Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеИнтернета е готин, защото всеки си мисли, че знае всичко.... на един клик разстояние е.
Не е нужно много да се мисли - Интернет знае и мисли за вас
Джордж Оруел го е предвидил преди седемдесетина години
- 1 like
Коментар
-
Интернета е готин, защото всеки си мисли, че знае всичко.... на един клик разстояние е.
Не е нужно много да се мисли - Интернет знае и мисли за вас
Джордж Оруел го е предвидил преди седемдесетина години
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеНови реалности.... нали това е мотото на 21-ви век - нищо вече не е това, което беше.....
Всичко отива към виртуална реалност, защото реалният свят не може вече да осигури процентите растеж, които са необходими за поддържането в движение на икономиките, такива, каквито са днес (огромни публични и частни задължения, които математически погледнато, са невъзможни за обслужване).
Бях писал вече преди време, че криптосите тестват поносимостта на хората към нови нива на пазарна волатилност (няма друг актив с такава волатилност). Целта е привикване към резки движения в двете посоки. Като се свикне, са възможни нови сценарии по пазарите.
А кой може да оцени колко струва виртуалното?
Може да струва на кой колкото му се иска - не се изискват учебници и особени аналитични познания.
Изключително удобно е. Никой няма да пита за нищо, защото диспут е невъзможен.
Мнението е лично и не е препоръка за нищо.
Май прекалих с кометарите в темата.Last edited by Todor Sabev; 23.02.2018, 17:49.
Коментар
-
Нови реалности.... нали това е мотото на 21-ви век - нищо вече не е това, което беше.....
Всичко отива към виртуална реалност, защото реалният свят не може вече да осигури процентите растеж, които са необходими за поддържането в движение на икономиките, такива, каквито са днес (огромни публични и частни задължения, които математически погледнато, са невъзможни за обслужване).
Бях писал вече преди време, че криптосите тестват поносимостта на хората към нови нива на пазарна волатилност (няма друг актив с такава волатилност). Целта е привикване към резки движения в двете посоки. Като се свикне, са възможни нови сценарии по пазарите.
А кой може да оцени колко струва виртуалното?
Може да струва на кой колкото му се иска - не се изискват учебници и особени аналитични познания.
Изключително удобно е. Никой няма да пита за нищо, защото диспут е невъзможен.
Мнението е лично и не е препоръка за нищо.
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеTodor Sabev - Лемън Брадърс, 300 години им се рути понцито. Имам 750 броя от един приятел, като срутиха ми ги подари да не ги гледа и сега имат стойност обаче от какво е стойностат им - от въздуха който са изпуснали.
Както знеш след спукването на балона при ипотеките изпускането пак става бързо през лятото и есента на 2008 година. ДА ,,надуването,, Лемън Брадърс продължава 300 години но спускането е бързо. Действително на много акции след реализиране на връх им трябват десетилетия за да изчезнат но те не са били понци схема .При понци схема всички осъзнават истината паникиосват се и разпродават всичко бързо независимо на каква цена.Мисля че , възникването на крипто инструментите е много лош сигнал за световната финансова система. Едновременно са функция на излишната ликвидност и реакция на свръх дълга в системата.
Коментар
-
[QUOTE=mathematician;n3303105]Venezuela To Go Full Crypto; All Coins To Be Accepted For Payments
https://www.btcnn.com/venezuela-go-f...pted-payments/
Само не знам това за коя тема е - колебая се между Политика, Биткойн и Бисери и Вицове. На последната най ще ходи.
А вица близо 500 процента частен и държавен дълг на Япония как ти звучи.
Коментар
-
Venezuela To Go Full Crypto; All Coins To Be Accepted For Payments
https://www.btcnn.com/venezuela-go-f...pted-payments/
Само не знам това за коя тема е - колебая се между Политика, Биткойн и Бисери и Вицове. На последната най ще ходи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеЦелия проблем в момента е, че 80% от хората смятат, че това нещо изобщо няма да го бъде или ще се занули в близко бъдеще
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Айди. Подминахме таман таз сутрин $10000 в посока нагоре, пак ти изпукаха стоповете
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Айди. Подминахме таман таз сутрин $10000 в посока нагоре, пак ти изпукаха стоповете
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Ей сега ще ти докладвам за всеки един мой Трейд......
Да та е..... у смелчалгата
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
не , не ме разбра
Рефренчето ''Този път ще различно'' е присъщо именно за Вuble - тата
И съм съгласен че свършва зле .
Аз имах предвид , че всеко нещо има исторически ''първи път''
и го написах по повод поста ти към supertrader-a - може ли балон да се пука бавно .
Идеята ми е че исторически пример може и да няма ДОСЕГА
Но може пък да го наблюдаваме за първи път ...
В интерес на истината , обаче , смятам че ще имаме още един връх преди
TOTAL CRASH
Коментар
Коментар