If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съгласен...но я си провери портфейла дали ги имаш тия 2 биткойна,ако отговора е ДА...продай ги за Пари и си го купи,ама бързай,че утре може да не стигнат и за колело
Ок, доставката кога ще бъде? Дай адрес и ще имаш койните 30 минути след като ми прехвърлиш количката.
........ А междувременно цената Купува при Българските дилари е над 19.900 лв., на практика 20.000 лв. !!!
Още малко остава до 23.000 лв. - т.е. 1 Биткоин ще купува 10 тройунции Злато!!!
marin1 - ако продължи с това темпо ще срине фондовата борса, само луд би инвестирал в акции на ейпъл а не в биткойн от който да се напечели. Съществува обаче опасност - да стане ясно че царя е гол.
Мислех да пиша нещо дълго, ама няма смисъл. По същество - давам 2 биткойна за това
Съгласен?
Съгласен...но я си провери портфейла дали ги имаш тия 2 биткойна,ако отговора е ДА...продай ги за Пари и си го купи,ама бързай,че утре може да не стигнат и за колело
Сега по темата: искате ли да си припомним какво стана с крипто миналата коледа,по нова година и първите дни на януари?
сегашните очаквания са 15-20к$ до 31.12.2017г.
обаче сега имаме преди това листване на борсата.....
Нещата запчват да стават сериозни, Биткойн скоро ще се превърне в "стратегически резерв". Ще дойде време и едно сатоши няма да може обикновен човек да си купи... аз мисля че след 50 години приказката ще бъде "Дедо верно ли някога всеки е можел да си купи едно сатоши?"
Криптовалутите ще бъдат новият долар и новото злато в едно. Мисля че вече можем да обявим 2017-а година, за годината в която започна криптореволюцията. Начало на една "нова глава" в човешката история. Биткойн вече не е бета тест, а навлиза в "мейнстриим" пространството.
П.С. Нека "балон дивизията" да започне да плюе "сега" !
Сега по темата: искате ли да си припомним какво стана с крипто миналата коледа,по нова година и първите дни на януари?
сегашните очаквания са 15-20к$ до 31.12.2017г.
обаче сега имаме преди това листване на борсата.....
мнения-
предложения-
залози-
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Какъв е смисъла да купуваш нЕщо,ако то не се използва за нИщо....обявете цена на нещо в биткойни...не можете нали,и знаете ли защо...защото никой от вас не знае колко ще струва той утре,след 1 час или след една минута...
Мислех да пиша нещо дълго, ама няма смисъл. По същество - давам 2 биткойна за това
п.с. на колко трябва да се върне цената за да си признаеш, че сляпо си вярвал ? Сериозно питам.
Ако долната графика се "наруши" съм склонен да призная че съм сгрещил http://www.oftwominds.com/photos2017/BTC-projected.png
За да се случи това - трябва да видим цена под 1700$, както не веднъж съм казвал, ама кой да чете ......
Коментар