IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хм, ето тук видях една прогназа:

https://www.tradingview.com/chart/BT...rstI4285oyxbKU

качвам го, защото почнаха да изпомват и се чудя какви са шансовете

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Бъфет няма никаква представа какво е биткойн. Което не го прави по-малко гениален. А и той има лоша история по отношение хай тек компаниите. Пропусна Amazon, Google, Facebook и Tesla. Apple също в известна степен. Неговата експертиза са т.нар. стари и утвърдени индустрии - Кока-кола, Уолмарт, железници и пр.
      станал е един от най-богатите хора в света. Смяташ ли че съжалява за пропуските си с хай тек?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
        Най-богатиат инвеститор бай Бъфи е отделил няколко години да изучава технически анализ и е стигнал до извода, че е безсмислен. Айде аз съм тъпа и невежа, ама и той ли?
        Бъфет няма никаква представа какво е биткойн. Което не го прави по-малко гениален. А и той има лоша история по отношение хай тек компаниите. Пропусна Amazon, Google, Facebook и Tesla. Apple също в известна степен. Неговата експертиза са т.нар. стари и утвърдени индустрии - Кока-кола, Уолмарт, железници и пр.

Коментар

• Най-богатиат инвеститор бай Бъфи е отделил няколко години да изучава технически анализ и е стигнал до извода, че е безсмислен. Айде аз съм тъпа и невежа, ама и той ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Brother 666

Между другото ..... '87 опънах Татяна Кристи ..... Може да ти е разказвала за мене ........ Помни ме ....
            Стига бе , само го ядосваш , предполагам ... Тоя кон - не бих могъл

пп Човек да не повярва , колко много сатошита , наскачаха , само заради една графика
            Кой знае полудебилите , как са се наглъфали на 37 -38 -39 000 ..................
            Last edited by Correctively objective; 13.01.2021, 20:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Покерът е играта там както на пазара освен случайност има и изключително много психология която би могла да се предвиди в някаква степен.
              Покерът отдавна не игра на късмета. Имаше съдебни дела из САЩ и разни съдилища го признаха че не е до късмет, а до умения.

Всъщност водещото в покера е смятането на вероятностите. Но там може да го сметнеш, щото тестето е ограничено до 52 карти.

Не случайно написах - рулетка.

Да може би ако си по-психогочески устойчив може да отвориш позиция и да не я гледаш 2-3 месеца или години и после да затвориш.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Многознайко, ти си толкова умен и знаещ
                Сигурно печелиш милиони, прилагайки твоя анал'из и вълновата теория
                Да .... умен съм и знаещ ... Тук позна ..

Милиони не печеля ..... Тук предположението е грешно ............. По скоро - доволно достатъчно

А ти ...сигурно печелиш стотинки .... и си глупав и неразбиращ , ....

Няма друга вероятност , при така зададените въпроси , а и познавайки ти попрището в което се изявяваш у ФорумО

Last edited by RUBLA; 13.01.2021, 21:26. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• В тези смутни времена само "миньорите" на биткойни печелят
                  По 0.25% на ден По 91% на година По 138% с месечна капитализация на година
                  При цена на 1 Th/s = $40 за 2-YEAR CONTRACT
                  Ето тук: https://cloud.sesterce.com/aff.php?aff=450

П.П. Някой е последвал съвета ми и е купил едномесечен контракт за 1 Тх/s за $19. Грешен избор. Не е разбрал, че внесената сума за контракта не се връща, а само изкопаните сатоши. Ще загуби. Печелившите контракти са за 1 или 2 години.
                  Last edited by barbaron; 13.01.2021, 20:19.

Коментар

Пробвай се с шорт и можеш да спечелиш. Но доста ентусиасти за шорт пиха студена вода.
                    Не ми е приоритет ......но може ...... АКО се покаже нещо , което трябва да се покаже , за да ме накара да шортна .....

Тая работа , не се върши .....само щото така си мисля ......

Значи .....аз споделям какво мисля , че ще стане ..... разбира се не голословно ...... Ноо , за да шортна , трябва доста неща да излязат и да вида на графиката .....

Не ме мисли мене ............ .............. Аз не съм ..... от ''доста ''

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Няма Логика златото с неговата Хилядолетна история да е 15 пъти по-евтино от неква софт-хард измишльотина на 10-на години!.
                      Още един "умник"
                      Така са казвали и собствениците на файтоните през 1876 година :
                      "Няма логика каруците с тяхната хилядолетна история да бъдат елиминирани от измишльотината ДВГ "

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
                        Няма такова нещо ........... Техн . анализ и вълновата теория работи при всичко което се продава /купува ..
                        Многознайко, ти си толкова умен и знаещ
                        Сигурно печелиш милиони, прилагайки твоя анал'из и вълновата теория

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение

Само за честни сделки се използва битият кон, а измамни проекти като L7,Arbinance и подобни "хайпове" са "художествена измислица", нали?!
                          Пари се перат от банки. В щатски долари. Щото май JPMorgan, HSBC и Deutsche bank плащаха глоби за това. Който твърди, че с биткойн се перат пари е крайно неграмотен.

Коментар

Пече се друг път. Опит за спасяване на fiat currencies, т.е. кауза пердута. А твърдението, че с биткойн се извършват незаконни разплащания и се перат пари е толкова смехотворно, че няма накъде повече.
                            Само за честни сделки се използва битият кон, а измамни проекти като L7,Arbinance и подобни "хайпове" са "художествена измислица", нали?!

Коментар

• Първоначално изпратено от NZero Разгледай мнение

Дори не звучи като виц - безсмислено е. Преди години един приятел така се беше объркал като теб в понятията и казваше: като слизам надолу, аз всъщност се качвам надолу, когато става студено - всъщност се качва температурата, но с обратен знак...
                              Ценността на всяка разменна единица в обществено-икономическия живот лежи само върху всеобщото ѝ приемане и, съответно, доверие в нея от _хората_. Независимо дали е злато или числа, "копани" в компютър.

То ест _обща_ разменна единица зависи само от общността на мнението на индивидуалните икономически субекти.

То ест то ест тя е всеобщо _въображаема_.
                              В това няма лошо, просто съзнателна или подсъзнателна договорка.

Но не е въображаема договорка сделката сто овце срещу тон жито.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                Пече се друг път. Опит за спасяване на fiat currencies, т.е. кауза пердута. А твърдението, че с биткойн се извършват незаконни разплащания и се перат пари е толкова смехотворно, че няма накъде повече.

Коментар

Working...
                                X