If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти прочете ли в петък за опциите? Или беше неудобно да си спомниш, като казах, че съм касирал 5 цифри от GME? И това е само част от позициите. Или искаш да ти извадя извлечение?!.
Да, искам извлечение, но не за една, а за 100 сделки подред. Една сделка нищо не значи - всеки е виждал една печеливша сделка ....
Биткойна има едно основно свойство, с което малко пазари могат да се похвалят. Това е неговата способност да се възражда от пепелта, да възстановява старата си стойност, и да бележи нови и нови върхове. Правил го е това поне 7-8 пъти до момента, ще го направи и този път.
Това институционалните инвеститори го знаят, защото именно те са инициатори на този процес. Не го знаят само овцете, чиято предопределена роля е да бъдат стригани пак, и пак, и пак.
Описа идеалната pump-and-dump схема
А е идеална, щото няма никакъв фундамент изначално, т.е. организаторите никой не може да ги гони защо са остригали публиката.
Публиката знае, че харчи едни пари за нищо по същество, и не знае какво ще стане всеки се надява да хване момента да натовари, и после да разтовари... или да чака следващия тираж
Има елемент на хазарт за обикновените играчи, но не и за организаторите на играта. Те винаги печелят.
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Човек, аз съм изписал хиляди постинги в няколко форума с различни аспекти от моята концепция. Това ако не друго, поне доказва, че активно мисля, разсъждавам, правя екперименти и постигам резултати - грешни или не. Тоест активно се развивам.
В паралел на това от твоя страна виждам само критики, оплювки и голи хвалби от типа "аз мога да го извадя по-голям от твоя" .....
Ами хайде - извади го и го размахай, и покажи нещо конкретно, различно от оплювки и голи хвалби на един анонимен акаунт ....
Ти прочете ли в петък за опциите? Или беше неудобно да си спомниш, като казах, че съм касирал 5 цифри от GME? И това е само част от позициите. Или искаш да ти извадя извлечение?!
От мен ще знаеш едно - по-добре птичка в ръката, отколкото две в гората!
Развитието на тая шиитня е учебникарски пример за моделчето на всички балончета и ''много бързо '' растящи активи ...............
А именно - bump and run reversal .............. При него ''особенноста '' е че всичко завършва почти там , където е започнало ..
Далеч съм от мисълта , че това ще стане сега .... а и не съм Ванга (мир на душата й ) ............. Но то просто ще се случи
В най общи линиии съм маркирал подкрепите на БЪРЗИЯ тренд при всека промяна на ъгъла на тренда ...... (това също е необходимо условие) ..... Не се вижда началото , за да може са видими всички линии .... И съм ги дал с най добрия мащаб и таймфрем възможен
Най долната дебела червена идва от самото начало .....
Е ............. С ДВЕ ДУМИ , неизбежно е връщането при нея ...... в един момент
Забележи, че щеше да успееш и повече, ако беше кеширал на 55, а сега да ги върнеш на 45, примерно
Това е единичен случай, а според теорията на вероятностите той може да има всякакъв в общия случай непрогнозируем резултат.
Истината е в статистиката и в това една и съща сделка да я отиграеш поне 100 пъти с едни и същи правила и по един и същи начин. Тогава и само тогава дозата случайност се подтиска, и на преден план излиза дозата закономерност, която се натрупва и създава ПМО.
Първоначално изпратено от Correctively objectiveРазгледай мнение
.....
И накрая - как някой да ти отговори умно , като ти НИЩО умно ,в нито една тема, не си написал
Пак ще ти отговоря и след това просто ще те игнорирам:
Обяснението за това твое разсъждение са различните камбанарийки. Няма как от ниска камбанарийка да осъзнаеш какво се твори по високите. Хайде със здраве ......
Доставям си адреналин, ако концепцията ми се окаже правилна и проработи. Освен това доставям наследство на поколенията след мене.. И най-накрая - все нещо трябва да правя, различно от това да се напия като свиня, както много хора го разбират живота .....
Колкото до личностните заяждания - те са критерий, че някои хора се интересуват от мене и от моите постинги, и понеже не могат да измислят нищо умно в отговор, и започват да изливат злоба. Нали знаеш за Българския казан в ада - той няма нужда от охрана.
Честно казано .....пак преувеличаваш като във всичките си мнения ....и за всичко ..........
Не съм видял и прочел нито един пост към теб със ..............злоба .
Изразите със ..... ''злоба'' , ''колмплекси '' и т.н. да не изброявам целия списък , ги използват повечето тролове , като опорки , а и е станало част от речниковия им запас ...... Ха , забравих за '' ниска и погрешна камбанарийка.'' и двамата ти другари Дънкан и Крюгер ......................
Да , има постове със насмешка , подигравка , лека обида , заяждане , презрителност ....... откровенна непоносимост ................. но със злоба - няма А приказката за казаня е супер нихилистична , и вярващите в нея и дори споменаващите я - трябва публично да се замерят с камъни .....
И накрая - как някой да ти отговори умно , като ти НИЩО умно ,в нито една тема, не си написал
Аз че съм си малко тъпичък е вярно.
Но поне печеля пари на борсата, а не ги губя като "големите разбирачи", които се нахендриха на потъващия кораб, на върха.
Както казах, дано имат топки да удържат спад до 1500 долара, защото бикойна е една куха спекулативна схема, и съвсем няма фундамент, за разлика от акциите, с които просто си купуваш част от печеливш бизнес...
Е, не само ти имаш вложения в акции. Между другото в един коментар тук от преди няколко дни посочих кога съм вложил пари в Tesla и поради какви причини съм го сторил. Посочих, че и наскоро съм продал по-голяма част от тях. Към днешна дата това решение май се оказа правилно. Така, че има различни варианти да вложиш пари и никой не твърди, че биткойн е единствения
Коментар