If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нормална практика, след като прехвърли АТН е логично някои кит да изкара на пазара голямо количество с цел да срине цената и да купи по-евтинко. Хубавото е, че вече никой не им "връзва" т.е продаде на 60 с надежда да купи на 40 ама не става, сега ще се огледа ще се почеши и ще си ги изкупи на 59к
Пишеш така всякаш знаеш какво се върти в главите на сценаристите и режисьорите на биткойна.Капитализация от над 1 трл долара е нещо
бомбастично откъдето и да го погледнаш.
Нормална практика, след като прехвърли АТН е логично някои кит да изкара на пазара голямо количество с цел да срине цената и да купи по-евтинко. Хубавото е, че вече никой не им "връзва" т.е продаде на 60 с надежда да купи на 40 ама не става, сега ще се огледа ще се почеши и ще си ги изкупи на 59к
Как го виждате Ripple след евентуално спечелване на делото?
Една от вероятностите е да го признаят за хибрид между криптовалута и ценна книга, както май вече се е случило в Англия до колкото разбрах. Преди мислих, че е почти сигурно да спечели делото, но вече не съм толкова убеден. Преди няколко дни излезе новина, че са прекратили сътрудничеството си с Moneygram, и цената му започна да пада. Иначе ако спечелят делото отива на 1-1,5 усд, ако загуби пада на 0.20-0.30. Ако го признаят за хибрид, може би нещо по средата. Не намирам инфо в нета за кога е насрочено делото, ако не се срине пазара до тогава, това са вероятностите.
Нещо ми прилича на фалшив пробив ,,B,, от флат корекция . И има вероятност за едно бързо спускане под 50 и дори 40 хиляди, преди по сериозно да отпраши на горе.
40к е трудна цел. На 44000-44500 направи съпорт на три пъти. Иначе ще е добре да направи една рязка корекция и да изтръска weak hands. Ще е здравословно
Нещо ми прилича на фалшив пробив ,,B,, от флат корекция . И има вероятност за едно бързо спускане под 50 и дори 40 хиляди, преди по сериозно да отпраши на горе.
Интересна позиция за таксуване на биткойн от политици, които искат да хванат вълната на 99% ... а също и зелените..Бил Гейт и той се намеси https://www.youtube.com/watch?v=bY2vfktDbAA
И кви пари ще вкарат в бюджета от таксуването на криптото? Тва са пари за семки и бонбонки, като си имат Фед и Ецб хич не им дреме за някакви милардчета...те с едно натискане на компа "изкопават" без никакви разходи трилиони
Интересна позиция за таксуване на биткойн от политици, които искат да хванат вълната на 99% ... а също и зелените..Бил Гейт и той се намеси https://www.youtube.com/watch?v=bY2vfktDbAA
Добри Ютро!!!
Крайната цел е 1 Сатоши = 1$, т.е. 100.000.000 $/Биткоин! Това ще се случи някъде след 2028 г.
Какво ще можете да си купите тогава с 100.000.000$ не се наемам да прогнозирам
$100 млн. за биткойн може да се случи само при хиперинфлация на щатския долар. А това няма да означава, че подобна инфлация ще е налице само в САЩ, а в целия свят. Което ще означава срутване на цялата световна икономика. Според мен вероятността от подобен сценарий е равна на нула.
.......................... ще вземе да удари 1 000 000...
Добри Ютро!!!
Крайната цел е 1 Сатоши = 1$, т.е. 100.000.000 $/Биткоин! Това ще се случи някъде след 2028 г.
Какво ще можете да си купите тогава с 100.000.000$ не се наемам да прогнозирам
Най-интересното е, че картите ги продадох на куп - дойде един приятел и ги изгреба всичките без изключение. Колкото до дъната и процесорите - ами купих си кутии и ги направих на компютри, при това с много добри параметри. Процесорите съм ги купувал готини едно време, и се оказа, че са много актуални дори и сега - Core i4 7-ма генерация, които са по-бързи от Core i7 3-та генерация.
Останаха ми за продан само алуминиевите стойки, част от захранванията, както и няколко големи кутии с всякакви кабелчета и рейзър платки. Ако те интересува, продавам всичко на половин цена от тази, която видиш някъде в интернет. Мързи ме да пускам обяви в интернет, така че съм готов да дам всичко на камара на някой, който дойде с голямата лопата да ме оттърве.
Благодаря за отговора, явно съм закъснял.. Ще ти пиша за захранванията ако успея да намеря читави карти
Коментар