IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MarkoVanBasten Разгледай мнение
    Биткойн падна само с 30%, а златото изобщо не мръдна. Златото скочи с 20% и сега гледам си е сменил ника и вече не пише там. Сега е дошъл тук да евангелизира, предполагтам, че и това ще му мине. Иначе, аз съм булиш за биткойн и редовно си допълвам позицията.
    Първи пост и стартираш със злоба.Евала
    Шменти груп се срути и всякаки мишоци,не писали по 1г, изпълзяха пак
    И лъжеш,което е спорт в този форум.Лъжа с цел злобеене.Правят го клоуните с наранено его.За златото казах 2000-2300 връх.Е,надскочи го малко.Потърси в темата и ще го намериш.Има го черно на бяло.Отделно ,доказах с много примери,че златото е лоша инвестиция сравнена с други.Де факто не може да бие Кокорчовата инфалция даже.Ник не съм сменил,а ми го изтриха модераторите,а десетки други с много по-сериозни нарушения,даже не ги и банват.
    Щом си булиш тук,значи ще падане.Не го казвам случайно. Имаш и предишни много добри попаднея

То няма един да е мечи настроен.Как няма да падаме?
    Last edited by mibova; 07.08.2024, 12:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
      Борсата в ХонгКонг падна до най-ниското си дъно в историята. Интел (кой няма процесор на Интел?) падна до нивата си отпреди 13 години! Нвидия - третата най-голямата компания в света (ако не се лъжа даже беше първа) - падна с 40%.
      При всичката тази сеч - Биткойн "падна" само с 30%. Никога не съм бил толкова булиш. HOOODDL.
      Биткойн падна само с 30%, а златото изобщо не мръдна. Златото скочи с 20% и сега гледам си е сменил ника и вече не пише там. Сега е дошъл тук да евангелизира, предполагтам, че и това ще му мине. Иначе, аз съм булиш за биткойн и редовно си допълвам позицията.
      Last edited by mibova; 07.08.2024, 12:12.

Коментар

• danetha
        Junior Member

Дата на присъединяване 30.11.2023

Коментар

• Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
          Предстои прекратяване на две войни и сваляне на лихви.
          Що пикаеш срещу вятъра, че и акъл даваш!
          Кажи цифри де,що бягаш?
          Или те е страх

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Тоя неочакван удар с мокрия парцал от пазара явно много те е изнервил
            Спокойно ,сега започваме
            Какъв удар? - 30% ли? Не си в час.

Коментар

Спокойно ,сега започваме
              Даньо, какво започваш бе!
              Предстои прекратяване на две войни и сваляне на лихви.
              Що пикаеш срещу вятъра, че и акъл даваш!
              Ти тоя форум го превърна в комедия.

Коментар

Пазара лекува Вас - мечоците! Как? Ами просто, като изчезвате и се появявате с нови никове.
                Спокойно ,сега започваме

Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                Тези, които са ме послушали за HODL, в момента са на 300%+ (да показвам ли стари scr от 2021?). Тези, които те послушат (надявам се да няма такива) ще страдат.
                Запази го този пост и ще гледаме (ако не си изчезнал, както други пишман мечоци
                Не само ще го запазя,веднага мисля да го принтирам в 10 копия да го имам,даже обмислям да си го татиурам този пост за да не забравя
                Иначе да, страхотно "доказателство" за акуратност
                Last edited by danetha; 06.08.2024, 15:09.

Коментар

Но пазара ви лекува
                  .
                  Пазара лекува Вас - мечоците! Как? Ами просто, като изчезвате и се появявате с нови никове.

Коментар

Осъзнаването,че няма да има 600к е трудно особедно за най-неориентираните.Но пазара ви лекува
                    А ще си патят тези които ти слушат глупосите за HODL
                    Тези, които са ме послушали за HODL, в момента са на 300%+ (да показвам ли стари scr от 2021?). Тези, които те послушат (надявам се да няма такива) ще страдат.
                    Запази го този пост и ще гледаме (ако не си изчезнал, както други пишман мечоци).

Коментар

Какви са тези глупоасти бе братче. Дано да не ти се върже някой, че ще си пати.
                      Осъзнаването,че няма да има 600к е трудно особедно за най-неориентираните.Но пазара ви лекува
                      А ще си патят тези ,които ти слушат глупостите за HODL

Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
                      Според мен ще има ЪП.
                      Мързи ме да обяснявам защо.
                      До къде ЪП ? Дай някви цифри

И други да дадат цифри да видим.Който иска.
                      Last edited by danetha; 06.08.2024, 15:00.

Коментар

• Борсата в ХонгКонг падна до най-ниското си дъно в историята. Интел (кой няма процесор на Интел?) падна до нивата си отпреди 13 години! Нвидия - третата най-голямата компания в света (ако не се лъжа даже беше първа) - падна с 40%.
                        При всичката тази сеч - Биткойн "падна" само с 30%. Никога не съм бил толкова булиш. HOOODDL.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha
                          Ето я голямата картина

Затвори ли месеца ПОД 60к,край,финиш,довиждане,досвиданя булиш цикъл.

https://tvc-invdn-com.investing.com/...bea94558fd.png

Какви са тези глупоасти бе братче. Дано да не ти се върже някой, че ще си пати.

Коментар

Да не мислиш,че в тая графика има всички ликвидации ,от всички пазари, и отделно я пускат напълно безплатно на Сулъо и Пулио в нета,да се ориентира
                            Нз кво има и кво няма, но си е ориентир, какво ще става в краткосрочен план. Това разбира се, за дългосрочния инвеститор е само един........ шум.... HOOOODL.

Коментар

Давам ти веднага един пример .Само на база ТА,и без да гледаме абсолютно нищо друго,можем да кажем с голяма вероятност(>80%) кога този бтк цикъл ЩЕ и кога Е завършил.
                              Съответно ,ако си дългосрочен инвеститор,да разтовариш и да максимизираш профита си.
                              На база фундамент или някакво Бинго няма как.Те ще ти кажат точно обратното и мненията в темата до преди седмица го доказват.Кой очакваше спад след ЕТФ и халвинга?
                              Остава само да кажеш на тези, които карат влака, че така щяло да стане.
                              Според мен ще има ЪП.
                              Мързи ме да обяснявам защо.

Коментар

• Давам ти веднага един пример .Само на база ТА,и без да гледаме абсолютно нищо друго,можем да кажем с голяма вероятност(>80%) кога този бтк цикъл ЩЕ и кога Е завършил.
                                Съответно ,ако си дългосрочен инвеститор,да разтовариш и да максимизираш профита си.
                                На база фундамент или някакво Бинго няма как.Те ще ти кажат точно обратното и мненията в темата до преди седмица го доказват.Кой очакваше спад след ЕТФ и халвинга?
                                Last edited by danetha; 06.08.2024, 13:47.

Коментар

Working...
                                X