IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Веднаж у темната Индиа в ено село дошел един омраз и казал на селяньете, че ша купува маймуне по десет долара парчето. Селяньете куто виделе, че има бая маймуне у жунглъта, отишле а ги ловат. Омразът купил неколко иляди за по десет долара. Маймунете, каде рипале по дръвеата, останале малко и ората спреле да си дават зор а ги ловат.

Тогива тоа им рекъл, че ша копува по дваесе долара бройката. Ониа като чуле, па отишле да ловат маймуне, кой на трици, кой на друга стръв. Обаче маймунете намалелиоще. Офертата била вече на дваесе и пет долара, а у гората немало вече ни маймуна, ни уй.

Тогива омразът им рекъл, че ша копува по пейсе долара парчето!
    Обаче имАл бил работа у големиа град, и неговиа менажер щел да копува наместо ньега. Менажера им казал: "А глейте оня пустиняк що маймуне е насъбрал, да му го тура! Язе ша еба да ви ги продам по триесе и пет долара, а оня куту си доде, виа ша му ги дадете по пейсе долара!"

Селяньете си извадиле сичката парасъ и купиле сичкото маймуне... Повече не виделе ни менажера, ни омраза, ка са обърнаале - маймуне отсекъде!

===2079===

Това е историята на инвеститорите в биткойн...

Коментар

• Общо взето е ала-бала засега, цикъла ще си мине нормално, сега с тази заповед ще напомпят шиткойните и другата седмица ако обявят QE, излитаме. Докъде...никой не знае. Беър ще има и то не слаб както се тиражираше. Върхът няма да е голям обаче и ще има разочаровани ако някой е очаквал нещо много високо.
      Следете Етериума сега, започна да се размърдва. Взех си малко ENA аз понеже ще излети като тръгне Етера.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
        С 2 думи:
        1. Тръмп забрани CBDC тата.
        2. Сащ се превръщат в криптохъб.
        Големите капитали по света ще се насочат към Сащ. Всички други сериозни държави ще видят накъде отиват нещата и няма да имат друг избор освен да копират. Лудница.....

Президентът Доналд Тръмп подписа изпълнителен акт в четвъртък, който изпълнява две обещания, които е дал на света на криптовалутите.

Заповедта създава президентска група за координиране на установяването на ясна регулация за индустрията на цифровите активи и забранява създаването на цифрови валути на централната банка (CBDC).

Това, което не разреши, беше незабавното създаване на „стратегически национален запас от биткойни“, както Тръмп също обеща по време на кампанията през 2024 г.

Вместо това той насочва новата работна група да оцени „потенциалното създаване и поддържане на национален запас от цифрови активи“, както и да предложи „критерии за създаване на такъв запас, потенциално получен от криптовалути, законно иззети от федералното правителство чрез неговите правоприлагащи органи усилия."

Това потенциално разширява обхвата на това какво крипто правителството може да държи в този запас отвъд биткойн.(XRP) ??

Тръмп също така отмени изпълнителна заповед от март 2022 г. на президента Джо Байдън, която призовава за проучване от различни правителствени агенции на крипто активи и насърчава всички агенции да „предприемат решителни стъпки за намаляване на рисковете, които цифровите активи могат да представляват“.

Биткойн (BTC) се повиши леко, след като Тръмп подписа изпълнителното действие и след това падна. Той беше незначително по-висок през последните 24 часа, след като достигна нов рекорд за всички времена рано в понеделник преди встъпването в длъжност на Тръмп.

Коментар

• Той като му пусне късото трябва да чакаш още, не си ли видял, че са в ясна корелация? Сега ще троли тука шорт, шорт няколко месеца украсено с някакви пропаганди за евреи и неусетно ще дойде беъра като тогава ще четем, колко прав е бил. Като остане почти само той да пише в темата, че се връщаме на 15к и не се знае още колко надолу, тогава ще е време да сме ол ин отново.
          Тоест нищо ново под слънцето.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            купувай убиткойна за 200 бона

еврейската кукла тръмп ще докара светлото бъдеще
            Няма ли да му пускаш късото на коня че да продавам?

Коментар

• купувай убиткойна за 200 бона

еврейската кукла тръмп ще докара светлото бъдеще

Коментар

• MicroStrategy has acquired 11,000 BTC for ~$1.1 billion at ~$101,191 per bitcoin and has achieved BTC Yield of 1.69% YTD 2025. As of 1/20/2025, we hodl 461,000 $BTC acquired for ~$29.3 billion at ~$63,610 per bitcoin. $MSTR

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Писах февруарска корекция.
                  Е, то корекции винаги може да има.

Коментар

Рано е за мечи пазар. Поне до май-юни ще расте.
                    Писах февруарска корекция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Сериозен е да избуши пазара , като си пусна собствени мемета на мрежата на Солана ден преди инагурацията на себе си на жената и на сина .
                      Това относно резерва.

Нещата от самото начало почват да мязат на ,,Исторически парк,,

Очаква тези дни сагата приключи и да влезнем в сериозна корекция през февруари.
                      Рано е за мечи пазар. Поне до май-юни ще расте.

Коментар

• Първоначално изпратено от TkilataII Разгледай мнение

Гледай какво нещо е логиката .
                        Аз също си мисля, че е сериозен за стратегически резерв. И поради тази причина си мисля за 54 (делено на две от новия връх).
                        Справка от 5-ти април 1933г - Франклин Д. Рузвелт (месец след като заема поста)
                        цена:$20.67 на унция злато или до 10к долара глоба и до 10 години затвор.
                        Сериозен е да избуши пазара , като си пусна собствени мемета на мрежата на Солана ден преди инагурацията на себе си на жената и на сина .
                        Това относно резерва.

Нещата от самото начало почват да мязат на ,,Исторически парк,,

Очаква тези дни сагата приключи и да влезнем в сериозна корекция през февруари.
                        Last edited by Майстора233; 20.01.2025, 20:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          buy the rumor sell the news

тръмп и мъск са абсолютно безскруполни лъжци - та имайте едно на ум

Мъчна дума е тая, на мъчен език. Аз затова я употребявам рядко

Коментар

Така е, но я виж пък с кви криптохора се е оградил. Няма да се учудя да направи тоя стратегически резерв. Даже би могъл да го направи като издъмпи злато, така хем ще удари чайна, хем ще има пари за Биткон. Колкото до прогнозите, аз бях казал минимум 140 (2х на стария връх). Ако направи резерва, много рязко - нагоре, като няма да ме учуди и 200-250к.
                            Гледай какво нещо е логиката .
                            Аз също си мисля, че е сериозен за стратегически резерв. И поради тази причина си мисля за 54 (делено на две от новия връх).
                            Справка от 5-ти април 1933г - Франклин Д. Рузвелт (месец след като заема поста)
                            цена:$20.67 на унция злато или до 10к долара глоба и до 10 години затвор.

Коментар

• better, вече има оптичен процесор, ще им падне сигурността на битовете, не знам фобити ли ще са тези които ще се кодират на новата технология.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                buy the rumor sell the news

тръмп и мъск са абсолютно безскруполни лъжци - та имайте едно на ум
                                Така е, но я виж пък с кви криптохора се е оградил. Няма да се учудя да направи тоя стратегически резерв. Даже би могъл да го направи като издъмпи злато, така хем ще удари чайна, хем ще има пари за Биткон. Колкото до прогнозите, аз бях казал минимум 140 (2х на стария връх). Ако направи резерва, много рязко - нагоре, като няма да ме учуди и 200-250к.
                                Last edited by better; 20.01.2025, 18:35.

Коментар

Working...
                                X