If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бай Тромпет е фурнаджийска лопата (като дружката си Мъск)
Според мен ще спечели, коня ще тръгне нагоре (2х -т.е 140 е санитарния минимум), но когато седне на стола и почнат да пристигат докладите от фед,мед, сек, мек, и др трибуквени, където ще пише, че ако си изпълни обещанията долара ще обърне корем, бързо бързо ще получи амнезия.
На мен точно 140 ми трябват - чакам ги Февруари-Март да разтоваря всичко.
Подобно при мен.Ноември,ако дойде Тръмп,ще се променят нещата.
Бай Тромпет е фурнаджийска лопата (като дружката си Мъск)
Според мен ще спечели, коня ще тръгне нагоре (2х -т.е 140 е санитарния минимум), но когато седне на стола и почнат да пристигат докладите от фед,мед, сек, мек, и др трибуквени, където ще пише, че ако си изпълни обещанията долара ще обърне корем, бързо бързо ще получи амнезия.
Подобно при мен.Ноември,ако дойде Тръмп,ще се променят нещата.
Нищо не се знае, много го надценяват Тръмп. Той беше против Биткойн и изведнъж почна да го защитава и говори някакви глупости. Може и да се окаже по-добре в краткосрочен план, но реално погледнато и да не спечели Тръмп, Биткойн няма особена нужда от подобна подкрепа. По-скоро другите ще имат нужда от него или ще им се наложи да се съобразяват с него.
И аз съм изненадан. Златото за 1 година от как купих - 50% нагоре, шиткойна нъцки. Ама 1-та бройка ще си я държа до живот
Там ти е проблема, гледаш много краткосрочно. Ако търсиш бързи доходи има други ваиранти. Биткойна е за години напред, сравни цената му със златото за 5-10 години назад и тогава виж дали златото е било по-добрия избор.
Е, нали помниш тогава какво викаха хората, ще падал още много. Как един тарикат ще си купи на 20-15-20-30-35к след като ще пада още много? Тарикатът ще си купи когато падне на 4 цифрени числа. Но тарикатът забравя, че дори да беше паднало на 4 цифри, тогава пак всеки щеше да му вика, че още много ще пада и как да се прекара да купи и тогава като е тарикат? Трябва да излъже пазара, баааааш на дъното, а китовете, които купуват две години ДЦА, те не разбират, че тариката има информация от интернет.
Сега след една година или там като почне новия беър, тариката ще чака старите дъна от 16-20, тогава да купи. Даже вече колегата тука написа, че до две години ще има шанс да се купува под 10к. Нищо, че това бяха мокрите сънища за този беър, който отмина докато подобни хора ни казваха, че не е минал.
Същите неща вероятно 15 години назад ако се върнеш. Ти поне си свикнал да ги четеш и слушаш.
Коментар