Първоначално изпратено от Top Gun Maverick
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Не, не чакам, никъде не съм чел. Просто ако приемем, че аз съм кит с огромна позиция или група коитове, които независимо един от друг видят, че пазара макс отива до 100...биха приключили нещата някъде отдолу под 90. И за да изпреваря това 90 бих издропил баш на 88, но понеже не ми е точна зона, затова си рекох 86, хаха, тоест хаотични разсъждения е моето. Но бих го приложил същото за 150, за 200 и т.н.
Иначе може да са два върха, не абсолютно еднакви, предполагам, може три...всичко може. Въпросът е да се подготвя за макс варианти. И да, на 86 мисля, че е възможна корекция в зависимост кога ги стигаме. А дали е 88-90-86...няма особена разлика за мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverickнай-негативния сценарий, който виждам, а той е два или три върха по 86к
Това си го чел от някое макси в социалните мрежи,понеже числото не е случайно и е технически важно (88к ако трябва да съм по -точен).И да,възможен таргет е за паразитен връх,но под 20% според мен
А най-негативния сценарии е падане от тук и мечи пазар до под 10кLast edited by danetha; 22.08.2024, 07:41.
Коментар
-
Аз отдавна следях нещата, не ми се влизаше в тая пирамида, хахаха, още от...зората.
Питай го съществена покупка кога е направил.
Аз съм подготвен, преживял съм каквото трябва. Но сега трябва с някаква част от портфолиото да се подготвя за най-негативния сценарий, който виждам, а той е два или три върха по 86к. Предният връх бях решил на 86к да продавам защото всички чакаха 100, а аз имах една символика с 69, за миг се чудих , но ако го бях хванал щеше да е на късмет. Та сега...не знам. Много, много фактори има, включително и някаква изненада за големи трицифрени суми. Все си мисля, че 100к е неизбежно още този цикъл, но има много чакащи от предния да продадат на толкова. Обаче тая консолидация вече колко месеца с изчистване на трейдърски позиции дава шанс за голям скок. Бая мислене ще пада.
Със сигурност с една част от фолиото ще съм мечка и ще го махна все едно коня е пирамида.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеА Бетерът не е отдавна в крипто
Коментар
-
Да, видях, че може и нормална дискусия да се води с теб и да прочетеш нещо полезно. Аз не съм давал прогнози, стига вече. А за "индикаторите" преди не съм имал предвид толкова пишещите във форума когато викат, че много още ще пада, а навсякъде се пише и говори това, точно както каза не става. Като обединиш тези неща вече си става индикатор. Същият беше по върховете миналия път в обратната посока и този път на 75.
А сега естествено, че ще има рали, бул чакаме, дали другата седмица, месец или по изборите е все тая ако не сме търговци.
А Бетерът не е отдавна в крипто, писал е много пъти кога е влизал. Което не значи, че не може да познае как...всъщност не знам какво прогнозира, просто се оплаква, че не са почнали някакви луди хиксове. Но за тях ще трябват алтове, с Биткойн няма да стане за един цикъл. Просто му казвам да се успокои, че напоследък само негативи вижда. Винаги, във всеки цикъл възнаграден е този, който има убежденията да изкара докрая без да се поддава на емоциите. Трейдърите могат по всяко време да печелят и губят, но той не е от тях, тоест му остава да чака.Last edited by Top Gun Maverick; 22.08.2024, 06:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеТочно където трябва сме, гледай индикаторите, някоя друга седмица още и почва ралито, в най-хубавата част на була си, а се държиш като агне пред заколение.Не че се заяждам,но всички предишни пъти досега бе контрандикатор.
Ако искаш да расте,казвай че ще пада!
И хем си новобранец ,пък ни от мен,ни от някой друг по-опитен от теб взимаш съвет.Бетера има нюх и е ял попарата от предишни пъти и затова ти казва как го чувства.Ти още фърчиш във въздуха,но като те подстрижат до голо няколко години подред,друга песен ще запеешLast edited by danetha; 22.08.2024, 06:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеЗадържи ли поне ден над 60К вече ще стана много голям оптимист.Last edited by danetha; 22.08.2024, 06:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Слабо е много меко казано, според мен е мн зле. Всичко излетя! В момента сме под цената отпреди 3 години, а през инфлацията може да се каже, че сме на 30-35к.На 15к не беше толкова нервен когато имаше от какво да те е страх.
Ето ти един ю тубър с безумен акцент и смешни гримаси да ти оправи песимизма, Швабата ги чува нещата макар да се държи като клоун и макар да няма как да знаеш каква точно му е играта:
https://youtu.be/dlvHGUkzBcI?si=7lMzMvP0CB0Jh9N_Last edited by Top Gun Maverick; 22.08.2024, 02:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеНа дъното (05,8,2024) купих малко от добрия стар аналогов СП500, в момента съм +10% и то само за 16 дни. В същото време Биткойн направи само +20% и с кански мъки се опитва да се добере и да задържи на 60к. Аз толкова слаб Биткойн при чупещи рекорди пазари не съм виждал. Има нещо, което незнаем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Иначе да,кончето сравнение с другите е слабо,което е жокер че две неща могат да се случат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Преди 5-6 дена те питах в имотите купи ли СП,каза не.
Сега казваш,че не само си купил,но си го направил и на самото дъно !
Добре,че съм свикнал в тоя форум
Иначе да,кончето сравнение с другите е слабо,което е жокер че две неща могат да се случат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеНа дъното (05,8,2024) купих малко от добрия стар аналогов СП500, в момента съм +10% и то само за 16 дни. В същото време Биткойн направи само +20% и с кански мъки се опитва да се добере и да задържи на 60к. Аз толкова слаб Биткойн при чупещи рекорди пазари не съм виждал. Има нещо, което незнаем.
Сега казваш,че не само си купил,но си го направил и на самото дъно !
Добре,че съм свикнал в тоя форум
Иначе да,кончето сравнение с другите е слабо,което е жокер че две неща могат да се случат.Last edited by danetha; 21.08.2024, 18:34.
Коментар
-
На дъното (05,8,2024) купих малко от добрия стар аналогов СП500, в момента съм +10% и то само за 16 дни. В същото време Биткойн направи само +20% и с кански мъки се опитва да се добере и да задържи на 60к. Аз толкова слаб Биткойн при чупещи рекорди пазари не съм виждал. Има нещо, което незнаем.
Коментар
Коментар