If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тук ти сложих един плюс, иначе прочетох статията, за което благодаря за Марин - дано си е вързал добре копачките у гурътъ и много кинта да му носят. Който се е усетил - адмирации, както е направил барбарона, който чака да стане 1 милион зелени - ще има да почака 10-15 живота
Да ти се връща, и аз ти слагам плюс. Един милион няма никога да стане. Балонът ще издиша в един момент.
Прав е само за едно, че кешът в наличност е по-ликвиден актив от депозита. Иначе всичко друго е бла-бла и нонсенс.
Хартиените пари също са обещание. Обещание на централната банка, и като такова е по-качествено и надеждно обещание от обещанията на търговските банки, но пак си е обещание.
Биткойн е чист фиат. Абсолютно кух фиат. Ценноста му е в самата ledger технология, която може да се използва за евтин сетълмънт без посредници или с по-малко посредници.
тук ти сложих един плюс, иначе прочетох статията, за което благодаря за Марин - дано си е вързал добре копачките у гурътъ и много кинта да му носят. Който се е усетил - адмирации, както е направил барбарона, който чака да стане 1 милион зелени - ще има да почака 10-15 живота
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Добри Ютро! http://www.segabg.com/article.php?id=865070
Да си призная честно не съм очаквал толкова добра статия по темата във вестник Сега! Даже - въобще в Българска медия не съм очаквал ......
*Авторът е основател на Българската фондова борса.
Прав е само за едно, че кешът в наличност е по-ликвиден актив от депозита. Иначе всичко друго е бла-бла и нонсенс.
Хартиените пари също са обещание. Обещание на централната банка, и като такова е по-качествено и надеждно обещание от обещанията на търговските банки, но пак си е обещание.
Биткойн е чист фиат. Абсолютно кух фиат. Ценноста му е в самата ledger технология, която може да се използва за евтин сетълмънт без посредници или с по-малко посредници.
Добри Ютро! http://www.segabg.com/article.php?id=865070
Да си призная честно не съм очаквал толкова добра статия по темата във вестник Сега! Даже - въобще в Българска медия не съм очаквал ......
*Авторът е основател на Българската фондова борса.
Ето тук намерих много добре и на човешки език обяснено какво може евентуално да се случи на 1-ви август. Какво е UASF (SegWit), SegWit 2x и т.н. Наистина ясно и разбираемо:
С една дума - дръжте си койните на "студено" у вас и гледайте мача. Най-вероятно ще стане каквото искат миньорите (Segit 2x - hard fork), но един господ знае. И тука борба за надмощие и власт- реално целта е да останат 10-на големи пуула, които да копат и всички малки миньори - аут! Идеологията няма значение, важно е парите да текат. Такива сме си явно хората - никакъв протокол не може да ни промени, колкото и да е революционен. Стане ли това, следователно няма да има никаква децентрализация и миньорите ще станат още по-силни и ще правят каквото си искат.
Аз разбирам, че това е инвестиционен форум и най-важното за хората тук е да правят пари, но ми се щеше да разискваме малко повече идеологията на Биткойн и колко много нещата са се отклонили от първоначалния замисъл и първия пост на Мастъра в тая тема.
barbaron - може да им купуват двигатели но не ги използват целите а само една част. Сигурно ако искат да купят само нея руснаците ще им искат цена по висока от тази на двигателя. Купуват им ги защото онези ги имат залежали и им ги подаряват а не защото са много хубави, тази част се прави почти на ръка и е много трудоемка.
Да приемем, че са хубави двигатели и всички са на печалба)))))Отпада нуждата да разискваме темата и се съсредоточаваме в койна, и разбира се в неговата "огромна сигурност", т.е доколко е наистина непробиваем??!!))))))
и к'во каза.... л**** ** ** *** **** ** **м
ни та разбрах уе чуек....
Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Донякъде е така, но ако двигателите на руснаците бяха с лошо качество, американците едва ли биха рискували ракетите си за шепа долари.
Да приемем, че са хубави двигатели и всички са на печалба)))))Отпада нуждата да разискваме темата и се съсредоточаваме в койна, и разбира се в неговата "огромна сигурност", т.е доколко е наистина непробиваем??!!))))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар