If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е не ви ли втръсна дежурния лаф, че ако бях купил 2008-ма...
Ако бях купил нефт преди някоя годинка... дядо ми ако беше купил в Манхатънските блата, пък Аспарух ако беше продължил на запад...
Ако баба беше мъжка...
Ако 2014 бях купил актуалните тогава PrimeCoin, NameCoin, после излезе LeatherCoin... сега щях да съм на дебела загуба.
Ама нали, който не се е набутал на пирамидата бил трол! Модерно е да подариш по Коледа Рипълчета по 3,80 бройката както Съни, и после да гледаш как спихва и спихва... няколко пъти, не процента. Много е парадигматично! Новата икономика, вкарваш 8 вадиш един
Каква 2008а, достатъчно е само месец назад да беше купил. Както и три месеца назад. Вместо да лянкаш глупости тук всеки ден. Новата икономика - седиш на социал и обясняваш на тия дето печелят как трябвало да губят... бел мангал такъв
Е не ви ли втръсна дежурния лаф, че ако бях купил 2008-ма...
Ако бях купил нефт преди някоя годинка... дядо ми ако беше купил в Манхатънските блата, пък Аспарух ако беше продължил на запад...
Ако баба беше мъжка...
Ако 2014 бях купил актуалните тогава PrimeCoin, NameCoin, после излезе LeatherCoin... сега щях да съм на дебела загуба.
Ама нали, който не се е набутал на пирамидата бил трол! Модерно е да подариш по Коледа Рипълчета по 3,80 бройката както Съни, и после да гледаш как спихва и спихва... няколко пъти, не процента. Много е парадигматично! Новата икономика, вкарваш 8 вадиш един
Хубо де, всеки ден питам колко трябва да изгубя, че да бъда повишен в ранг на не-трол? Искам да стана модерен и парадигматичен като вас, и ме интересува цената, ако може в лева или евро.
Хубо де, всеки ден питам колко трябва да изгубя, че да бъда повишен в ранг на не-трол? Искам да стана модерен и парадигматичен като вас, и ме интересува цената, ако може в лева или евро.
То за да изгубиш - трябва да я имаш първо. А ти си на социал...жалка картинка, дори за спортен коментатор в тая тема
Не мога да разбера тая ваша мания, че трябва да изгубиш, за да си модерен, по новата пирамида, пардон, парадигма. И който не е изгубил е жалка картинка, социал и всички земни грехове.
Кажи кой умрял кон да разменя за пари, че да мирясате?
Що изобщо ми говориш за това менте-клонинг, и що изобщо трябва да ме интересува какво искаш?
Фокусирай се на 5 годишните прогнози за стоманата, с 90 % вероятност, произлизащи от блокчейна!
Туй е лесно, още 5 години ще ядеш винкела
Б-кеша е менте-клонинг с най-големия крипто-играч зад гърба. Що трябва да те интересува, ти си един планктон в това море просто, ставаш за храна на цаците
Аз искам за Биткойн Кеша да предвидиш... остави го другия, кажи ми кога и колко ще падне.
Що изобщо ми говориш за това менте-клонинг, и що изобщо трябва да ме интересува какво искаш?
Фокусирай се на 5 годишните прогнози за стоманата, с 90 % вероятност, произлизащи от блокчейна!
Сакън бре, не се махай, кой ще ни весели с 90% - ови прогнози от блокчейна? Изпитваш ме га че съм баба Ванга. Не знам дивотията до какви висини може да стигне, особено пък за ментета-клонинги като кеша на Биткойна. Аз познах, че коледните цени няма да са задълго, няма да стигнат 100К както пророкувахте, ами ще се гмурнат и поевтинеят няколко пъти. Мненията седят, който иска да гледа.
Аз искам за Биткойн Кеша да предвидиш... остави го другия, кажи ми кога и колко ще падне.
Малко ми се струва , че има '' лююген '' ? А ?
Затърка една купчинка пари , и мина на 12 часа работа (за избиване на чивиии )
Я глей кога се включваш ............. До сега ли те експлоатираха , мръсните арапи ............
Мога само да ти помогна със съвет ,,,,,,,,,,,, не залагай на скорошен '' ръст'' на битхойна ...........
Запиши си некъде ............. 1800 / 2200
Аз докат' кеся, взех че изкарах кинтака за лятото
Ти продължавай да киселееш, не ми пречиш, палячо!
Малко ми се струва , че има '' лююген '' ? А ?
Затърка една купчинка пари , и мина на 12 часа работа (за избиване на чивиии )
Я глей кога се включваш ............. До сега ли те експлоатираха , мръсните арапи ............
Мога само да ти помогна със съвет ,,,,,,,,,,,, не залагай на скорошен '' ръст'' на битхойна ...........
Запиши си некъде ............. 1800 / 2200
Нищо не си познал, щеше да си познал, ако знаеше какво ще се случи от тук нататък. Я сега кажи, накъде ще ходи примерно Биткойн Кеш от тук нататък и колко ще струва (примерно) след 3 години?! Дай прогноза и може ли да се разкараш от форума завинаги, ако не познаеш. Ето нещо съвсем елементарно. Ако ти познаеш аз се махам завинаги, ако аз позная, ти се махаш завинаги.
...
Сакън бре, не се махай, кой ще ни весели с 90% - ови прогнози от блокчейна? Изпитваш ме га че съм баба Ванга. Не знам дивотията до какви висини може да стигне, особено пък за ментета-клонинги като кеша на Биткойна. Аз познах, че коледните цени няма да са задълго, няма да стигнат 100К както пророкувахте, ами ще се гмурнат и поевтинеят няколко пъти. Мненията седят, който иска да гледа.
Може и да има такива ............
Ама ти , не си от тях ............. Напротив - позагуби .....
Сега и за семки , нема да има като тръгнеш в свободния ден на шпацирен по щрасето ......
Та на каква база ти е въпроса , като и ти седиш и кесиш тука ............
Маркетмейкър !??!!! С ..... мазда ................ хахахахахахаахах
Аз докат' кеся, взех че изкарах кинтака за лятото
Ти продължавай да киселееш, не ми пречиш, палячо!
Коментар