IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Кое? Незнанието ти, ли? Или?........................................
    Дори на мен не би хрумнала тая простотия, да вляза в селската ракиджийница, да снимам с телефона, да го кача на NFT и да продам всичко това.

https://jgnnft.com/assets/0x3e855B79...ed5c6d0ba2dda4

Не е истина, тая грозотия и смехория - милион и 200 000 долара. Апокалипсисът е скоро, на земята ще ѝ писне накрая от толкова идиотщини!
    Last edited by IvanTerziev; 13.10.2021, 10:34.
    Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение

Това шега ли е?
      Кое? Незнанието ти, ли? Или?........................................

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение

Удари едно рамо. Купи от мене нещо полезно. Хем е ефтино, полезно и няма да се загуби/забрави/ никога/и никой не може да го изтрие./за форумците който са го купили кат ми додат на гости ще има колкото могат ако носят мезе/или турити по един лайк.
        Да сме в крак с модата първото ми NFT - :https://jgnnft.com/assets/0x3E31F709...66e086f1544d1b
        Това шега ли е?
        Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение

Едно подсказка за разреждането
          Пробвайте, съвсем друга работа е
          Пресметнете количеството вода, което е нужно за достигане на определените градуси. Сипете я в съд, трябва да e трапезна. Сипете от ракията ВЪВ водата до достигане на около 15градуса на сместта. Една седмица сипвайте 1/7 от тази смес ПРИ ракията.
          Консумирайте с мярка
          Що разваляте ракията - кой му е силна да си слага лед, лимонада. Като падне на 40градуса и се отбива за патоки. Кат я смесиш и тамън 48-50 става
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение

Удари едно рамо. Купи от мене нещо полезно. Хем е ефтино, полезно и няма да се загуби/забрави/ никога/и никой не може да го изтрие./за форумците който са го купили кат ми додат на гости ще има колкото могат ако носят мезе/или турити по един лайк.
            Да сме в крак с модата първото ми NFT - :https://jgnnft.com/assets/0x3E31F709...66e086f1544d1b
            Едно подсказка за разреждането
            Пробвайте, съвсем друга работа е
            Пресметнете количеството вода, което е нужно за достигане на определените градуси. Сипете я в съд, трябва да e трапезна. Сипете от ракията ВЪВ водата до достигане на около 15градуса на сместта. Една седмица сипвайте 1/7 от тази смес ПРИ ракията.
            Консумирайте с мярка

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Тях ги спасяват държави, а теб - никой
              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Така е.
                И затова от 10 години /мнимум/, диктуват цената на Биткойна.
                Ма ти кажи, какво общо имат измамници, които зарибяват идиоти, най-вече с индекси, с криптото.
                Обикновенния човечец, като чуе, че го възвеличават в ИНВЕСТИТОР, вади и последните кинти.
                Та за това ставаше въпрос, в онази стаитя, която пусна.
                Last edited by SKP; 11.10.2021, 22:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

По-малоумно изказване скоро, не бях чел. Само малоумник, може да се мисли за по-велик,от "Голдман Сакс", и "Дж. П.Морган ".
                  Бах, ти най-големите инвестиционни банки в света инвестират в крипто, а някакъв малоумен недорасляк, ги нарича малоумници.
                  П.П. На база, наклона на оная си работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение

Винаги се намира някакъв брой малоумници, които от алчност и глупост продължават да вярват
                    Броят на вярващите малоумници определя е известна степен и цената. Възможно е дори, броят малоумници при цена 100к да е по-голям от сегашния им брой. Тук няма лимит от само една държава. Събират се малоумници от цялата планета, мащабът е огромен, така че и 100к няма да ме изненада
                    По-малоумно изказване скоро, не бях чел. Само малоумник, може да се мисли за по-велик,от "Голдман Сакс", и "Дж. П.Морган ".
                    Бах, ти най-големите инвестиционни банки в света инвестират в крипто, а някакъв малоумен недорасляк, ги нарича малоумници.
                    П.П. На база, наклона на оная си работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ами честито на тез, които повярваха и вярват в Него.
                      Винаги се намира някакъв брой малоумници, които от алчност и глупост продължават да вярват
                      Броят на вярващите малоумници определя е известна степен и цената. Възможно е дори, броят малоумници при цена 100к да е по-голям от сегашния им брой. Тук няма лимит от само една държава. Събират се малоумници от цялата планета, мащабът е огромен, така че и 100к няма да ме изненада

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        JPMorgan: Institutions buying Bitcoin rather than gold as inflation cranks up

https://cointelegraph.com/news/insti...ks-up-jpmorgan
                        Вече съвсем се обърках.

"JPMorgan's Dimon blasts bitcoin as 'worthless', due for regulation"

https://www.investing.com/news/stock...lation-2640507
                        Last edited by xa3apm; 11.10.2021, 21:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                          Чукна и леко надмина 57 000. Някой все още съмнява ли се, че пътят към 100к вече е отворен?
                          Ами честито на тез, които повярваха и вярват в Него.

Коментар

Покупките ми бяха около 50к и вече съм на печалба. Освен това някъде около дъното на корекцията преобразувах CHIA в Биткойн и там също съм на сериозна печалба.

И за двете съм писал във форума, така че можеш сам да провериш и да видиш датата и цената. Колкото до измислиците ти и евентуалната деменция - ами ние вече се знаем - от един червен кретен нищо друго не може да се очаква ....
                            Проверил съм аз, затуй ти пиша на 65к Кога се беше ентусиазирал и после прааас, както винаги

А сега имам новина за двамцата от групичката на Шаро, така де - барби https://www.investor.bg/ikonomika-i-...titori-337379/

Коментар

Да.
                              Ще почакваш още да ти излязат покупките на зелено над 65хил
                              Покупките ми бяха около 50к и вече съм на печалба. Освен това някъде около дъното на корекцията преобразувах CHIA в Биткойн и там също съм на сериозна печалба.

И за двете съм писал във форума, така че можеш сам да провериш и да видиш датата и цената. Колкото до измислиците ти и евентуалната деменция - ами ние вече се знаем - от един червен кретен нищо друго не може да се очаква ....
                              Last edited by Mateev; 11.10.2021, 15:50.

Коментар

Чукна и леко надмина 57 000. Някой все още съмнява ли се, че пътят към 100к вече е отворен?
                                Да.
                                Ще почакваш още да ти излязат покупките на зелено над 65хил

Коментар

Working...
                                X