IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да, верно, ако си ги държал в буркан щеше да загубиш над 95%.

Но ако си ги беше държал на срочен влог нямаше да загубиш. Щеше да си на малка печалба.

А ако искаше наистина да печелиш, щеше да ги вкараш в акции и с реинвестиран дивидент щеше да направиш възвръщаемост от 113 003.89% от март 1918 до днес.

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Зеленото - по което всички правите равнис на всякакви други активи, за 100 години е загубило 99% стойност, БЕЗ да има никога война в Щатите... какво да коментираме повече?

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Импе, Ако една кола струва 10 000 долара...а ти взимаш заплата 100 долара. И след 50 години тази кола струва 100 000 долара а ти взимаш 1000 долара....обезценил ли се е долара?
      Примера не е удачен с техника. Цените на техниката "намаляват". Обикновено всеки следващ модел струва същите пари, но има повече екстри, по-икономичен е, по-мощен от предния, етц.

Т.е. за едни и същи пари ти вземаш доста по-хубава кола след 5-10 години. Същото е с ТВ, телефони, компютри, етц. - само дето тука тренда е доста по-кратък 6-12-24 месеца.

По-удачен пример би било имотите, въпреки че и там също се наблюдава прогрес. Ама не съм сигурен дали кирпичените къщи са по-добри или съвременното строителство.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Към 0 вървят всички фиат пари, при това по дефиниция. Затова е цялата тая съпротива все още, инфлацията е необходимост за фалшивия ръст - а повечето крито не я допускат.
        Не знам дали инфлацията и прогреса означават едно и също нещо.

Но на човешкия мозък е необходим прогрес иначе изпада в депресия. Трябва да виждаш покачване на доходите си иначе антидепресанти.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ти успея ли да мушнеш неко кеска у пазвата?
          Моите стинки /малко ама с амбиции/ са в постоянен оборот. Лихварите за мен са в последен глух коловоз.
          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Импе, Ако една кола струва 10 000 долара...а ти взимаш заплата 100 долара. И след 50 години тази кола струва 100 000 долара а ти взимаш 1000 долара....обезценил ли се е долара?

Разбира се това е пример не се хващай за числата.
            Специално за тебе.
            Продавам жигули няма 50 на 35 е. като ново 6100 лв. сега 61 000 лв. специална 3 дневна промоция за 60 000лв. Само на 80 000км. е и с оргинална боя. Само един брой побързаи.

Не се шегувам имам го.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Отживяло, за злочестина, схващане - което е загубило смисъл преди дрътите професори, които сега като мантра повтарят го, още да пъкнат на тоя свят. Отживяло е точно преди около сто години - окончателно - когато немските работници са получавали по две заплати на ден - на обяд и вечерта... ного от тях само десетина години преди туй, са получавали заплатите си в истински пари от златце.

Зеленото - по което всички правите равнис на всякакви други активи, за 100 години е загубило 99% стойност, БЕЗ да има никога война в Щатите... какво да коментираме повече?

Разбира се това е пример не се хващай за числата.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                Добри Ютро!!!

Долното е по-скоро за Бисери и Вицове - някой ако иска да се чувства свободен да го "метне" и там "Генкойнът" на Гинка не е шега

https://bivol.bg/gencoin.html
                Драги приятелю: искам пак да се помоля за един съвет относно въстановяването на лайтконовият портфейл: кога да туря файлът, който си направих, за да ми запамети информацията? Тоест:

Взех си нов комп, турих му Уиндоус 7, сега:
                1. Дръпам си пак портфейлът от сайтът на Лайткойнченцето,
                2. Затварям, инсталираният портфейл, турям накъде в папката му wallet.dat файлът и после го пущам да зарежда всички добити блокове досега - там около например един ден.

така ли? Или обратно:

Пръво го изчаквам да синхронизира 1-2 дена - и тогава турям файлът в папката и го рестартирам? Как е по-удачно?

То се знае - ако някой друг е правил туй, също бих благодарен да ме посъветва
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение

Парите запазват стойност. Това по определение за пари.
                  Отживяло, за злочестина, схващане - което е загубило смисъл преди дрътите професори, които сега като мантра повтарят го, още да пъкнат на тоя свят. Отживяло е точно преди около сто години - окончателно - когато немските работници са получавали по две заплати на ден - на обяд и вечерта... ного от тях само десетина години преди туй, са получавали заплатите си в истински пари от златце.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                    Търга свърши. Който успял, можал.
                    Сега пак има интересно, ама ще пиша за него след 3 /три/ дена като свъши, щото така ми е кеф.
                    Какъв търг ли? Ами за кеските от делото на мтгокс.
                    ти успея ли да мушнеш неко кеска у пазвата?
                    препоръка е

Коментар

• Търга свърши. Който успял, можал.
                      Сега пак има интересно, ама ще пиша за него след 3 /три/ дена като свъши, щото така ми е кеф.
                      Какъв търг ли? Ами за кеските от делото на мтгокс.

Коментар

Копай си ги и остави смешниците в темата да гледат отстрани
                        Какво да чакаш, не разбирам? Това не е спекула, нито е еднократна възможност. Това е процес, вече от години - през 2017та просто се ускори и повече хора научиха за него. Човек прави тая преценка спрямо валутата, в която харчи. Е, нещата вървят натам, че ще се харчи все повече в крипто - инструментариума е налице, чакаме банките да се натуткат с адаптацията още и това е. Спекулата полеко се обезсмисля от декемрви още миналата година, само пудели като ЧИЧЕ подскачат и джафкат наоколо
                        бе аз по-скоро мислех да стана един спекулант, като баце да речем и да си кръцкам лекичко така. дълги, къси.... па средни накрая, вероятно.
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Да.. но към 0-лата
                          Към 0 вървят всички фиат пари, при това по дефиниция. Затова е цялата тая съпротива все още, инфлацията е необходимост за фалшивия ръст - а повечето крито не я допускат.

Коментар

Барутя в кьорфишеците свърши, влака си върви.
                            Да.. но към 0-лата

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Добро ютро..... момци май горивото свърши..
                              Барутя в кьорфишеците свърши, влака си върви.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                                кретенчо, да купувам ли койните или да изчакам?
                                Копай си ги и остави смешниците в темата да гледат отстрани
                                Какво да чакаш, не разбирам? Това не е спекула, нито е еднократна възможност. Това е процес, вече от години - през 2017та просто се ускори и повече хора научиха за него. Човек прави тая преценка спрямо валутата, в която харчи. Е, нещата вървят натам, че ще се харчи все повече в крипто - инструментариума е налице, чакаме банките да се натуткат с адаптацията още и това е. Спекулата полеко се обезсмисля от декемрви още миналата година, само пудели като ЧИЧЕ подскачат и джафкат наоколо

Коментар

Working...
                                X