If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
... А има и перковци, които взимат заеми, за да играят на борсите или да купят hashrate
Защо да се перковци, Барби? Хората просто искат да вкусят от тази божествена финансова амброзия, наречена БитКОН. Това модерно високотехнологично средство за натрупване и запазване на стойност, ДИГИТАЛНОТО ЗЛАТО на 21-ви век....хахахахаха
Тази новина за откуп с непроследима крито валута някак е пропуснах . Амеика едва ли ще остави без последствия изнудвачите. Интересен коментар по темата на Алекси Андовнов :
А не се притеснявай затова, будалите нямат свършване. Тез дет продават сега са същите дето гледаха със захлас как им говорят сладки приказаки, че ще станат богати само за няколко месеца, даже тук ги има.
Изобщо даже не се притеснявам,правени бяха опити за предупреждения,че не всичко което "хвърка се кърка"(яде и пие),ама играта е безмилостно жестока,и който издържи може и да може отново да се хвали,че ще е бъдещ милионер
Ми така ако продължават да ги обират пладнешки"нововлезнали"догодина няма да има.От друга страна и ти си прав,докато има будали ще има и тарикати
А не се притеснявай затова, будалите нямат свършване. Тез дет продават сега са същите дето гледаха със захлас как им говорят сладки приказаки, че ще станат богати само за няколко месеца, даже тук ги има.
Мин. год. по това време падна с 80% ако помниш. Ами съхранител на стойност си е, все още е на 500%+ на годишна база. Това, че някои големи са решили да оберат "нововлезналите" няма да е за сефте, няма да е и за последно
Ми така ако продължават да ги обират пладнешки"нововлезнали"догодина няма да има.От друга страна и ти си прав,докато има будали ще има и тарикати
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
И това нямало нищо общо със спекулата,а мен някои ме обвиняваха,че съм бил спекулант.32% спад за един месец,голям съхранител на стойност няма що.Абе къде е Матеев дали пълни вагоните още,или сега копа Чиа
Мин. год. по това време падна с 80% ако помниш. Ами съхранител на стойност си е, все още е на 500%+ на годишна база. Това, че някои големи са решили да оберат "нововлезналите" няма да е за сефте, няма да е и за последно
И това нямало нищо общо със спекулата,а мен някои ме обвиняваха,че съм бил спекулант.32% спад за един месец,голям съхранител на стойност няма що.Абе къде е Матеев дали пълни вагоните още,или сега копа Чиа
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Като гледам към борсите са изсипани към 300 000 Бтк само за няколко дни, това прави към 15 млрд. Мъск има около 1,5 млрд доколкото знам. Тази кординирана атака с огромно количество изсипани бтк за кратко време, може директно да срине цената....
Някой кит (може и Мъск да е) разтоварва здраво. Както казах преди седмица, няма да е странно да върне с 50% от ATH. Много хора влезнали тази год. с надежда да станат милионери ще бъдат обрани
Мъск е продал преди да суспендира плащането с биткойни за Тесла. Според мен излъга, че не е. Просто няма как да е толкова глупав да направи това изявление преди да си е продал криптото.
Коментар