If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нищо лично, но доста си се прецакал според мен. Явно не смяташ Биткойн за бъдещ актив с огромна възвращаемост, щом си продал всичко. По принцип се продава малка част. Ясно е, че си искал да си купш кола и да вземеш парите, но това нещо ще струва милиони в бъдеще. Знам, че за много хора изглежда абсурдно, но има доста неща, които водят към такава цена. 130К няма как да е била цената, ако става въпрос за долари, но по думите ти разбирам, че си продал няколко биткойна. Явно не смяташ, че той ще расте много и си преценил, че това е максимума му, щом с го продал всичкия. Нищо не е гарантирано, решил си да излезеш, ок - но ако сега нямаш достатъчно пари да купиш същото количество, за мен ще си на загуба в бъдеще.
Цената е точно 130к USD и точно това ме принуди спешно да извърша продажбата. Не ми се искаше да пропусна отдалата ми се възможност пък и направих услуга на изпаднал в беда приятел. Не съжалявам, защото пак ще натоваря влака, дори и с по-големи количества, но на по-изгодна цена. Засега мечтая за бърз срив надолу ...
Няма да повярваш, но всичко, казано от мене, е самата истина:
1. Че си продадох всички биткойни
2. Че това го направих през декември
3. Че ги продадох по цена 130к
4. Че сумата е малко над половин милион (има и почти нов бял джип Audi Q7 последен модел, но този постинг явно си го пропуснал)
Повече няма какво да казвам, защото дори и това, което го казах, вече е много. Нататък боли ме оная работа дали ми вярваш или не ...
Нищо лично, но доста си се прецакал според мен. Явно не смяташ Биткойн за бъдещ актив с огромна възвращаемост, щом си продал всичко. По принцип се продава малка част. Ясно е, че си искал да си купш кола и да вземеш парите, но това нещо ще струва милиони в бъдеще. Знам, че за много хора изглежда абсурдно, но има доста неща, които водят към такава цена. 130К няма как да е била цената, ако става въпрос за долари, но по думите ти разбирам, че си продал няколко биткойна. Явно не смяташ, че той ще расте много и си преценил, че това е максимума му, щом с го продал всичкия. Нищо не е гарантирано, решил си да излезеш, ок - но ако сега нямаш достатъчно пари да купиш същото количество, за мен ще си на загуба в бъдеще.
Според мен Тръмп и екипът му десйстват правилно, като изпълняват предизборните си обещания. Освен митата, връщането на нелгални, Биткойн резерва, бяха обещали и ниски лихви. Това последното ако стане през Фед, знаете каква инфлация следва, затова много хитро Тръмп плаши пазарите с мита, съкращения в държ администрация и др, целта е да свали доходността на облигациите. Факта е, че успява - доходността по 10 годишните пада (4,7>4.1), това означава по-ниски лихви по кредитите, без да се увеличава инфлацията - хитро.
Аз бих му писал 6.
Ако има някакъв замисъл след всичките глупости, моята теория е че Тръмп иска да не се купува дълг от други страни, всичкия да го купи ФЕД и после през някаква машинация да не платят никаква лихва по него. Отделно ще го гаси с високата инфлация която митата ще предизвикат, за да го гаси обаче трябва да запази и БВП а мисля че и то ще потъне, та най-вероятно ще му изиграе лоша шега този план и вместо да свали дълга, ще го увеличи спрямо БВП още повече. Тези неща обаче ще закопаят долара като резервна валута, и поради това аз мисля изобщи да не продавам биткойн.
4. Че сумата е малко над половин милион (има и почти нов бял джип Audi Q7 последен модел, но този постинг явно си го пропуснал)
Повече няма какво да казвам, защото дори и това, което го казах, вече е много. Нататък боли ме оная работа дали ми вярваш или не ...
Кой декември точно биткойн е бил 130к? Понеже при ATH от 108k явно не си го продал в миналото, предполагам пътуваш във времето и това ще е някъде в бъдещето.
Залогът щеше да е смел, ако ставаше въпрос за действия, продиктувани от някаква аналитика, респективно взето решение на тази основа. В случая се касае за залог на някой, който е около Доналд Тръмп и прекрасно е знаел какво съобщение в социалните мрежи ще пусне президента. Цялата фамилия Тръмп, начело с оранжевия клоун, слабоумния му вицепрезидент Ванс и техните кукловоди в лицето на Питър Тийл и Илон Мъск са една огромна организирана престъпна група, която по най-бързия възможен начин трябва да бъде изметена от Белия дом / дори и с революция и насилствено /, доколкото водят и САЩ, и целия свят към катастрофа. Днешната корекция на биткойн и останалите криптовалути следва продължаващия спад на фондовите пазари, доколкото инвеститорите просто не вярват на тия нелепи циркаджии в Белия дом, чиито абсурдни действия гледаме вече повече от месец.
Според мен Тръмп и екипът му десйстват правилно, като изпълняват предизборните си обещания. Освен митата, връщането на нелгални, Биткойн резерва, бяха обещали и ниски лихви. Това последното ако стане през Фед, знаете каква инфлация следва, затова много хитро Тръмп плаши пазарите с мита, съкращения в държ администрация и др, целта е да свали доходността на облигациите. Факта е, че успява - доходността по 10 годишните пада (4,7>4.1), това означава по-ниски лихви по кредитите, без да се увеличава инфлацията - хитро.
Аз бих му писал 6.
Някой да знае в коя точно част на годишната данъчна декларация се декларират приходите от биткойн?
Първия пост на 4.02 си го чул от Дънинг..........а днешния си го взаимствал от Крюгер.........
И най вероятно нямаш пукнато сатоши..........
ще им натрият носовете,
но за съжаление голямата игра минава през сток маркета и nyse
на 98% от големия капитал не му пука за цената на койните.
сток маркета е друга бира…,
на напушения вече му изиграха едно ескиваши и тесличката е -35%
той утре искал сиенен да купува
вдруги ден като спихне на стотачка , ще се чуди как да ги храни тия четернайсе чавета дет ги е нароил
Залогът щеше да е смел, ако ставаше въпрос за действия, продиктувани от някаква аналитика, респективно взето решение на тази основа. В случая се касае за залог на някой, който е около Доналд Тръмп и прекрасно е знаел какво съобщение в социалните мрежи ще пусне президента. Цялата фамилия Тръмп, начело с оранжевия клоун, слабоумния му вицепрезидент Ванс и техните кукловоди в лицето на Питър Тийл и Илон Мъск са една огромна организирана престъпна група, която по най-бързия възможен начин трябва да бъде изметена от Белия дом / дори и с революция и насилствено /, доколкото водят и САЩ, и целия свят към катастрофа. Днешната корекция на биткойн и останалите криптовалути следва продължаващия спад на фондовите пазари, доколкото инвеститорите просто не вярват на тия нелепи циркаджии в Белия дом, чиито абсурдни действия гледаме вече повече от месец.
А днес преди помпата имаше ончейн данни за един наистина смел залог от 4 млн. в левъридж 50х като от получаващите се 200млн. 123 бяха на Етер сложени, а другите в Биткойн. Явно някой знаеше нещо повече от масовия трейдъри, хихихи...
Викаш позна колегата а. От няколко дена е забучал дроп та дроп. Той поне не е заложил пари на това, ами питаш ли ги горките трейдъри, които все знаят в коя посока отива пазара. Особено онези чиито 11 млрд. в шортове, пуснати тук от Бетера изгоряха. Завалиите. Очаквам пак да ми кажат на къде отива този пазар.
А днес преди помпата имаше ончейн данни за един наистина смел залог от 4 млн. в левъридж 50х като от получаващите се 200млн. 123 бяха на Етер сложени, а другите в Биткойн. Явно някой знаеше нещо повече от масовия трейдъри, хихихи...
Според мене Биткойна трябва да стигне 130к, преди да влезе в дълбока корекция, така че аз ще заложа на това мое убеждение и тия дни ще натоваря каруцата. Ако сбъркам, печалбата няма да я прибирам след 3 месеца, а след 3 години. Мога да си го позволя.
Аз от 46 000 за 5-6 години направих малко над половин милион, като кеширах малко преди Нова Година. Не знам случайност ли е или познания, но е факт, че ми се получи. Сега чакам корекция от поне 70%, за да натоваря отново и да се опитам отново да повторя номера с печалбата.
Всичко е ясно...................
Първия пост на 4.02 си го чул от Дънинг..........а днешния си го взаимствал от Крюгер.........
Коментар