IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Россомир Матэйкин Разгледай мнение

Знаеш ли кое най-много ме е яд. Още през 2007-а година разбрах за Биткойна, когато излових моите програмисти да копаят биткойн на фирмените им компютри. И аз глупака вместо да му обърна сериозно внимания и да накупя 1000-2000 биткойна, ядосах се на програмистите и ги наказах.

И истински осъзнах що за чудо е този Биткой чак когато той стигна до 20к. Тогава се захванах с него и накупих копачки, но вече беше късно. Копаеше се много трудно и много бавно.

Матэйкин, абе ти как разбра за биткойна и как го копахте през 2007-ма, след като стартовият блок е пуснат/изкопан за първи път в историята през 2009-та година ?

Почти до края на 2009-та биткойна не е имал цена, защото не се е котирал на нито една борса...
    Last edited by Frosty; 10.11.2024, 13:20.
    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение

5 и половина ли имаш
      Знаеш ли кое най-много ме е яд. Още през 2007-а година разбрах за Биткойна, когато излових моите програмисти да копаят биткойн на фирмените им компютри. И аз глупака вместо да му обърна сериозно внимание и да накупя 1000-2000 биткойна, ядосах се на програмистите и ги наказах.

И истински осъзнах що за чудо е този Биткой чак когато той стигна до 20к. Тогава се захванах с него и накупих копачки, но вече беше късно. Копаеше се много трудно и много бавно.
      Last edited by Mateev; 10.11.2024, 20:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение

5 и половина ли имаш
        По-скромно - 2.3 BTC, а това 10к лева забогатяване ми се случи само за 1 денонощие ...
        Добра инвестиция, нали ....

Иначе откато го забелязах биткойна преди 6 години и реших да си поиграя малко с него, вече съм забогатял с 300к лева. Не че ми трябват, но все пак удоволствието е голямо ...
        Last edited by Mateev; 10.11.2024, 11:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
          Какво става - събудих се със 79к, отидох да пия кафе, връщам се и виждам 80к ....
          Да го е страх човек да отиде до тоалетната, щото ще пропусне да види как е забогатял с още 10 000 лева.
          5 и половина ли имаш

Коментар

• Какво става - събудих се със 79к, отидох да пия кафе, връщам се и виждам 80к ....
            Да го е страх човек да отиде до тоалетната, щото ще пропусне да види как е забогатял с още 10 000 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
              По темата ,ето я последната вълна,но аз не съм оптимист като колегите за цени над 100к

Така е, ако е прав Елиът, и ако това са акции. Биткойна обаче вече 6-ти или 7-ми път подред демонстрира от връх до връх бурен ръст от 4-5 или дори 6 пъти. Така че и 300к ми се вижда доста вероятна цифра ако не тази пролет, то след 3 години. Така или иначе аз нямам зор да продавам, така че мога още да чакам.

Иначе ако имах зор за живи пари, щях да направя частична продажба на 120к.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                Аз пролетта раздавах на колегите си съдружници дивидент в Биткойн, защото част от копачките бяха фирмени. Моята част си я запазих, а тяхната изкупих с живи пари, защото вярвах, че ще расте още, а те - не. И за няма година направих 58% ръст.

Наскоро си купих Audi Q7 последен модел на 2 години за 80к лева. Купих го с живи пари, но кой ще повярва, че един раздаден дивидент февруари може новмври да се преобразува в същия дивидент + Audi Q7. Та искам да кажа, че моят подарък от Биткойн е жив и осезаем. Можеш да го видиш, да го пипнеш, да влезеш да го покараш и да получиш едва ли не един безкраен кеф за Audi-то и за правилно взетото решение.

ПП: Иначе далаверата ми от цялата лична история с Биткойн е около 500% за 6 години, защото копачките ги купувах когато бикткойна беше 20к, но докато копаеха той падна на 10к, така че средната покупна цена ми е 15-16к.
                Въшкарите във форума ги слагаш в малкия си джоб.

................

По темата ,ето я последната вълна,но аз не съм оптимист като колегите за цени над 100к

Last edited by danetha; 10.11.2024, 08:36.

Коментар

• Аз пролетта раздавах на колегите си съдружници дивидент в Биткойн, защото част от копачките бяха фирмени. Моята част си я запазих, а тяхната изкупих с живи пари, защото вярвах, че ще расте още, а те - не. И за няма година направих 58% ръст.

Наскоро си купих Audi Q7 последен модел на 2 години за 80к лева. Купих го с живи пари, но кой ще повярва, че един раздаден дивидент февруари може ноември да се преобразува в същия дивидент + Audi Q7. Та искам да кажа, че моят подарък от Биткойн е жив и осезаем. Можеш да го видиш, да го пипнеш, да влезеш да го покараш и да получиш едва ли не един безкраен кеф за Audi-то и за правилно взетото решение.

ПП: Иначе далаверата ми от цялата лична история с Биткойн е около 500-600% за 6 години, защото копачките ги купувах когато бикткойна беше 20к, но докато копаеха той падна на 6к, дълго време се задържа на 7-8к и пак се вдигна на 20к, и аз през цялото това време копаех. Така че средната покупна цена може би ми е 15к или дори 10k. Ако е второто, ръста ми е 700-800%
                  Last edited by Mateev; 12.11.2024, 07:34.

Коментар

• 40% съм за 1 седмица.Не е зле

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                      След пробив на АТН винаги е дръпвало рязко нагоре.
                      Няма такова нещо.Сеп/окт 2021 след АТН падна не с колко да е ,а с 80% !!! Този сериозен спад вероятно е оставил черно петно в паметта ти и затова не го помниш

Това не е старт на нов цикъл,а последната вълна от сегашния
                      82/3,88,100 са потенциалните таргети
                      А защо не е нов цикъл,всичко го показва,и не на последно място.защото последната голяма корекция на локомотива който тегли кончев,СП500 е от близо 2год !! и точно тогава той падна с 80%(щото нямат връзка и коня имал собствен цикъл ).Младите момчета с първи бтк цикъл и без кеширани и един лев не знаят,но пазарите са циклични.
                      Края на този месец или края на годината са много добри кандидати (като дати) за горните таргети .
                      Last edited by danetha; 09.11.2024, 10:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                        След пробив на АТН винаги е дръпвало рязко нагоре. Според мен, на тези нива няма да остане дълго....
                        Пишете де, похвалете се, че рубежа 77к вече е превзет.
                        Очаквам полет в свободното пространство с космическа скорост.

Коментар

• След пробив на АТН винаги е дръпвало рязко нагоре. Според мен, на тези нива няма да остане дълго....

Коментар

• Уникално, мечките още не са капитулирали, дращят някои от тях в последна агония. Кофти е да чакаш някакви дъна, а графиката да те бие по главата. Лошо, свиквайте, че идват такива времена. Но може до утре да повтаряте шорт на еди какви си нива и така чак до беъра, все ще се налучкат поне две прогнози.
                            Къде е архитекта, да не е настинал?

Коментар

• ЪъъъъъъъъъъъъъъППППППППП!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Да не мислиш,че рижия е добре за криптото.Напротив
                                Добре е, половината обещания да изпълни, пак ще е ок.

Коментар

Working...
                                X