IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
    А днес преди помпата имаше ончейн данни за един наистина смел залог от 4 млн. в левъридж 50х като от получаващите се 200млн. 123 бяха на Етер сложени, а другите в Биткойн. Явно някой знаеше нещо повече от масовия трейдъри, хихихи...
    Залогът щеше да е смел, ако ставаше въпрос за действия, продиктувани от някаква аналитика, респективно взето решение на тази основа. В случая се касае за залог на някой, който е около Доналд Тръмп и прекрасно е знаел какво съобщение в социалните мрежи ще пусне президента. Цялата фамилия Тръмп, начело с оранжевия клоун, слабоумния му вицепрезидент Ванс и техните кукловоди в лицето на Питър Тийл и Илон Мъск са една огромна организирана престъпна група, която по най-бързия възможен начин трябва да бъде изметена от Белия дом / дори и с революция и насилствено /, доколкото водят и САЩ, и целия свят към катастрофа. Днешната корекция на биткойн и останалите криптовалути следва продължаващия спад на фондовите пазари, доколкото инвеститорите просто не вярват на тия нелепи циркаджии в Белия дом, чиито абсурдни действия гледаме вече повече от месец.

Коментар

• Викаш позна колегата а. От няколко дена е забучал дроп та дроп. Той поне не е заложил пари на това, ами питаш ли ги горките трейдъри, които все знаят в коя посока отива пазара. Особено онези чиито 11 млрд. в шортове, пуснати тук от Бетера изгоряха. Завалиите. Очаквам пак да ми кажат на къде отива този пазар.
      А днес преди помпата имаше ончейн данни за един наистина смел залог от 4 млн. в левъридж 50х като от получаващите се 200млн. 123 бяха на Етер сложени, а другите в Биткойн. Явно някой знаеше нещо повече от масовия трейдъри, хихихи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
        Първо акциите. дами и господа!
        После е криптото.
        Уаааооо

Коментар

• Първо акциите. дами и господа!
          После е криптото.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	bitcoin18.jpg
Views:	1
Size:	84.5 КБ
ID:	4253087

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

пробие ли под 72К ще настъпи паника
              Паника настъпва само при хората, които не го разбират, а щом не го разбират, значи не го заслужават.....
              #HODL

Коментар

• 4.02
                Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                Според мене Биткойна трябва да стигне 130к, преди да влезе в дълбока корекция, така че аз ще заложа на това мое убеждение и тия дни ще натоваря каруцата. Ако сбъркам, печалбата няма да я прибирам след 3 месеца, а след 3 години. Мога да си го позволя.

28.02
                Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Аз от 46 000 за 5-6 години направих малко над половин милион, като кеширах малко преди Нова Година. Не знам случайност ли е или познания, но е факт, че ми се получи. Сега чакам корекция от поне 70%, за да натоваря отново и да се опитам отново да повторя номера с печалбата.

Всичко е ясно...................

Първия пост на 4.02 си го чул от Дънинг..........а днешния си го взаимствал от Крюгер.........

И най вероятно нямаш пукнато сатоши..........

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                  Просто тръскане на дРъвото, докато изпаднат гнилите круши.

П.С запълни гапа.
                  пробие ли под 72К ще настъпи паника
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                    Според мене Биткойна трябва да стигне 130к, преди да влезе в дълбока корекция, така че аз ще заложа на това мое убеждение и тия дни ще натоваря каруцата. Ако сбъркам, печалбата няма да я прибирам след 3 месеца, а след 3 години. Мога да си го позволя.
                    Това имах предвид като мнение.

Коментар

Аз от 46 000 за 5-6 години направих малко над половин милион, като кеширах малко преди Нова Година. Не знам случайност ли е или познания, но е факт, че ми се получи. Сега чакам корекция от поне 70%, за да натоваря отново и да се опитам отново да повторя номера с печалбата.

Между другото се забелязва една зависимост, която може да ти помогне, ако се включиш следващия път. Винаги върха на биткойна се заформя някъде около Нова Година и след това се срива през февруари. Не знам защо, но няколко пъти вече го прави точно така. Това открито от мене правило ми помогна да продам почти на самия връх.
                      Нали очаквахте 130к, ако не я достигне ще се изчаква още ??
                      Last edited by Joz; 28.02.2025, 16:03.

Коментар

• 11 млрд в шорт позиции, срещу само 800 млн е лонг.
                        Следва..... изстрелване в стратосферата........

Коментар

• Просто тръскане на дРъвото, докато изпаднат гнилите круши.

П.С запълни гапа.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	IMG_20250228_111456_671.jpg
Views:	1
Size:	79.7 КБ
ID:	4252995

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Стойността й падна с 25 процента тъкмо, когато се говореше, че ще катери само нагоре. Ако някой наистина може да купува и продава с печалба криптовалута му свалям шапка.

Между другото се забелязва една зависимост, която може да ти помогне, ако се включиш следващия път. Винаги върха на биткойна се заформя някъде около Нова Година и след това се срива през февруари. Не знам защо, но няколко пъти вече го прави точно така. Това открито от мене правило ми помогна да продам почти на самия връх.
                              Last edited by Mateev; 28.02.2025, 12:05.

Коментар

Във всеки един финансов инструмент има такива колебания. И когато той започне да пада, трейдърите виждат в това възможност за изгодна покупка, с която спират падането и започва нов ръст. Да, ама трейдерите не знаят до колко ще падне и затова започват да купуват още при 10-15-20% срив.

Разликата на биткойна спрямо другите финансови инструменти е, че умните трейдери вече знаят колко дълбоко ще падне биткойна и чакат 70-80% корекция преди да започнат да купуват изгодно и с това да спрат падането. А чакат толкова дълбока корекция, защото биткойна вече 5 поредни пъти демонстрира, че след такава дълбока корекция отново се изстрелва в небесата.

С други думи - 70-80% срив е с ранг на катастрофа за всеки един финансов инструмент и всяка една криптовалута от типа шиткойн, и само при биткойна и никъде другаде това се възприема като супер изгодна цена за покупка.
                                Стойността й падна с 25 процента тъкмо, когато се говореше, че ще катери само нагоре. Ако някой наистина може да купува и продава с печалба криптовалута му свалям шапка.

Коментар

Working...
                                X