъв начин да пробият крипто алгоритмите, и да не става за нищо. Дори стар Москвич винаги има минимална цена, каквато е цената му на скрап.

п.с. Изобщо - де остава прословутата мантра, че били ограничени и вградена дефлация и не знам си кво? Като не знаеш след 2 седмици дали няма рязко да удари на юг, и да се разделиш с 2/3 от "инвестицията" си!

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Само 37 000. Ако първата покупка беше на тройно по-ниска цена отколкото е била в действителност - можеше и до 100 000х да го докарат.
          Добър си в математиката,дано ти помага в търговията.
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Той така си говори. Явно такива лишени от съдържание глупости се ценят в банката или на държавната софра където работи. Каквито шефовете, такива и подчинените.

Не казвам, че всички са такива, но много от т.нар. служители в тия институции са такива, а и само там биха могли да оцелеят. Никой нормален бизнесмен не би търпял да има такъв служител като Кеската... който има толкова много време за губене в глупости. Той както си губи времето тук, така го прави и на работното си място, от което следва, че работното му място е някоя "сладка позиция" за "наши хора" и "послушни момчета".

Едва ли някой нормален човек би загубил толкова много време в тази тема, колкото и да смята, че криптовалутите са пирамиди. Кеската очевидно е човек който има много време за губене в празни приказки.

Неговата идея не е нищо "уникално"... просто в неговата среда тия приказки минават и имат стойност.

Всички тук знаем, че ако някой е способен да открие нещо "уникално" няма да седи и да говори в някаква тема в Интернет, а ще си работи по "уникалното" творение.

Освен това има противоречие при него, защото от една страна смята, че криптовалутите нямат никакво бъдеще... от друга страна "разработва уникални решения" за тях.
            Ей ти пример как дрънкате на бяла аба!
            В момента не работя на служба. Не ходя на работа. Бачкам си по стартъпа.

Всички тук знаем, че ако някой е способен да открие нещо "уникално" няма да седи и да говори в някаква тема в Интернет, а ще си работи по "уникалното" творение.

Виж как позна, бачкам си по моя идея дето само няколко души по света са успяли да постигнат частичен успех. Бачкам си по уникалното творение, и говоря в някаква тема в Итернет.

п.с. В банка и на държавна служба не съм работил и един ден! Твърдо в частния сектор съм бил над 10 години, само писане на софтуер ми е била работата, и чат пат проектиране на хардуер.
            Last edited by IvanTerziev; 26.01.2018, 21:47.
            Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнение
              Кое е това уникално нещо?

Той така си говори. Явно такива лишени от съдържание глупости се ценят в банката или на държавната софра където работи. Каквито шефовете, такива и подчинените.

Не казвам, че всички са такива, но много от т.нар. служители в тия институции са такива, а и само там биха могли да оцелеят. Никой нормален бизнесмен не би търпял да има такъв служител като Кеската... който има толкова много време за губене в глупости. Той както си губи времето тук, така го прави и на работното си място, от което следва, че работното му място е някоя "сладка позиция" за "наши хора" и "послушни момчета".

Едва ли някой нормален човек би загубил толкова много време в тази тема, колкото и да смята, че криптовалутите са пирамиди. Кеската очевидно е човек който има много време за губене в празни приказки.

Неговата идея не е нищо "уникално"... просто в неговата среда тия приказки минават и имат стойност.

Освен това има противоречие при него, защото от една страна смята, че криптовалутите нямат никакво бъдеще... от друга страна "разработва уникални решения" за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнение

Тука 20 пъти ми беше натъртено как къшей ляп няма да ми подфърлят. Гаден съм бил, че вярвам повече от тях в криптосите, ами не като кокошка да кълва на квото ми се изпречи пред очите. Фърлят боб и гледат на пъп кво щяло да поскъпва!
                Не е нивото такова, че да коментираме бъдещето на криптосите. Коментират ми миналото. Щото в сегашно време е зверска набутвация.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
                  Докато вие гадаете кое ще подскочи - аз ще пробвам да събера фичърите дето ми харесват, и ще добавя едно нещо дето никое крипто не го предлага, пък има въпиюща нужда от него. Ако изобщо успея. И не, не става от днес за утре.
                  Два прости метода за легално намаляване на данъците

Коментар

• Legendary investor George Soros joined a chorus of well-known investors calling bitcoin a bubble this week, making his remarks in a speech at the World Economic Forum in Davos, Switzerland Thursday.

“Cryptocurrency is a misnomer and is a typical bubble, which is always based on some kind of misunderstanding,” the financier and founder of the $26 billion Soros Fund Management said.
                    Billionaire financiere George Soros said in Davos “Bitcoin is not a currency because a currency is supposed to be a stable store of value and the currency that can fluctuate 25% in a day can’t be used for instance to pay wages because wages drop by 25% in a day. It’s a speculation. Based on a misunderstanding,” he added.

At the same time, the blockchain technology behind Bitcoin can be put to positive use, he said, adding that his Open Society Foundations are using such technology to help migrants communicate with their families and keep their money safe.
                    Last edited by intint; 26.01.2018, 20:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Много удобно боравиш с цените
                      Рипъла бил паднал 3 пъти от върха си

А колко пъти се вдигна от пускането си?

да ти помогна ли?

37 000 пъти
                      Хора, престанете да скалъпвате. Монопола откровено си лъже.
                      Всяка криптовалута тръгва от НУЛА, с няколко изключения. Помня Рипъла като беше 4 или 5 нули след десетичната запетая. И тогава не вярвах за чий §€% някой ще даде пари за такова.

Изобщо, туй е класическо измъкване "ама той преди години струвал по-малко". Ама що биете негрите"! Биткойн нивгаш няма да се върне до 10 К биткойна за една пица. Па ако ще и по някакъв начин да пробият крипто алгоритмите, и да не става за нищо. Дори стар Москвич винаги има минимална цена, каквато е цената му на скрап.

п.с. Изобщо - де остава прословутата мантра, че били ограничени и вградена дефлация и не знам си кво? Като не знаеш след 2 седмици дали няма рязко да удари на юг, и да се разделиш с 2/3 от "инвестицията" си!
                      Last edited by IvanTerziev; 26.01.2018, 19:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

+++
                        И аз така съм чел по форумите, но няма как да е сигурно на 100%. За да си направиш регистрация в ZeroHedge и да пишеш там изрично условие е да не е с истинско име!
                        А трябва ли да имаш кески?

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

да ти помогна ли?

37 000 пъти
                          Само 37 000. Ако първата покупка беше на тройно по-ниска цена отколкото е била в действителност - можеше и до 100 000х да го докарат.

Коментар

Който говори с факти - трол. Който рекламира активи, дето си загубиха наполовина че и 3 пъти стойността за 2 седмици - инвеститор. Иначе сериозно ми влезе мухата да копирам части от най-добрите койнове и да пусна собствен. Ама совите не са това, което са. Ни сорсове дават, ни мое ги фанеш кои са и какви са. Поредният паднал мит за новата парадигма. Дето им били гледали сорсовете хиляди спецове, и никой нямал забележка. Било гениално и съвършено като Господ!
                            Не отричам, че се печели от развъждане на кучета, чистене на домове, ремонтиране на канализация. Не отричам, че се печели от крипто. Ама висене по форуми да четеш по цял ден кое е скам, че да не ти отидат "инвестициите" на курбан - ами не е за мен. Някой изгенерирал 100 милиарда песъчинки и го продава за реални $$$$ ...
                            Живи и здрави, да ги мелеоните! За всеки влак си има пътници.

да ти помогна ли?

37 000 пъти
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение

Кеска, ти дуднеш за края на криптото от година сигурно тука бре Как така точно пък преди две седмици си познал Я вземи познай пак за след две седмици какво ще е, че да ни покажеш на нас балъците какъв си майстор.
                              Не ти прави чест да лъжеш нонстоп, че и мене да обвиняваш в което. Никога, ама НИКОГА не съм твърдял за край на криптото. Ще ли се занимавам със собствено крипто, ако смятам да свърши утре?
                              Точно по Коледа ви разправях за песъчинките и тия преизкопаните. Точно като дойде големия бум, и койнчето уйде на 20 000. Може да провериш. Иначе цена не мога да прогнозирам точно кога и какво. Щях да заложа пари ако знам точно какво ще е утре.

Коментар

п.с.
                                Колко такива луди знаеш, дето са познали само след 2 седмици?
                                Кеска, ти дуднеш за края на криптото от година сигурно тука бре Как така точно пък преди две седмици си познал Я вземи познай пак за след две седмици какво ще е, че да ни покажеш на нас балъците какъв си майстор.

Коментар

Working...
                                X