Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение
Май забравяш, че говориш с човек, търгувал доста повече, отколкото ти държиш шиткойните си. Но опитвай колкото искаш. Досега си опитвал 10 години, може да пробваш с още десет. Успех!
В паралел на това от твоя страна виждам само критики, оплювки и голи хвалби от типа "аз мога да го извадя по-голям от твоя" .....
Ами хайде - извади го и го размахай, и покажи нещо конкретно, различно от оплювки и голи хвалби на един анонимен акаунт ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Доставям си адреналин, ако концепцията ми се окаже правилна и проработи. Освен това доставям наследство на поколенията след мене.. И най-накрая - все нещо трябва да правя, различно от това да се напия като свиня, както много хора го разбират живота .....
Колкото до личностните заяждания - те са критерий, че някои хора се интересуват от мене и от моите постинги, и понеже не могат да измислят нищо умно в отговор, и започват да изливат злоба. Нали знаеш за Българския казан в ада - той няма нужда от охрана.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Няма как да разбереш конструкцията на един самолет, ако просто ти кажа, че той ще може да лети и да развива висока скорост. Можеш само да се заяждаш, че с размахване на ръце човек няма как да полети. И разбира се да ме обиждаш от позицията на твоята ниска и погрешна камбанарийка. Аз пък от своя страна няма как да изпиша 1000 постинга, за да ти докажа, че самолета наистина ще лети. Та това в общия случай е ситуацията, и нейната оценка зависи само и единствено от височината на собствената камбанарийка на всеки един от нас двамата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение
Нямам идея дали е по повод моят пост, но, ако е заради мен, веднага отговарям - в предишните дни писах доста в тази тема. Опитвах да обяснявам. Матеев не приема. Освен това, тръгна ли да пиша теза срещу неговата, ще получите пост с дължина колкото последните поне 5 страници. Виждаш ли това с корелацията? И какво се арбитрира? В трейдинга математиката помага, но не определя краен резултат. И това на него му убягва, както и немалко други неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
извинявам се, че ви се меся в спора, ама Матейко, чисто човешко питане - а за чий ти е още една пачка? Жена ти е болна (нелечимо, доколкото знам от твоите писания), ти си вече на години, в които други жени не те интересуват по една или друга причина, имаш един син, дето си го подсигурил до девето коляно и даже си взел кинти от европомощоте за короната, имаш автономно имение с дронове за доставка и други, с които да избиваш зомбитата от грипния апокалипсис, ако те нападнат за ядене и пиене, и даже си виждал цяла пачка от по 100 леваТа за чий ти е още една пачка, какво ще си купиш с нея, за да ти трябва в бункера, в който имаш толкова свободно време, че си прекарал тройна система за отопление и петорна система за пречистване на въздуха? Не ти завиждам, имам си достатъчно, за да мога да си позволя да не мисля за хляба, подслона и образованието на децата си, просто ми е интересно какви са мотивите за искане на още лично за теб?
Бъди здрав и успешен!
Колкото до личностните заяждания - те са критерий, че някои хора се интересуват от мене и от моите постинги, и понеже не могат да измислят нищо умно в отговор, и започват да изливат злоба. Нали знаеш за Българския казан в ада - той няма нужда от охрана.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ov4ar4eto_KaliTko Разгледай мнениеИ аз не съм фен на всички мнение на Матеев, но защо във форумите винаги трябва да се стига до заяждане, обиди и т.н. Ето аз сега като лаик, страничен наблюдател как да разбера кой крив, кой прав, като вместо аргументи се подхърлят заяждания?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Биткойна все някога ще загине, и ще бъде заменен от нещо по-добро. Това обаче няма да се случи в този цикъл, защото все още няма достойни кандидати.
Та в периода до неговата смърт (на Биткойна). която може да се отложи с още 10-20 години, нищо ще ни пречи да заработим някоя друга пачка, стига разбира се човек да се досети как да го направи.
Ето например пазара в момента е обзет от паника, и стадото продава, но нали се досещате, че някой изкупува всичко, което се продаде ....Та за чий ти е още една пачка, какво ще си купиш с нея, за да ти трябва в бункера, в който имаш толкова свободно време, че си прекарал тройна система за отопление и петорна система за пречистване на въздуха? Не ти завиждам, имам си достатъчно, за да мога да си позволя да не мисля за хляба, подслона и образованието на децата си, просто ми е интересно какви са мотивите за искане на още лично за теб?
Бъди здрав и успешен!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 5 Харесвания
Коментар
-
Арбитрира се високата взаимна корелация ....
Тоест арбитрират се зависимисти, с много надхвърлящи 50%.
схемата им е , че се арбитрира между много различни борси голям набор крипто - пълна лудница и понеже един човек и да си купи (продават го) робота не може да има сметки в много борси и да ги захранва с наличности го играят банка антинари - даваш си парите в кибуца и робота ги умножава...е пичовете играчори се размазват по сен тропе с яхти и ферарита, но това са подробности докато всичко, което лети се яде
интересно им е какво се случва, когато в нажижени моменти като настоящия почнат да блокират отделни значими с обемите си крипто борси или бавят сделките , че да стане обратния ефект...
Last edited by bertram; 23.02.2021, 14:55.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Арбитрира се високата взаимна корелация ....
Тоест арбитрират се зависимисти, с много надхвърлящи 50%.Last edited by Lupus; 23.02.2021, 14:31.
- 4 Харесвания
Коментар
-
А колко ще е печалбата, когато цените се върнат на старите нива и дори ги пробият в посока нагоре?
Умните хора мислят 5-10 хода напред, а глупавите не виждат по-далеко от носа си. Партията шах не е за всеки, особенно ако собствената му камбанарийка все още е с височина, ненадхвърляща локвата с кал, в която е построена.Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениечак на върха на вълна B, когато се образува триъгълник.
Пробихме и седмичния ......
Какво пра'им сега ..... Натовари ли ''един вагон '' ..................... И запомни ....ЧЕ ПЕЧАЛБА ИМАШ САМО КОГАТО СИ КЕШИРАЛ ......
Това съм го споменавал на бъговете в златната темичка и на калкулаторджиите в имотната темичка .............
А разбира се , Печалба ЩЕ ИМАТ минимален брой хора ...... заради специфичноста на човешката психика ................. при определени събития ................
Мисля че ти няма да си от тях , като те чета ................
пп Искаш ли да метнем едно шахче ..... Да ти остава царчето на Н8 по бели гащи ..............
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ov4ar4eto_KaliTko Разгледай мнение
Добре де, какво има да се арбитрира между Биткойн и етер например или който и да е друг койн?
Тоест арбитрират се зависимисти, с много надхвърлящи 50%.Last edited by Mateev; 23.02.2021, 14:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Аз че съм си малко тъпичък е вярно.
Но поне печеля пари на борсата, а не ги губя като "големите разбирачи", които се нахендриха на потъващия кораб, на върха.
Както казах, дано имат топки да удържат спад до 1500 долара, защото бикойна е една куха спекулативна схема, и съвсем няма фундамент, за разлика от акциите, с които просто си купуваш част от печеливш бизнес...
Та в периода до неговата смърт (на Биткойна). която може да се отложи с още 10-20 години, нищо ще ни пречи да заработим някоя друга пачка, стига разбира се човек да се досети как да го направи.
Ето например пазара в момента е обзет от паника, и стадото продава, но нали се досещате, че някой изкупува всичко, което се продаде ....
Този някой все още няма интерес да върне цените на старите им нива, преди да е отръскал напълно дървото с прогнилите круши ....Last edited by Mateev; 23.02.2021, 14:31.
Коментар
-
Арбитриращи роботи ....
Коментар
Коментар