Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДругари,
Технически въпрос:
Иде време най-после - въпреки своята неохота (знаете каква е играчка), да преинсталирам своят компютър, но - искам да си запазя - то се знае - портфейлът за лайткойнченца. Имам си външен хард - та всъщност питам:
1. Как се премества портфейлът на него - ето от туканка ли, това е всъщност правене на копие ли? как се случва по-подробно - генерира се някакъв ключ ли, що ли?
https://imgur.com/a/8QQxz
2. Може ли по принцип там да си седи портфейлът?
Благодаря предварително
Това което си дал като скрийн шот е трябвало да го направиш още преди да получиш първите Литошита!!!
Казва се "backup" на Портфейла. Резултата от този backup е един wallet.dat файл в койти има цялата необходима инфорация за твоя портфейл.
Така че трябва да направиш следното:
1. Направи си такъв backup (wallet.dat файл)
2. Запази го на ПОНЕ 2 тайни места - USB стикове или някъде в тайна директория на харддиска си
3. Когато си сменяш компютъра - инсталираш новия портфейл. Изключваш го и после трябва да намериш директорията C:\Users\YOURNAME\AppData\Roaming\Litecoin и да замениш новогенерирания wallet.dat файл със своя стар!
Успехи и повече Лайткоини!!!remember remember the fifth of november
Коментар
-
Другари,
Технически въпрос:
Иде време най-после - въпреки своята неохота (знаете каква е играчка), да преинсталирам своят компютър, но - искам да си запазя - то се знае - портфейлът за лайткойнченца. Имам си външен хард - та всъщност питам:
1. Как се премества портфейлът на него - ето от туканка ли, това е всъщност правене на копие ли? как се случва по-подробно - генерира се някакъв ключ ли, що ли?
https://imgur.com/a/8QQxz
2. Може ли по принцип там да си седи портфейлът?
Благодаря предварителноМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Аз нищо не пренасям , просто има такава закономерност балон и последващ колапс. А дали мисля забавно , хич няма да е забавно когато пазара на акции обърне дългосрочно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИновацията е направена точно навреме. Нарича биткойн Дау нарави дъното 6800 някъде около март 2009. ...Само 2 месеца преди това Сатоши пуска съобщението че управителя (фед) ще има още да спасява банки - в първия генезис-блок на койна. Според мене копирал зподзаглавие от вестник, някои обаче го изкарват велик икономист това е вбез значение ,в случая. Така или иначе инфлацията (илизшъка от пари и богатство го поема ... койна, с цел анихилацията му да не доведе срив и на пазарите Фед държи немалък % от фрифлоута ))) A допечатка на изгубени, изчезнали изобщо да го кажем изведени от употреба койнове ... не е решена алгоритмично Явно не е панирано да е бъде валута )))) (ne e preporyka)Last edited by Todor Sabev; 24.02.2018, 11:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor SabevБалоните и се развиват в края на цикъла по време на кредитна експанзия и излишък на пари и .... ...А дали предстои иновация от голям порядък която да ни измъкне от ситуацията не е сигурно. Преди това пазарите ще колабират....Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Е трябва да има и реална причина за обръщане на тренда в дългосрочен план, а такава причина липсва, само спекулантите да натискат цената надолу, няма да им се получи.
А тепърва ни предстоят, блоквериги, ИИ и квантови компютри...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Мисля че правиш връзка между събития, които нямат нищо общо помежду си... и стига вече с тия лалета. Тази мания по лалетата, дори не е исторически факт, а е някаква измишлиотина. Освен това дори да е истина, въпросната история... Холандия 1000 пъти си е върнала загубите от 1637-а година. Дори да сме в подобна ситуация, ако ефекта е подобен на този при лалетата... държава да се кръсти "страната на криптовалутите", ще е огромен успех. (но няма да се случи това)
По-скоро трябва да се направи аналогия с Интернет, криптовалутите са най-близки по свойства до Интернет.
Интернет демократизира движението на информацията, криптовалутите демократизират движението на парите.
Е трябва да има и реална причина за обръщане на тренда в дългосрочен план, а такава причина липсва, само спекулантите да натискат цената надолу, няма да им се получи.
А тепърва ни предстоят, блоквериги, ИИ и квантови компютри...Last edited by Todor Sabev; 24.02.2018, 02:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеИзброявам годините 1637 г, 1720 г, 1929 г, 2000г, 2007г Класически пример е всеизвестната манията по лалетата по време на холандския златен век .Мисля че сме в подобна ситуация.
Мисля че правиш връзка между събития, които нямат нищо общо помежду си... и стига вече с тия лалета. Тази мания по лалетата, дори не е исторически факт, а е някаква измишлиотина. Освен това дори да е истина, въпросната история... Холандия 1000 пъти си е върнала загубите от 1637-а година. Дори да сме в подобна ситуация, ако ефекта е подобен на този при лалетата... държава да се кръсти "страната на криптовалутите", ще е огромен успех. (но няма да се случи това)
По-скоро трябва да се направи аналогия с Интернет, криптовалутите са най-близки по свойства до Интернет.
Интернет демократизира движението на информацията, криптовалутите демократизират движението на парите.
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Аз нищо не пренасям , просто има такава закономерност балон и последващ колапс. А дали мисля забавно , хич няма да е забавно когато пазара на акции обърне дългосрочно.
А тепърва ни предстоят, блоквериги, ИИ и квантови компютри...Last edited by Xman1; 24.02.2018, 01:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеМислиш... забавно Пренасяш механично, това правиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнениеЕй тая тема доста е изтъпяла в сравнение с това, което беше преди 4 години, затова и почти не я чета, камо ли да пиша.
Ето ви все пак малко прясна/пресна информация, която мернах преди малко някъде:
https://news.bi.tcoin.com/belarus-le...icos-tax-free/
И приятен пъмпо-дъмпов уикенд.
The president of Belarus, Alexander Lukashenko, has signed a decree which legalizes cryptocurrencies, initial coin offerings (ICOs), and smart contracts. All crypto transactions and related income, including from mining, will be tax-free for the next five years.
Коментар
-
Ей тая тема доста е изтъпяла в сравнение с това, което беше преди 4 години, затова и почти не я чета, камо ли да пиша.
Ето ви все пак малко прясна/пресна информация, която мернах преди малко някъде:
https://news.bi.tcoin.com/belarus-le...icos-tax-free/
И приятен пъмпо-дъмпов уикенд.
Коментар
Коментар