Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Кой казва, че преводите от една валута в друга са бавни. Вчера около полунощ направих превод на евро от белгийска банка в паунди в английска банка. Днес в 15:30 парите бяха пристигнали.
TransferWise - е решението
За биткойна съм обещал да не коментирам докато не падне под 6000, затова ще замълчаLast edited by Money; 14.06.2018, 18:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tinТи по спомен от миналата година сложи доста пари в коини- е еееееееее според приказките ти де. Сега с това изречение искаш да кажеш че или си лъгал, или си на тотална загуба и от яд говориш така
Вложих 2000 USD на 30/12/2017, изтеглих 40 000 USD между 17/12/2017 и 12/1/2018
Понастоящем се въртят още някакви си 4 000 USD ето тук:
https://www.hashnest.com/
И винаги съм ви предупреждавал, че койните до две години ще изчезнат,
но BlockChain технологията ще започне да се използва в много области.Last edited by barbaron; 03.06.2018, 11:36.
Коментар
-
Е така се прави конференция.
https://www.cnbc.com/2018/05/14/thos...promotion.html
На конференцията за биткоин в Ню Йорк близо до нея били паркирани няколко Ламборджинита с идеята да стимулира участниците. Собственика на фирмата с Ламборджинита си признал че често ги наемат да ги паркира и до местата където се превеждат и други конференции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Според мен най-сериозните кандидати за 1-вото място са Етер и Биткойн Кеш.
Оригиналния Биткойн няма да може да се развива с малките 1МБ блокове и ще се превърне в незначителна монета до няколко години.
Просто в момента в който повечето хора осъзнаят, че 1МБ лимита не никакъв технологичен лимит, а чисто политически, ще се оттеглят от Биткойн и ще се прехвърлят към другите монети (всъщност това вече се случва от известно време).
ЛайтКоина има изключително силна общност и с подходяш/добър маркетинг може да привлече много кеш - затова залагам на него.
И тъй като мнението ми нищо не значи - поддържам наличности както и от двата твои Фаворита за Кралската Корона, така и Лайткоини + XMR, ETC, ZEC, DOGE, MAX, XPM, CHC, ETN, LCC, BTG и още някакви прашинки по борсите, че с толкова много портфейли не ми останаха компютри на които да ги инсталирам .....remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеА сега по-сериозно - скромното ми мнение е че Крипто света е в търсене на нов Крал!!! Един от възможните кандидати е Лайткоин!!! Може да е за много кратко (2-3 дни) а може и за години .....
Според мен най-сериозните кандидати за 1-вото място са Етер и Биткойн Кеш.
Оригиналния Биткойн няма да може да се развива с малките 1МБ блокове и ще се превърне в незначителна монета до няколко години.
Просто в момента в който повечето хора осъзнаят, че 1МБ лимита не никакъв технологичен лимит, а чисто политически, ще се оттеглят от Биткойн и ще се прехвърлят към другите монети (всъщност това вече се случва от известно време).Last edited by Xman1; 21.05.2018, 03:09.
Коментар
-
Добри Ютро!!!
#Bitcoin’ers prefer Lambos because Ferrari is owned by Fiat.
https://twitter.com/maxkeiser/status/997925114405638145
А сега по-сериозно - скромното ми мнение е че Крипто света е в търсене на нов Крал!!! Един от възможните кандидати е Лайткоин!!! Може да е за много кратко (2-3 дни) а може и за години .....remember remember the fifth of november
Коментар
Коментар