IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
    Вече сме само на 5-6к от психологиеската граница от 100к., след като я премине светът ще е друг - навсякъде по медиите, соц мрежи, интернет ще ври и кипи, а мечоците и антикойнърите ще ги тресне фомото и ще капитулират(сефте). Точно тогава ще дойдат "глупавите пари" и цената ще се изхвърчи рязко нагоре.

Аз очаквам цена от 140к (2х на предишния връх от 2021), но може да иде и доста по-нагоре. Има вероятност да иде до 99к и да направи корекция към 76-80 разбира се (това ще е доста здравословно за пазара преди да излети над 100), но едва ли ще се задържи там за повече от седмица - две.
    Аз си мисля, че 100к ще го пробием лесно и следващата временна корекция ще е на 130к.

Помните ли ми песимизма, че само преди седмица бях доволен на 80к и мечтаех за 100к преди Нова Година. Е, сега вече ме обзе оптимизъм, и имам основания да смятам, че нещо интересно ще се случи чак на 130к. Това някъде през Януари. И не само това, а че след 2-3 години ще атакуваме и 500к. Сценария ще е подобен, но този път яко ще натоваря каруцата през очакваната дълбока корекция.

Коментар

• Вече сме само на 5-6к от психологиеската граница от 100к., след като я премине светът ще е друг - навсякъде по медиите, соц мрежи, интернет ще ври и кипи, а мечоците и антикойнърите ще ги тресне фомото и ще капитулират(сефте). Точно тогава ще дойдат "глупавите пари" и цената ще се изхвърчи рязко нагоре.

Аз очаквам цена от 140к (2х на предишния връх от 2021), но може да иде и доста по-нагоре. Има вероятност да иде до 99к и да направи корекция към 76-80 разбира се (това ще е доста здравословно за пазара преди да излети над 100), но едва ли ще се задържи там за повече от седмица - две.

Коментар

• Първоначално изпратено от mvmrik Разгледай мнение
        Вече няма такава еуфория, поне при мен. Вчера ATH и все едно нищо не се е случило. Може би като мине 100К ще е различно, но явно някак си свикнахме с 90К, а и когато човек очаква, че цената ще бъде много по-голяма, това не е никаква изненада.
        Както казах и преди, не е ли 100к не ми го хФали.....

Коментар

• Който ме е последвал, сега е щастлив
          https://www.bitfufu.com/en/mobile/in...iteCode=RSFHHN

Нямам нужда от тези пари, дарявам ги на синчето и внучетата

​​​​​​​
          Last edited by barbaron; 20.11.2024, 16:07.

Коментар

• Вече няма такава еуфория, поне при мен. Вчера ATH и все едно нищо не се е случило. Може би като мине 100К ще е различно, но явно някак си свикнахме с 90К, а и когато човек очаква, че цената ще бъде много по-голяма, това не е никаква изненада.
            Рекламна мрежа MVM Ads

Коментар

• ЪъъъъъъъП!

Коментар

• Така като гледам корекцията направи флаг нагоре, което означава, че лъвът отново се готви за скок, като този път летвата е поставена на 110к ...

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

къв ти е крипто статуса ?
                  Върл фен на дръгливите коне или мирогледа ти е по- широк ? Стискач/спекулатор или мешана скара?
                  Обратен индикатор по дъната заедно с Бота156.
                  Скоро и двамата се нашиха , което говори много.
                  Last edited by X_Y; 16.11.2024, 14:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                    Може да му напишеш и пратиш едно благодарствено писмо, ако разбереш къде и в кой пандиз в Щатите са го запряли...
                    къв ти е крипто статуса ?
                    Върл фен на дръгливите коне или мирогледа ти е по- широк ? Стискач/спекулатор или мешана скара?
                    Last edited by X_Y; 16.11.2024, 14:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
                      " Днес 14.11.2012 г. откривам в този форум най-горещата тема у нас и по света през следващите 5-10 години. Всеки форум с финансова насоченост ще ври и кипи на тази тема през следващите години.

1. Можете ли да си представите свят, в който разплащанията се правят без посредничеството на банки? Банките стават излишни.
                      2. Можете ли да си представите свят, в който преводите на пари струват по-малко от 5 стотинки/цента независимо от сумата и местоположението на получателя?
                      3. Можете ли да си представите свят, в който плащането на данъци ще е абсолютно доброволно тъй като вашите пари ще са абсолютно анонимни?
                      4.... И още 1001 "невероятни" въпроса...

Това е биткойн! "

Мастъре, липсваш ни!
                      ------------------
                      Мастъра успя да предвиди бъдещето на биткойна. А ние се прецакахме, че не го послушахме през 2011-та, когато вървеше по 30 долара парчето.
                      Но не можа да предвиди собственият си арест, и собственото си опандизване(ако Форекс-мастъра е Росен Йосифов).

Може да му напишеш и пратиш едно благодарствено писмо, ако разбереш къде и в кой пандиз в Щатите са го запряли...
                      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
                        https://www.youtube.com/live/x_LObIP...jZwrWjh_4PBwEl
                        За всички бечки. И 60к добра цена ли е за купуване?
                        Топ лафът на стрийма "той не е глупав, но е тъп" по повод един уж копал 2011-та но не осмислил коня и от яд след години само го плюе.
                        Няма как това да издържи да се гледа на скорост х2 дори толкова време(не и от повече от 2%-та от хората по света)понеже има много коментари и видеа на псевдо-разбирачи като Данчо шорта, Киро брейка, Цветан Радушев, Румен Глиста, та редом до тези нареждаме вече и Божидар Балевски, понеже се прояви като типична бечка променяща мнението си много рязко, на всичко отгоре и скамър вече със звънкания тук-там на негови хора да продават всякакви безполезни боклуци, а той лично да ходи по разни групи и да кани активните хора да влизат в неговата.

Помним ви всичките палячовци какво казвахте по дъната и сега като почнете да правите видеа за крипто ще ви храним подобаващо.

Иначе довиждане и на мечките, чакаме ви по дъната пак като си направите сал да доплувате обратно при нас.
                        Божидар Балевски никога не съм го харесвал, но напоследък стана още по-зле. Мисли се за голям инвеститор, а не може да осмисли най-елементарните неща. Помня, че колегите ми преди време си бяха купували книгата му и беше пълна с правописни грешки.
                        Рекламна мрежа MVM Ads

Коментар

• President Trump wants to eliminate all capital gains taxes on Cryptocurrencies issued by U.S. companies This would ultimately make all profits Americans make on holding crypto assets such as ADA ,ALGO,XRP and $HBAR fully tax free, as their creators are U.S. companies.
                          После да няма пак мръкане,ама що нашия дръглив кон е само 30% пък стискаме година,а хората направиха по 200% за 2 седмици
                          Last edited by danetha; 15.11.2024, 16:06.

Коментар

• https://www.youtube.com/live/x_LObIP...jZwrWjh_4PBwEl
                            За всички бечки. И 60к добра цена ли е за купуване?
                            Топ лафът на стрийма "той не е глупав, но е тъп" по повод един уж копал 2011-та но не осмислил коня и от яд след години само го плюе.
                            Няма как това да издържи да се гледа на скорост х2 дори толкова време(не и от повече от 2%-та от хората по света)понеже има много коментари и видеа на псевдо-разбирачи като Данчо шорта, Киро брейка, Цветан Радушев, Румен Глиста, та редом до тези нареждаме вече и Божидар Балевски, понеже се прояви като типична бечка променяща мнението си много рязко, на всичко отгоре и скамър вече със звънкания тук-там на негови хора да продават всякакви безполезни боклуци, а той лично да ходи по разни групи и да кани активните хора да влизат в неговата.

Помним ви всичките палячовци какво казвахте по дъната и сега като почнете да правите видеа за крипто ще ви храним подобаващо.

Иначе довиждане и на мечките, чакаме ви по дъната пак като си направите сал да доплувате обратно при нас.
                            Attached Files
                            Last edited by Top Gun Maverick; 14.11.2024, 11:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Рецесия на прага няма, поне не и в щатите. Те са в дългова спирала, тепърва почва печатането там. Fed пак намали лихвите преди седмица. Не че всичко това е добре.
                              Исторически погледнато пиковете винаги са били около година след халвинг което е следващата пролет, но не смятам че процентно ще се качи толкова много колкото и преди просто защото вече има много голяма капитализация сравнено с други активи. В момента златото е към 17Т а биткойн около 1.8Т, ако биткойн има цена около 800к ще се изравни със златото което ми се струва невъзможно, но както каза бетера от биткойн всичко може да се очаква. И от там не очаквам такива грандиозни скокове както преди.
                              За това се надявам на 140 на пролет, може би до 200 но това вече с доста оптимизъм. Освен ако нямаме black swan. Интересно ми е дали ще падне по-сериозно около нова година.

Сега и -80% да е пак ще съм горе-долу на 0. И ако направи -80% ще купувам още.
                              Точно така, неизбежно е печатането, отделно "ефектът" Тръмп, + още няколко намаления на лихвите до към 3%. Всички индикатори ни карат да сме булиш, обаче както знаем пазарите имат навика и да ни изненадват, затова винаги трябва да имаме едно на ум, и да не се поддаваме на емоциите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19

Още по-зле...

Полезно няма какво да ти кажа...
                                Живота ще ти го покаже...
                                Е къде по-приятно е да се лъжем във форума и да кажа че съм купил на дъното на 17 ли или колкото е било там. Обаче не ми е в стила.
                                Въпроса беше реторичен, за тебе е ясно че няма какво полезно да кажеш.

Коментар

Working...
                                X