Първоначално изпратено от Top Gun Maverick
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Викаш позна колегата а. От няколко дена е забучал дроп та дроп. Той поне не е заложил пари на това, ами питаш ли ги горките трейдъри, които все знаят в коя посока отива пазара. Особено онези чиито 11 млрд. в шортове, пуснати тук от Бетера изгоряха. Завалиите. Очаквам пак да ми кажат на къде отива този пазар.
А днес преди помпата имаше ончейн данни за един наистина смел залог от 4 млн. в левъридж 50х като от получаващите се 200млн. 123 бяха на Етер сложени, а другите в Биткойн. Явно някой знаеше нещо повече от масовия трейдъри, хихихи...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеПърво акциите. дами и господа!
После е криптото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
пробие ли под 72К ще настъпи паника
#HODL
- 1 like
Коментар
-
4.02
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеСпоред мене Биткойна трябва да стигне 130к, преди да влезе в дълбока корекция, така че аз ще заложа на това мое убеждение и тия дни ще натоваря каруцата. Ако сбъркам, печалбата няма да я прибирам след 3 месеца, а след 3 години. Мога да си го позволя.
28.02
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Аз от 46 000 за 5-6 години направих малко над половин милион, като кеширах малко преди Нова Година. Не знам случайност ли е или познания, но е факт, че ми се получи. Сега чакам корекция от поне 70%, за да натоваря отново и да се опитам отново да повторя номера с печалбата.
Всичко е ясно...................
Първия пост на 4.02 си го чул от Дънинг..........а днешния си го взаимствал от Крюгер.........
И най вероятно нямаш пукнато сатоши..........
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПросто тръскане на дРъвото, докато изпаднат гнилите круши.
П.С запълни гапа.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеСпоред мене Биткойна трябва да стигне 130к, преди да влезе в дълбока корекция, така че аз ще заложа на това мое убеждение и тия дни ще натоваря каруцата. Ако сбъркам, печалбата няма да я прибирам след 3 месеца, а след 3 години. Мога да си го позволя.
Коментар
-
Аз от 46 000 за 5-6 години направих малко над половин милион, като кеширах малко преди Нова Година. Не знам случайност ли е или познания, но е факт, че ми се получи. Сега чакам корекция от поне 70%, за да натоваря отново и да се опитам отново да повторя номера с печалбата.
Между другото се забелязва една зависимост, която може да ти помогне, ако се включиш следващия път. Винаги върха на биткойна се заформя някъде около Нова Година и след това се срива през февруари. Не знам защо, но няколко пъти вече го прави точно така. Това открито от мене правило ми помогна да продам почти на самия връх.Last edited by Joz; 28.02.2025, 16:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Стойността й падна с 25 процента тъкмо, когато се говореше, че ще катери само нагоре. Ако някой наистина може да купува и продава с печалба криптовалута му свалям шапка.
Между другото се забелязва една зависимост, която може да ти помогне, ако се включиш следващия път. Винаги върха на биткойна се заформя някъде около Нова Година и след това се срива през февруари. Не знам защо, но няколко пъти вече го прави точно така. Това открито от мене правило ми помогна да продам почти на самия връх.Last edited by Mateev; 28.02.2025, 12:05.
- 1 like
Коментар
-
Във всеки един финансов инструмент има такива колебания. И когато той започне да пада, трейдърите виждат в това възможност за изгодна покупка, с която спират падането и започва нов ръст. Да, ама трейдерите не знаят до колко ще падне и затова започват да купуват още при 10-15-20% срив.
Разликата на биткойна спрямо другите финансови инструменти е, че умните трейдери вече знаят колко дълбоко ще падне биткойна и чакат 70-80% корекция преди да започнат да купуват изгодно и с това да спрат падането. А чакат толкова дълбока корекция, защото биткойна вече 5 поредни пъти демонстрира, че след такава дълбока корекция отново се изстрелва в небесата.
С други думи - 70-80% срив е с ранг на катастрофа за всеки един финансов инструмент и всяка една криптовалута от типа шиткойн, и само при биткойна и никъде другаде това се възприема като супер изгодна цена за покупка.
Коментар
Коментар